Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kızlar bu çocuk benim elimde kalacak... delirmek üzereyim, tam uyudu yatağına yatırayım dedi uyandı ve uyumuyor, gerçekten sabrım taşıyor artık

şekerler ben kaçar kızım uyandı onu doyurup evimi süpüreyim
hepinizi öptüm

haydin güle güle şekerim iloşu öpüyorum opuyorumnanaktan

kızlar bu çocuk benim elimde kalacak... delirmek üzereyim, tam uyudu yatağına yatırayım dedi uyandı ve uyumuyor, gerçekten sabrım taşıyor artık

ayy ablam ne olur sakin ol lütfen
bu defa içinden ona kadar değil elliye kadar say
ancak sakinleşirsin :teselli:

haydin güle güle şekerim iloşu öpüyorum opuyorumnanaktan

ayy ablam ne olur sakin ol lütfen
bu defa içinden ona kadar değil elliye kadar say
ancak sakinleşirsin :teselli:

değil 50 1550'ye kadar saysam sakinleşemem, geldiler bana, bıraktım yatağına ne halt ederse etsin, ağlasa da almayacağım, iyice şımardı artık

bak sen yaramaza çıldırttırmış annesini sakin ol apla ya küçükken yaramaz olan büyüyünce uslu olurmuş sabret :dance:

bir birimizi kandırmayalım canımın içi
öyle olmadığını biliyoruz malesef :1no2:

hihoyyyt tamamdır o zaman bu kalsın hehe

heee kalsın gari kalsın naniknanik

değil 50 1550'ye kadar saysam sakinleşemem, geldiler bana, bıraktım yatağına ne halt ederse etsin, ağlasa da almayacağım, iyice şımardı artık

ayyy ablaammm dur sakin ol lütfen
ağlasın tamam ama dikkat et katılmasın ağlamaktan çocuk
bizimkisi çok ağlayınca nefes alamıyor gibi oluyor allah korusun

yok anacım, bu büyüdükçe kuduran cinsinden, karnı tok, altı temiz, uykusu var, serseri uyumuyor, kavga ediyor benle ya

allah yardımcın olsun ablacım :teselli:

bir birimizi kandırmayalım canımın içi
öyle olmadığını biliyoruz malesef :1no2:

heee kalsın gari kalsın naniknanik

ayyy ablaammm dur sakin ol lütfen
ağlasın tamam ama dikkat et katılmasın ağlamaktan çocuk
bizimkisi çok ağlayınca nefes alamıyor gibi oluyor allah korusun

allah yardımcın olsun ablacım :teselli:

yok o kadar ağlatmam canım ama şu an aynen böyleyim kafamçokkarıştı

kızlar hepnizi özlüyorum ama denkte gelemiyoruz ben yazıyorum çıkıyorum sonra gelip okuyorum sizle şöyle adam akıllı sohbet edemiyoruz sayfa sayfa takipte edemiyorum ve atlatıgım şeyler oluyor bu yüzden kusura bakmayın...

gülçinim çok ama çook geçmiş olsun umarım kısa zmanda şifa bulursun cnm..
bende berra hanımda inanın hiç birşeye fırsat bulamıyorum sanırım hatayda kalabalık ve yogun ilgiden sonra buradada benden istiyor ve yanından ayrılamıyorum ne yapacam ben bilmiyorum işlerim birikiyor sabah kahvaltımı bile yapamıyorum..yedigim iki dilim ekmek biri peynirli biri reçelli birde bir elma ..şimdi farkettim birşey yemedigimi yemegi bile kaş göz arasında yaptım..neyse bir düzene koymalıyım umarım uydurabilirim hanfendiyi ..öptm sizi..

ayyy yavrum benimmm kıyamam ben ona yaaa neyse ablacım uayndığında sakinleşmiş olur belki gerçi uyanmışır heralde şu saate kadar.

uyandığında sakindi ama sadece 20 dakika uyudu :( bugün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi, şimdi şimdi kendime geliyorum, düşün yani :( ben nasıl başa çıkacağım bu çocukla? tamam şikayet etmiyorum, Allahıma binlerce, milyonlarca kere şükür bana onu verdiği için ama ben bu çocukla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum, çok hareketli, devamlı hareket istiyor, devamlı ilgi istiyor, yanından bir dakika bile ayrılamıyorum mafoldumben

ah son sayfayı okudumda filiz abla çıldırtmış seninki
nasıl iyi bilirim o anki psikolojiyi bende çok yaptım gece yarısı uyumaınca attım yatağına bende gititm odama çektim yorganı kafama uyudummu hayır miraç paşanın oynaya oynaya uyumasını bekledim ama sonraki vicdan azabıda kötü be

günaydın kızlar nasılsınız

ablacım işin zor gerçekten ama bunlar tatlı zorluklar değilmi :) ne yapıcan sıpa işte

kimler gelmiş ya çiğdemcim hoşgeldin nasılsın çok özledik kız seni tekrar hoşgeldin renk kattın canım

günaydın gülçinim nasılsın canım ceren nasıl

mavicim nasılsın canım ay bu çocuklar biraz fazla ilgi gördümü huyu suyu değişiyor galiba allah yardımcınız olsun kızlar mavicim yemene içmene dikkat et dengesiz beslenme canım herşeyin başı sağlık öpüyorum

burcum hoşgeldin nasılsın canım

kızlar hepnizi özlüyorum ama denkte gelemiyoruz ben yazıyorum çıkıyorum sonra gelip okuyorum sizle şöyle adam akıllı sohbet edemiyoruz sayfa sayfa takipte edemiyorum ve atlatıgım şeyler oluyor bu yüzden kusura bakmayın...

gülçinim çok ama çook geçmiş olsun umarım kısa zmanda şifa bulursun cnm..
bende berra hanımda inanın hiç birşeye fırsat bulamıyorum sanırım hatayda kalabalık ve yogun ilgiden sonra buradada benden istiyor ve yanından ayrılamıyorum ne yapacam ben bilmiyorum işlerim birikiyor sabah kahvaltımı bile yapamıyorum..yedigim iki dilim ekmek biri peynirli biri reçelli birde bir elma ..şimdi farkettim birşey yemedigimi yemegi bile kaş göz arasında yaptım..neyse bir düzene koymalıyım umarım uydurabilirim hanfendiyi ..öptm sizi..

canımcım hoşgeldin şekerim nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yaaa işte bebeler büyüdükçe sanırım evde olan hanımların pek vakti olmuyor pc başına oturmaya.

canım çok çok sağol hayatım geçiyor inşallah az kaldı umarım geçiyordur. :Saruboceq:

kıısss sen yine iyisin iki dilim ekmek yiyebiliyorsun onu hiç ağzına götüremeyenler var bu bebişler size kilo verdiricekler kesin kararlılar kaydirigubbakcemile3

sana kolay gelsin balım arada sırada berradan fırsat buldukça gel birde minik hanımın yeni fotolarını koy lütfen görelim kızımızı opuyorumnanaktan

uyandığında sakindi ama sadece 20 dakika uyudu :( bugün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi, şimdi şimdi kendime geliyorum, düşün yani :( ben nasıl başa çıkacağım bu çocukla? tamam şikayet etmiyorum, Allahıma binlerce, milyonlarca kere şükür bana onu verdiği için ama ben bu çocukla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum, çok hareketli, devamlı hareket istiyor, devamlı ilgi istiyor, yanından bir dakika bile ayrılamıyorum mafoldumben

ahhh ablacım aahhh ne diyim bilemedim böyle olan çocukları genelde çocuk psikologları ana okulu yada kreşe yönlendirirler enerjilerini orda faydalı şekilde kullansınlar sosyalleşsinler diye ama rüzgarda küçük henüz kreş için ne yapıcaksın mecbur sıkacaksn dişini ablacım. elden gelen başka bişi yok.

ah son sayfayı okudumda filiz abla çıldırtmış seninki
nasıl iyi bilirim o anki psikolojiyi bende çok yaptım gece yarısı uyumaınca attım yatağına bende gititm odama çektim yorganı kafama uyudummu hayır miraç paşanın oynaya oynaya uyumasını bekledim ama sonraki vicdan azabıda kötü be

canım yaaa zor oluyor dimi sürekli olunca birde bilmiyorumkismile allah yardımcınız olsun sanırım erkek çocukları ile uğraşmak zor. kızlardan böyle konuşan duymadım daha.

günaydın gülçinim nasılsın canım ceren nasıl

Günaydııııııııııınnnnnnnnnn birtaneemmmmm opuyorumnanaktan
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın tatlım
ceren iyi ama bir proble var iki gündür sırtında kırmızı benek benek lekeler var yıkadım geçmedi beyaz tenli diye hemen kızarıklık oluyor ondandır dedim bekledim geçmedi ne olduğunu anlayamadım valla bu gün 11,30 da dr randevumuz var bakalım ne imiş.
umarım ciddi bir durum değildir.
bunun dışında iyiyiz canım yaa şükür bir yaramazlık yok

Back
X