Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hemde neler canım evde odalara saklanıyor
babasının odasına gidip kapıyı çalıyor baba diye
zorla sevdiriyorlar yani

ben yine sana aynı şeyi sorcam ama merak ettimbu denli yürümeye başladımı odalara gidecek kadar ayyy maşallah benim kız daha öyle kendi kendine adımlar atmaya başlamadı anca yuvarlanıyo emekliyo bide ufaktan koltuk kenarında belki bir iki adım atıp devriliyo valla oysaki çok hareketli aslında

iloşumuz yürümeye başladı dimek maşallah

melloş abla kız nirelerdesinnn sesin soluğun yokkkk bakıyomda geceleri girmeye başladın yoksam bu tavuğun işve cilve dönemlerimide sen uyumuyon bakıyım

zorla sevdiriyorlar yani

ben yine sana aynı şeyi sorcam ama merak ettimbu denli yürümeye başladımı odalara gidecek kadar ayyy maşallah benim kız daha öyle kendi kendine adımlar atmaya başlamadı anca yuvarlanıyo emekliyo bide ufaktan koltuk kenarında belki bir iki adım atıp devriliyo valla oysaki çok hareketli aslında

iloşumuz yürümeye başladı dimek maşallah

Canım tek elinden tutunca ve duvarlara tutunarak gidiyor
bırakıncada 5-6 adım atıyor ama daha tek başına gitmiyor birde bu yürüme arabası ile rahatça geziyor

zorla sevdiriyorlar yani

teşekkür ederi< teyzesi dişleri yarıyor yine kuzumun çok canı yanıyor galiba durmuyor

valla ablacım kesinlikle öyleler hafta sonları kız uyanınca sessizce alıp odadan çıkıyorum uyusun dinlensin diye ama o bana yapmıyor bakalım ne zaman akıl edecek benimde ouykusuz olduğumu o yüzden ben beklemiyorum artık kötükedihüso
oy oy oy demek minik cadı odalara saklanıyor artık, yerim ben senin baba diyen dilini :)

ayyy kıyamam, üst dişler mi çıkıyor?

al bak demekten başka çare yok, başka türlü bakmıyorlar çünkü

oğlan uyandı kızlar, sebze çorbasını yapıp yedirmem lazım, sonra da Cunda'ya gideceğiz, akşama uğrar neler konuşmuşsunuz bakarım :) şimdilik bye :)

slm kızlar ben geldim..nasılsınız dün döndük hala kendime gelemedim çocukla yolculuktan sonra dinlenmek ve yerleşmek zor oluyor dün büyük kısmını yerleştirmem ragmen ortalıkta hala iş var..siz haber vereyim dedim işlere dalmadan..özledim hepinizi..bir yaramazlık yok dglmi?
gülçinim ne oldu dertlenmişsin galiba birşeyden geçmişe dönemiorum malum siz yazmışsınızdır bayagı.ierror ne o reglinmi geçikti mevsim degişikliginden olabilir cnm hadi bakalım haber ver bize...ben kaçıyorum geri malum kız uyumuşken ne yapsam kardır..öptm sizi..

canım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın
nasıl geçti gzmeler tozmalar sanada iyi gelmiştir hadi biraz evinde dinlen bakalım en azından haftasonuna kadar bitmiş olur işlerin haftasonu yine gezersiniz.

canım filiz ablamda yazdı ya şu batık tırnaklarım malesef başıma büyük işler açtı bu güne kadar geçirdiğim dünde dahil üçüncü opreasyon oldu iyileşme sürecim acaip sıkıntılı geçiyor malesef ve bu tüm hayatıma yansıyor. :çok üzgünüm:

Teyzeler merhaba

gel beni ısır diyor maymunnnnn kaydirigubbakcemile3

gülçin aradım çıkmamış bi saat sonra yine arayın dediler çıkarsa haber veririz dediler ne zormuş beklemek

haayy allaamm ya burda bir satte çıkan sonuç orda neden yarım gün sürüyor anlamadım gitti
kısss kan verip gebelik arayan çok galiba orda kaydirigubbakcemile3

hiç sorma hem de ne kudurma, dün gece de çok farklı geçmedi, ne oldu bu çocuğa anlamadım... ayrıca kendi kendine uyumayı nasıl öğreteceğim onu da bilmiyorum, bunun için yöntemler var ama ağlamasına izin vermek gerekiyor, ben de kıyamıyorum, sanırım artık kıymak zorunda kalacağım, çünkü kucağıma almadan uykuya geri dönemiyor, kendi kendini sakinleştirip uyumayı öğrenmek zorunda, ileride daha büyük uyku problemleri yaşanabildiğini yazıyor kitaplar, çok araştırdım... tek çare kendi kendine uyumayı öğrenmesi ama nasıl? offfffffff mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ahhh be güzelim, nasıl söz o? Allah korusun :( bir daha duymamış olayım :olmaz: vücut direncin düşmüş anlaşılan, vitamin takviyesi al, kadınlar için "one a day" diye bir vitamin var, ondan al ve bir kutu kullan, vücut kendini toparlasın, direnci artsın, başka türlü toparlayamayacaksın kendini, kıyamam sana ya offff :1hug:

dua ed,yorum hayatım senin için, keşke elimden başka bir şey gelse, şöyle sihirli bir değnek olsa elimde keşke mafoldumben

sesinden çok belliydi acı çektiğin, sonradan da aramak istemedim tekrar, eve gidip belki uyumuşsundur falan diye düşündüm, rahatsız etmek istemedim açıkçası ama aklım sendeydi birtanem :1hug:

Allah beterinden saklasın canım, Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin biz atlatırız herşeyi, önemli olan onlar, inşallah senin ayakların da iyileşecek ve çok güzel bir yaz geçireceksin, önemli olan şu an moralini yüksek tut, psikolojini düzelt, tamam mı? hepsi geçecek tatlım, sadece biraz zamana ihtiyacın var Şeniz

yaaa teyzesi, kitap okumaya başladı Rüzgar bey kaydirigubbakcemile3 daha doğrusu size okuyor gibi numara yapıyor, aslında yiyordu kitabı kaydirigubbakcemile3

ayy ablam yaa allah yardımcın olsun valla ne diyim ben bırakıyorum parkın içinde cereni ilgileneyince kendi kendisine oyuyor ve oynarken uyuyup kalıyor :nazar: darısı sen,n başına inşallah. :Saruboceq:
gerçi bizim kız evcil olduğu için sakin evde dışarıda resmen kişilik değiştiriyor cadı :kedi:

ayyy ne bilem ablam vücut direncimmi düştü bağışıklıkmı gitti anlamadımki ne oluyor bana dışarıdan da aslında gayet sağlam duruyorum emme içim çürümüş benim sanırım :roflol: :roflol:

evet baya kötüydüm ablam yaa nefes alamıyordum seninle konuşurken bu yüzden de konuşamadım ya zaten bacağıma felç iniyor sandım o derece yoksa hemen kapatırmıydım telefonu ben kusuruma bakma bilmiyorumkismile

geçecek inşallah geçecek ağlaya sızlaya bağıra çağıra acı çeke çeke öyle yada böyle geçecek ama işte o acılara dayanmak :bbo:
acaba her gün burda hastaneye gidip genel anestezi yaptırıp kendime öylemi pansuman yaptırsam uyandığımda herşey bitmiş olur hızla iyileşir yara :uhm:

hatta bir hafta boyunca her gün genel anestezi ile pansuman yapılınca artık bir haftanın sonunda genel anestezide beni uyutmuyormuş alışıyormuş vücut kaydirigubbakcemile3 o zaman ne yaparım acaba -tatlicadiarzu-

Canım benim inş kurtulursun şu beladan bi bitsede sende rahat etsen artık benim bile içim acıyor senin acını duyunca
benim durum mevsim normaline kadar böyle herhalde

ammiinnnnnnnnnnnn inşallah birtanem inşallah bu bir geçiş dönemi diyorum artık kendime kendi kendime telkinlerde bulunuyorum geçecek gülçin az kaldı sabret geçiecek sen bu günleri hatırlamayacaksın bile diyorum hep kendime :Saruboceq:

inşallah sende bir an önce normale dönersin tatlım

valla bu sabah saat 7.00 de Rüzgar uyandı, mamasını hazırladım, altını değiştirdim, Mehmet'i kaldırdım, "altı temiz, mamasını yedir, ben uyuyacağım" dedim, kalktı saat 9.00'a kadar oyaladı, ben de 9.00'a kadar uyudum, sonra geldi "kaka yaptı" diye, en azından 2 saat uyumuş oldum bugün... "al yap" demeden baktıramayacağım bu çocuğa ben offf

hehehe

çooooookkk iyi yapmışsın bakacak valla iki kişi yaptınız o çocuğu hayat müşterekse eğer sadece yatakta vede yemekte müşterek değil bunu aşılamak gerek kocalara. sempatiksalakcinni

melloş abla kız nirelerdesinnn sesin soluğun yokkkk bakıyomda geceleri girmeye başladın yoksam bu tavuğun işve cilve dönemlerimide sen uyumuyon bakıyım

o bu sıra çok yoğun çalışıyor güzelim ama gecenin o saatinde gelmesi beni çok şaşırttı kesin bir iş vardı bu işin içinde :roflol:

Canım tek elinden tutunca ve duvarlara tutunarak gidiyor
bırakıncada 5-6 adım atıyor ama daha tek başına gitmiyor birde bu yürüme arabası ile rahatça geziyor

ooyyyy yirim onu ben
cerende aynı tek elini tutuyoruz dengesini sağlıyor koşar adımlarla gidiyor nereye gidekcese kaydirigubbakcemile3

oğlan uyandı kızlar, sebze çorbasını yapıp yedirmem lazım, sonra da Cunda'ya gideceğiz, akşama uğrar neler konuşmuşsunuz bakarım :) şimdilik bye :)

oohhh maşallah şimdi oralarda olmak vardı anasını satıyım
biliyorum ablacım sen bıktın artık oralardan sıkıldın ama yinede gez eğlen gönlünce bizim yerimizede bak sizin oraların vakti geldi kışa kadar tadını çıkar keyfini sür çok şanslısın bu konuda
bende bir iyileşsem evde durmucamda :delphin:

ohhhhh çok şükür sonucu aldım negatif çıktı kız gülçin bu kesin sonuç değilmi onada güvenemiyom valla öyle tedirgin oldumki rabbim tez zamanda arifemin göbüşünü doldursun isteyene nasip eylesin valla böyle bir süprize ne kendim nede psikolojim hazır değil gece uykularımız anca 1o ayda düzene girdi uyku nedir anca şimdi öğrenebildim yeni bir bebişe hazır değilim rabbim isteyenin gönlüne göre versin

ohhhhh çok şükür sonucu aldım negatif çıktı kız gülçin bu kesin sonuç değilmi onada güvenemiyom valla öyle tedirgin oldumki rabbim tez zamanda arifemin göbüşünü doldursun isteyene nasip eylesin valla böyle bir süprize ne kendim nede psikolojim hazır değil gece uykularımız anca 1o ayda düzene girdi uyku nedir anca şimdi öğrenebildim yeni bir bebişe hazır değilim rabbim isteyenin gönlüne göre versin

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
emin ol aynurum seni çok iyi anlıyorum gözün aydın tatlım allah gönlüne göre versin
rabbim isteyene yaşatsın bunu bekleyene.....

bende kesinlikle hazır değilim ne ruhen nede bedenen allahım hiç düşünemiyorum ikinciyi eyvahedigeldismile
allah bekleyenlerin kucaklarını doldursun inşallah :Saruboceq:

sende rahatla artık güzelim. kendine gel
bu kesin sonuç değil dicem gene tırsacan eyvahedigeldismile
geç döllenme diye bir şey var yaseminin başına gelmişti ya işte sude öyle oldu kanda da çıkmadı fakat o çok çok özel bir durum adet düzensizliğinden kaynaklı vücuttaki sorunlardan sende öyle birşey yok artık rahatla ve sökül düşünme bebiş yok belli a.s

kız hem rahatla diyon hemde tırsıtıyosun beni ama ben her ay aynı gün regli oluyodum ilk defa başıma geldi

kız hem rahatla diyon hemde tırsıtıyosun beni ama ben her ay aynı gün regli oluyodum ilk defa başıma geldi

demekki bu mevsim geçişinden kaynaklanıyor güzelim dert etme
tırsmana gerek yok sadece bilgi amaçlı yazdım ben o geç döllenmeyi sende yok birşey rahatla artık

ayy valla ben bile kan testine güvenmiyom bide sen öyle deyince şimdi yine stres yapıyom

yaaa aynur ama delirtme beni bak yazdığıma pişman etme yok diyorum sana yok
artık kurtul şu stresten yaaaa.....

sökmesi için ne ilaç içsem acaba

kafana göre ilaç alma aynur cahil olma biraz daha bekle ılık bir duş al akşam eve gidince bir kaç gün bekle sonra doktora git yine olmazsan o baksın belkide bir kist felan oluşimuştur muayene ol doktor ilaç verir zaten.

yok kız ben öyle rastgele ilaç almam zaten dr aradım ameliyata girmiş sonra yine görüşücem ben hani regli sökmesi için basit bi ilaç varmıdır diye merak ettim çok öptüm sizleri fırsat bulunca yine gelicem

Kız aynur stres yapma tahlilini yaptırmışın sen şimdi sakin ol mevsim etkiler

yok kız ben öyle rastgele ilaç almam zaten dr aradım ameliyata girmiş sonra yine görüşücem ben hani regli sökmesi için basit bi ilaç varmıdır diye merak ettim çok öptüm sizleri fırsat bulunca yine gelicem

hee anladım iyi ttmmm doktorla bir görüş bakalım sonra alırsın ilaçş sökülürsün zaten

ceren54 vala kafayı yemişsiniz güzelimbiz çocuk çocuk die yagmur duasına çıkıcaz bunlar istemio :D

güzelim maşallah gelmiş pattadenek konuya dalmışsın
ama yazılanları eğer dikkatli okursan durumu ve konuyu anlarsın
biz çok şükür bebeklerimize kavuştuk geçen yıl arka arkaya hepimiz sadece bir arkadaşımız kaldı ve bütün dualarımız onunla onun gibi bebek yolu bekleyenlerle.
sen hamile kal allahın izini ile doğum yap sonra gel bu konuyu tekrar konuşalım eminim şuan benim düşündüğüm gibi düşüneceksin sende.

herkesin durumu farklı şuanda.
Biz zaten her daim Allah isteyene bekleyen nasip etsin diye dua ediyoruz.

Kız aynur stres yapma tahlilini yaptırmışın sen şimdi sakin ol mevsim etkiler

heeç konuşuyor işte anlatıyoruz ama dinleyen kim :oklava:

ben geldimmm emmmeee kisme kalmamış
kızlar stresim biraz olsun kan tahlilini yaptırınca geçti eşimde diyoki ben dışardan senin panik ve stresli, haline gülüyorum hatta üzülme dedim diyo ama sana dinletemedim diyo kan tahliline bile sırf için rahat etsin diye git dedim diyo yoksa ben mevsimsel yada hormonsal bişi olduğunu baştan beri söyledim dinletemöedim diyooo

Back
X