hiç sorma hem de ne kudurma, dün gece de çok farklı geçmedi, ne oldu bu çocuğa anlamadım... ayrıca kendi kendine uyumayı nasıl öğreteceğim onu da bilmiyorum, bunun için yöntemler var ama ağlamasına izin vermek gerekiyor, ben de kıyamıyorum, sanırım artık kıymak zorunda kalacağım, çünkü kucağıma almadan uykuya geri dönemiyor, kendi kendini sakinleştirip uyumayı öğrenmek zorunda, ileride daha büyük uyku problemleri yaşanabildiğini yazıyor kitaplar, çok araştırdım... tek çare kendi kendine uyumayı öğrenmesi ama nasıl? offfffffff mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ahhh be güzelim, nasıl söz o? Allah korusun

bir daha duymamış olayım

lmaz: vücut direncin düşmüş anlaşılan, vitamin takviyesi al, kadınlar için "one a day" diye bir vitamin var, ondan al ve bir kutu kullan, vücut kendini toparlasın, direnci artsın, başka türlü toparlayamayacaksın kendini, kıyamam sana ya offff :1hug:
dua ed,yorum hayatım senin için, keşke elimden başka bir şey gelse, şöyle sihirli bir değnek olsa elimde keşke mafoldumben
sesinden çok belliydi acı çektiğin, sonradan da aramak istemedim tekrar, eve gidip belki uyumuşsundur falan diye düşündüm, rahatsız etmek istemedim açıkçası ama aklım sendeydi birtanem :1hug:
Allah beterinden saklasın canım, Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin biz atlatırız herşeyi, önemli olan onlar, inşallah senin ayakların da iyileşecek ve çok güzel bir yaz geçireceksin, önemli olan şu an moralini yüksek tut, psikolojini düzelt, tamam mı? hepsi geçecek tatlım, sadece biraz zamana ihtiyacın var Şeniz
yaaa teyzesi, kitap okumaya başladı Rüzgar bey kaydirigubbakcemile3 daha doğrusu size okuyor gibi numara yapıyor, aslında yiyordu kitabı kaydirigubbakcemile3