Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ierror filiz abla gülçinim hoşbulduk.yolculuk zor tabii çocukla ama çok şükür korktugum gibi olmadı.kızda uyumuyor dogru dürüst bugün.sonra yine gelirim..

ben geldimmm emmmeee kisme kalmamış
kızlar stresim biraz olsun kan tahlilini yaptırınca geçti eşimde diyoki ben dışardan senin panik ve stresli, haline gülüyorum hatta üzülme dedim diyo ama sana dinletemedim diyo kan tahliline bile sırf için rahat etsin diye git dedim diyo yoksa ben mevsimsel yada hormonsal bişi olduğunu baştan beri söyledim dinletemöedim diyooo

eşin haklı imiş haybeye panik oldun telaş yaptın rahatla artık güzelim unut bu mevzuyu yaaa

sen bir süre önce eşinle dalga geçmiştin ya hamileyim diye
al sana şaka kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eşin bence senin bu haline gülüyordur daha çok senmisin beni kandıran diye kaydirigubbakcemile3

eğer birdaha giremezsem şimdiden herkese hayırlı günler diliyorum

sanada canım fırsat buldukça gel a.s.

herkese iyi akşamlar kızlarrrr yarın görüşmek ümidi ile sağlıkla vede mutlulukla kalın anacım byeeee

ayy ablam yaa allah yardımcın olsun valla ne diyim ben bırakıyorum parkın içinde cereni ilgileneyince kendi kendisine oyuyor ve oynarken uyuyup kalıyor :nazar: darısı sen,n başına inşallah. :Saruboceq:
gerçi bizim kız evcil olduğu için sakin evde dışarıda resmen kişilik değiştiriyor cadı :kedi:

ayyy ne bilem ablam vücut direncimmi düştü bağışıklıkmı gitti anlamadımki ne oluyor bana dışarıdan da aslında gayet sağlam duruyorum emme içim çürümüş benim sanırım :roflol: :roflol:

evet baya kötüydüm ablam yaa nefes alamıyordum seninle konuşurken bu yüzden de konuşamadım ya zaten bacağıma felç iniyor sandım o derece yoksa hemen kapatırmıydım telefonu ben kusuruma bakma bilmiyorumkismile

geçecek inşallah geçecek ağlaya sızlaya bağıra çağıra acı çeke çeke öyle yada böyle geçecek ama işte o acılara dayanmak :bbo:
acaba her gün burda hastaneye gidip genel anestezi yaptırıp kendime öylemi pansuman yaptırsam uyandığımda herşey bitmiş olur hızla iyileşir yara :uhm:

hatta bir hafta boyunca her gün genel anestezi ile pansuman yapılınca artık bir haftanın sonunda genel anestezide beni uyutmuyormuş alışıyormuş vücut kaydirigubbakcemile3 o zaman ne yaparım acaba -tatlicadiarzu-

çooooookkk iyi yapmışsın bakacak valla iki kişi yaptınız o çocuğu hayat müşterekse eğer sadece yatakta vede yemekte müşterek değil bunu aşılamak gerek kocalara. sempatiksalakcinni

oohhh maşallah şimdi oralarda olmak vardı anasını satıyım
biliyorum ablacım sen bıktın artık oralardan sıkıldın ama yinede gez eğlen gönlünce bizim yerimizede bak sizin oraların vakti geldi kışa kadar tadını çıkar keyfini sür çok şanslısın bu konuda
bende bir iyileşsem evde durmucamda :delphin:
inşallah kendi kendine uyuduğu günleri ben de görürüm, gerçekten çok zor işim

anam senin için çürüdüyse ben açayım mezarı içine gireyim bari, bana bak döverim haaa :oklava: sen görüyorsun bunu di mi? al bakiim bir vitamin iç biraz kendine gel bakalım aaaa, duymayayım bir daha :olmaz:

güzelim sesinden belliydi ne halde olduğun, o kadar konuşabildiğine şükür, olur mu hiç öyle şey? inşallah bir an önce geçsin de kurtul şu illetten sen de :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bir de anestezi bağımlısı olurmuşsun kaydirigubbakcemile3

aynen öyle... resmen sabrım tükenmeye başladı, sinir katsayım tavan yaptı... biraz daha böyle uykusuz gidersem yataklık olacağım, işte o zaman çok kötü olur... tek başıma yapmadım ben bu çocuğu, azıcık ucundan tutsa ölmez herhalde... neyse açmayayım şimdi bayramlık ağzımı da :) yine de Allah razı olsun sabah iki saat uyku bile iyi geldi :)

ayyyy buaralar tatil için güzel tatlım, yerleşmek hiç de yi bir fikir değil bu yaşlarda... burası emekli olmuş, sakin hayat isteyenler için ideal, git Cunda'ya gel Ayvalık'a, başka gidecek yer yok, şimdi İstanbul'da olmak vardı ama neyse...
ohhhhh çok şükür sonucu aldım negatif çıktı kız gülçin bu kesin sonuç değilmi onada güvenemiyom valla öyle tedirgin oldumki rabbim tez zamanda arifemin göbüşünü doldursun isteyene nasip eylesin valla böyle bir süprize ne kendim nede psikolojim hazır değil gece uykularımız anca 1o ayda düzene girdi uyku nedir anca şimdi öğrenebildim yeni bir bebişe hazır değilim rabbim isteyenin gönlüne göre versin
geçmiş olsuuuuuuuuuuuuunnnnnn :)
ayy valla ben bile kan testine güvenmiyom bide sen öyle deyince şimdi yine stres yapıyom
hadiii buyur burdan yak, sen strese girmek için yer mi arıyorsun aynurcum?
sökmesi için ne ilaç içsem acaba

doktoruna danış güzelim

gülçincim tekrar geçmiş olsun tatlım inşallah yaşamazsın bidaha canım...bende ihmal etmesem ii aslında bakalım..
nur o ne poz yerim ben miniği canım benim ya çok şeker maşallah kocaman oldu ya

aynurcum gözün aydın kuşum aynı durum bendede var kan testi yaptırcam bakalım...inşallah yoktur...

ben hala regli olmadımmm gülçinnnn mafoldumben mafoldumben bugün sabah işe gelmeden kan verdim sonuç öğleden sonra çıkar dediler inşallah negatif çıkarda bende derin bir ohhh çekerim eşime kalsa sorun yok hava değişimleri yada hormonal değişimlerdendir çok stres yapıyosun diyyoooo

alkisalkisalkis hadi kıs rahatla :teytey::teytey:
allah isteyenlere nasip etsin inşllh.
arifecime nasip olsun.birde benim düşük yapan ve bebek isteyen
diğer topikteki kuzucuklarıma nasip etsin .canım onlar bulup bulup kaybediyor
çok üzülüyorumsenağlama

hemde neler canım evde odalara saklanıyor
babasının odasına gidip kapıyı çalıyor baba diye
zorla sevdiriyorlar yani

teşekkür ederi< teyzesi dişleri yarıyor yine kuzumun çok canı yanıyor galiba durmuyor

valla ablacım kesinlikle öyleler hafta sonları kız uyanınca sessizce alıp odadan çıkıyorum uyusun dinlensin diye ama o bana yapmıyor bakalım ne zaman akıl edecek benimde ouykusuz olduğumu o yüzden ben beklemiyorum artık kötükedihüso

canım çok tatlı olmuş allah nazardan saklasınopuyorumnanaktan
bu kızlar demişki doğunca : 40 gün atmayın beni sonra siz bilirsiniz.
çünki zorla sevdirir kız kısmı .
negüzel buara uğruyorsun ablacım ,benim işim biraz yoğun
ama okuyorum gündüz ,akşamda yazıyorum böyle zemuszemus

melloş abla kız nirelerdesinnn sesin soluğun yokkkk bakıyomda geceleri girmeye başladın yoksam bu tavuğun işve cilve dönemlerimide sen uyumuyon bakıyım

yani karnımmı şişti hamilemiyim diye dövünüp duruyon amaa
aklın fikrinde fitne ficur heee:mymeka:

sen akşam giriyom dedinya bende girmeye başladım amaaa
yoksunhiçbilmiyorumkismile
nasıl küçük hnm.opuyorumnanaktan

yengem hemşire benim o gelince senin gibilere bi iğne yapıyodu
sonada :sm_cool:

ceren54 vala kafayı yemişsiniz güzelimbiz çocuk çocuk die yagmur duasına çıkıcaz bunlar istemio :D

canım benim herşeyin bir ayarı var.allah nasipetsin inşallah sana ama
bu kızcağızın bebişi var hemde çalışıyor neyapsınbilmiyorumkismile
aslında 1 yıl kadar önce bunlarda deliriyodu sanırım çocuk içinkaydirigubbakcemile3
bak tekrarlayan düşük yapanlarda deliriyor şimdi(benim 17 yıl önce delirdiğim gibi.)
ama şimdi yeter gariiiia.s

gülçincim tekrar geçmiş olsun tatlım inşallah yaşamazsın bidaha canım...bende ihmal etmesem ii aslında bakalım..
nur o ne poz yerim ben miniği canım benim ya çok şeker maşallah kocaman oldu ya

aynurcum gözün aydın kuşum aynı durum bendede var kan testi yaptırcam bakalım...inşallah yoktur...

nasılsın fatoşcum.aras bey nasılopuyorumnanaktan
bi türlü denk gelemedik ,yasen gidiyon açık bırakıp yabenim işim oluyo:hulya:
ama olsun gönüller bir olsunolumunekankayizsmile
öpüyorum canım senide arasıda kocaman opuyorumnanaktan

gülçinim canım valla kıs içim biezik bi ezik.
hani bide içlendinya oooof ya üzüldüm kuzucum yaaa:teselli:
ahbe ablacım valla kıs elimden bişey gelmiyo napayımkiii:gitme:

:teselli: opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan günaydın hanımlar .
herkese hayırlı cumalar.
küçük beylere ,küçük hanımlara kocaman öücükler.

evet Rüzgar benim fit olmam için bayağı bir çaba sarfediyor, gece gündüz demeden anneme kilo verdirmem gerek diye uğraşıyor kaydirigubbakcemile3 ayrıca dediğin gibi esir aldı ama son günlerde yavaş yavaş kendi kendini oyalamaya başladı, bunun için bayağı uğraştım gerçi, bir de kendi kendine uyumayı öğretebilsem iyice rahatlayacağım sanırım :) darısı başına inşallah güzelim, ben evlendikten sonra aldığım kiloları sağolsun Rüzgar sayesinde vermeye başladım, evlenmeden önceki kilomu hedefliyoruz oğlumla :) sen de bu şekilde verebilirsin yani :) inşallah bir an önce kavuşta yavruna, kilo vermek kolay :)

hem de nasıl değer hayatım, an geliyor sinirden çatlıyorum ama bir kaç dakika sonra yüzüne bakınca bütün sinirim geçiyor ve söylendiğim için kendime kızıyorum ama oluyor işte, insanlık hali, inşallah senin de söylendiğin, şikayet edeceğin günler gelecek, bir gelecek pir gelecek ufaklık, ondan sonra vay be diyeceksin :) 2. aşılama hayırlı olur inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz, dualarım seninle her zaman :)
zamanla herşeyi öğrenecek ablacım bak artık kendisi oynamaya başlamış bunun için çok çabaladın tabi şimdi sıra uykuda belki bu biraz daha zor olucak ama senin başaramıcağın bişey yok bence onuda öğrencek rüzgarcığım
çok güzel ablacım inşallah idealin olan kiloya ulaşırsın kıyamıyor dimi insan bir balışıyla bitiriyorlar seni aşılamayı erteledim ablacım bu olaydan kafamdam atmak istiyorum ehliyet almaya karar verdim bakalım ama çalışmalara devam tabii bırakmıcam bu işin peşini sıpam gelene kadarkaydirigubbakcemile3 amin ablacım sağol duların içn
son hallerimiz :)

oy kuzum koca adam olmuş maşallah allah nazarlardan saklasın ablam çok ama çok tatlı olmuş ya
tamamdır canım opuyorumnanaktan
slmlar şekerler nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim başım geçmedi ilayda deseniz huysuzlukta tavan yapıyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Gülçinim canım benim çok geçmiş olsun kıyamam sana ya akşam arayacam seni drdasındır diye rahatsız etmek istemedim
ablam hoşgeldin nasılsın bugün
aynurcum canıım çok sağol allah düşmanımada vermesin bu ağrıyı inş
neşemm hoşgeldin canım testinizin güzel çıkmasına sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
beyazcım maşallah zeynebe çok tatlı
oyumuzuda hemen veriyoruz.
arifem canım benim sen nasılsın
iyiyim nuırcum sen nasılsın başın nasıl oldu inşallah geçmiştir ağrıların
oğluşum kitap okuyor, nasıl ama :)

canım benim ya büyük adam olucak bu çocuk :)
selam millet nabersiniz ya ben bi türlü fırsat bulup gelemiyorum benim zıpırdan az kaldı 1 aya kadar gidicem evime inş.rahat rahat gelirim o zaman :)herkes iyidir umarım biz de iyiyiz dün kontrolümüz vardı bebeişi her ay fazla fazla kilo alırken bu ay 300 gr almış sütüm yetmiyo artık ek gıdaya geçtik.bide idrar yolu enfek.var antibiyotik verdi bitince sünnet ettiricem süneet ettiren var mı bebişini nasıl oluo bilogilendirsenize beni:)

herkesi çoook öpüyorum allah a emanet olun byeeeee...............
hilalcim canım benim nasıl özledik ya büyüttün sende çocuğu maşallah çok geçmş olsun canım bekliyoz canım eve dönünce bende kocaman öpüyorum siziopuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldim..nasılsınız dün döndük hala kendime gelemedim çocukla yolculuktan sonra dinlenmek ve yerleşmek zor oluyor dün büyük kısmını yerleştirmem ragmen ortalıkta hala iş var..siz haber vereyim dedim işlere dalmadan..özledim hepinizi..bir yaramazlık yok dglmi?
gülçinim ne oldu dertlenmişsin galiba birşeyden geçmişe dönemiorum malum siz yazmışsınızdır bayagı.ierror ne o reglinmi geçikti mevsim degişikliginden olabilir cnm hadi bakalım haber ver bize...ben kaçıyorum geri malum kız uyumuşken ne yapsam kardır..öptm sizi..
hoşgeldin mavicim nasılsın nasıl geçti tatliniz berra nasıl çocukla zor oluyor demek olsun canım tatil tatildri iyi gelmiştir sizde evet gitmek güzel ama geldiğinde yerleşmek zor ee hadi toparlan bakalım tekrar hoşgeldin
Teyzeler merhaba

seni yerim ben zilli gülüşe bak dişlere bak allahım çok tatlılar maşallah kuzuma maşallah
ohhhhh çok şükür sonucu aldım negatif çıktı kız gülçin bu kesin sonuç değilmi onada güvenemiyom valla öyle tedirgin oldumki rabbim tez zamanda arifemin göbüşünü doldursun isteyene nasip eylesin valla böyle bir süprize ne kendim nede psikolojim hazır değil gece uykularımız anca 1o ayda düzene girdi uyku nedir anca şimdi öğrenebildim yeni bir bebişe hazır değilim rabbim isteyenin gönlüne göre versin
ay hadi gözün aydın canım dilerim en kısa zamanda düzene girersin
aminn inşalalh inşallahhh
bana sor sen canım 2dk listesini yapayım sana ama sen doktorunla konuş geçmiş olsun
alkisalkisalkis hadi kıs rahatla :teytey::teytey:
allah isteyenlere nasip etsin inşllh.
arifecime nasip olsun.birde benim düşük yapan ve bebek isteyen
diğer topikteki kuzucuklarıma nasip etsin .canım onlar bulup bulup kaybediyor
çok üzülüyorumsenağlama
aminnn inşallah ablam inşallah rabbin nerde isteyen bekleyen varsa versin :Saruboceq:

herkese hayırlı cumalar.

günaydın ablamm nasılsın sanada hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

Günaydın Gülçin nasıl oldu ayağın? Dr ne dedi? Kızlar hepinizi cumaları mubarek olsun. Hepinizi öpüyorum...Nur ve Gülçin kızlarınız çok tatlı maşallah, Rüzgarımın oğlu hangisinin peşind ekoşacak bakalım???:))

inşallah kendi kendine uyuduğu günleri ben de görürüm, gerçekten çok zor işim

anam senin için çürüdüyse ben açayım mezarı içine gireyim bari, bana bak döverim haaa :oklava: sen görüyorsun bunu di mi? al bakiim bir vitamin iç biraz kendine gel bakalım aaaa, duymayayım bir daha :olmaz:

güzelim sesinden belliydi ne halde olduğun, o kadar konuşabildiğine şükür, olur mu hiç öyle şey? inşallah bir an önce geçsin de kurtul şu illetten sen de :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bir de anestezi bağımlısı olurmuşsun kaydirigubbakcemile3

aynen öyle... resmen sabrım tükenmeye başladı, sinir katsayım tavan yaptı... biraz daha böyle uykusuz gidersem yataklık olacağım, işte o zaman çok kötü olur... tek başıma yapmadım ben bu çocuğu, azıcık ucundan tutsa ölmez herhalde... neyse açmayayım şimdi bayramlık ağzımı da :) yine de Allah razı olsun sabah iki saat uyku bile iyi geldi :)

ayyyy buaralar tatil için güzel tatlım, yerleşmek hiç de yi bir fikir değil bu yaşlarda... burası emekli olmuş, sakin hayat isteyenler için ideal, git Cunda'ya gel Ayvalık'a, başka gidecek yer yok, şimdi İstanbul'da olmak vardı ama neyse...

görürsün ablacım görürsün o çok yorulsun gör bak nasıl sızıp kalıyor sen bile şaşırırsın :1shok:

yok nen ne mezarı nerden çıktı şimdi bu dellenme hatun dellenme
yaaa içim çürümemiştir elbet kendimi bakıma sokmam gerek en kısa zamanda eski formuma dönücem işallah kıpır kıpır fıkr fıkır hallerime aynurumunda dediği gibi göze geldim ben nazar değdi bana kaydirigubbakcemile3

hee diyom yaa anestezide artık etki etmicek sonra ne etçem akannehir

sen tavrını koy abla valla sonuçta sürekli ilgi isteyen bir çocukla cebelleşiyorsun bu yüzden sana yardımcı olması kesinlikle şart bırak ona çocuğu git mutfağa bişeylerle ilgilen erkeklere sorumluluk vermezsen onlar almayı bilmezler bağırır çağırır söylenirler ama bakarlar çocuğa alışırlar başka türlüsü olmaz kaydirigubbakcemile3

evet aynen dediğin gibi orası emekli mekanı sana göre değil
ama tatil içinde ideal bakalım yazın nasıl olucak biz geldiğimizde :uhm:

gülçincim tekrar geçmiş olsun tatlım inşallah yaşamazsın bidaha canım...bende ihmal etmesem ii aslında bakalım.....

sağol tatlım artık konuşmak istemiyorum yaa topikte bu ayak ve tırnak mevzusu ile gündemde olmak istemiyorum sıkıldım çok geçecek inşallah sabırr....
bak defalarca söyledim sana erteleme sen çekeceksin yine kimse değil.

gülçinim canım valla kıs içim biezik bi ezik.
hani bide içlendinya oooof ya üzüldüm kuzucum yaaa:teselli:
ahbe ablacım valla kıs elimden bişey gelmiyo napayımkiii:gitme:

:teselli: opuyorumnanaktan

:teselli: :teselli: :teselli:
merak etmeee iyiyim ben geçicek dedim yaaa
içlenmedim be deli sende kaydirigubbakcemile3

Evet ablacım ama olsun gÖnlÜmÜz bİr kapadım topİĞİ gÜlÇİncİm sen aÇ garİ...

canım ben yetişemedim açmaya
hava güzel olunca burada veranda dan içeri girmek istemedim kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı cumalar.

günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
sizede hayırlı cumalar efendim opuyorumnanaktan

fatoşcum sen kapattın ben açtım canım bayanssulusmile
gülçini yormayayım dedim.kaydirigubbakcemile3

inşallah bugün iyi olur biraz ,en azından ağrısı azalsa bariii:Saruboceq:

mersiiiiiii opuyorumnanaktan

Günaydın Gülçin nasıl oldu ayağın? Dr ne dedi? Kızlar hepinizi cumaları mubarek olsun. Hepinizi öpüyorum...Nur ve Gülçin kızlarınız çok tatlı maşallah, Rüzgarımın oğlu hangisinin peşind ekoşacak bakalım???:))

canımmm hoşgeldin nasılsın
valla şimdi yazdım yaa herkeside bunalttım bu ayak mevzusu ile tatlım
kısaca özet geçiyim küçük bir operasyon daha yapıldı malesef bu kez yakma işlemi oldu protezler tekrar takıldı bakalım iyileşmesi gerek bekliyorum sabırla.....

sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundamı?

Hayırlı cumalar canlarımm.... Nasılsınız? Hava çok sıcak pişiyoruz sıcaktan..

Sude Melisin resimlerini yüklüyorum eklicem birazdan..

günaydin fistiklar nasilsiniz bakalim cimcimeler muhtesem tam isirmaliklar yerim ben onlari
FILIZCIM oglan bayagi büyümüs masallah
teyzeleri bugün benim kizimin dogum günü 5 yasinda oldu sabah nasil neseliydi anlatamam
KENDINIZE VE KUZUCUKLARINIZA IYI BAKIN KOCAMAN ÖPTÜM HEPINIZI

günaydın canım nasılsın daha iyisin inşallah
günaydın nesecim nasılsın seninde cuman mübarek olsun
Hayırlı cumalar canlarımm.... Nasılsınız? Hava çok sıcak pişiyoruz sıcaktan..

Sude Melisin resimlerini yüklüyorum eklicem birazdan..

günaydın yasemincim nasılsın canım tamam canım balaım miğimiz nasıl

Back
X