nurum
üstteki rana alttaki iloş demiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurum
üstteki rana alttaki iloş demiii
evet canım bu resmde çok benzettik
merhaba kizlar nasilsiniz cuma cingenemin dogum günüydü
foto yükleyim dedim ama yapamadim nur deminden beri tarif edi<yor ama olmadi yaslaniyorum galiba
Karamancım rabbİm Çİngenene hayırlı uzun ÖmÜrler versİn gÜlen yÜzÜ hİÇ solmasın bÜtÜn kÖtÜlÜkler ondan uzak olsun İnŞallah
sagol teyzesiKaramancım rabbİm Çİngenene hayırlı uzun ÖmÜrler versİn gÜlen yÜzÜ hİÇ solmasın bÜtÜn kÖtÜlÜkler ondan uzak olsun İnŞallah
mehaba ablaaaa
tekrardan kutlutorum küçük hanımın doğum günüsünü
nice nice senelere inşallaahhh
ne yaşlanması be ablaaanur anlatamamıştır sana sırnaşık şey lülülülülülü
ee madem öyle nur yükleseydi senin yerine resimleri kaydirigubbakcemile3
amminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
sago teyzesiiyice cadilasti
ben de bir anlayabilsem ne istediğini, ota poha herbir şeye ağladı dün, sıcak onu çok rahatsız etti sanırım mafoldumbenhey allahım yarababim yaa neden böyle bu çocuk nesi var anlayamaıyorum enden ağlıyor bu kadar?
senide sabrından dolayı takdir ediyorum ablacım vereliniortak
wwooowwwwwww zemuszemus
sen rüzgarı bir aylığına bana yollasana abla cerenle değiş tokuş yapalım kaydirigubbakcemile3
ama sadece bir ay bende 60 olunca geri yollarım ona göre :roflol:
işte dediğim gibi, uyku düşmanı bu çocuk, benim de uykumun düşmanı kaydirigubbakcemile3ulen ne çabuk uyandı bu çocuk yaw iki dakka lak lak yaptırmadıklava:
aynen öyle canım, çok zor bir çocuk oldu çıktı, burcu akrep, yükseleni oğlak, sen düşün artık halimi... ciddi bir sabır savaşı veriyorum gerçekten, an geliyor çıldıracak gibi oluyorum, sonra içimden 10'a kadar sayıyorum ve karşımdakinin bir bebek olduğunu hatırlatıyorum kendime, başka türlü çıldırırı insan... uyutuyorum valla o uyurken aynen böyle oluyorum akannehir sonra da erkenden uyanacak diye eyvahedigeldismile oluyorum, inşallah geçer :)Filiz abla sen nasılsın dicem ama sen sabır tüketmekteymişsin allah kolaylık versin valla o aylarda benim kızda olur olmaz ağlardı insanın sabrı zorlanıyo valla bide niçin ağladıklarıda belli değil yanından ayrılsam onada ağlardı
geçicek bu günlerde deyip sabrediyoruz bakalım
sağol birtanem iyiyim :) aman aman aman... ev hanımlığı zor zanaat, iş bitmiyorablammm canım benim nasılsın bakalım
valla ev hanımı olmak çok zormuş işler bitmiyor akşama kadar kendime bir sürü iş buluyorum
ablammm süpersin valla darısı bana
69.7 çıktım bende sabah ama gram gram gidiyor artık
kız benim iloşu yollayayım sana kurt gibi valla götünü yere en fazla 1 saat koyarsın günde
ayyyyy süpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr bayıldım opuyorumnanaktan
maşallah çok tatlı canım, Allah bağışlasın :)Eki Görüntüle 46085
benim cingenem
süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkese günaydın .mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize kaydirigubbakcemile5
günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... bugün erkenciyim, nasıl ama? oğluşum oyun halısının üstünde oynuyor, bakalım ne kadar sürecek? saat 10.00 gibi uyutabilirsem uyutacağım :)
nasılsınız bakalım? herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum