Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam hanımlarrr
arada birde olsa girip bakıyorum gerçekten bir iki kişi dışında kimse gelmiyor topiğe
biz iyyiz hala evdeyim henüz işe başlamadım
Miraç paşada yaramazlık konusunda tam gaz devam ediyor
hepinizi öptüm

selam hanımlarrr
arada birde olsa girip bakıyorum gerçekten bir iki kişi dışında kimse gelmiyor topiğe
biz iyyiz hala evdeyim henüz işe başlamadım
Miraç paşada yaramazlık konusunda tam gaz devam ediyor
hepinizi öptüm

evet canımın içi aynende öyle
bir iki kişi yani arife bir ben iki kişi dışında kimse gelmez uğramaz oldu mafoldumben

offffffffffffffffffffff patladım sıkıntıdan birileri gelsinde iki laf edek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herkeze hayirli cumalar..
nasilsiniz arkadaslar biz iyiyiz izin hazirligi yapiyoruz allahdan birsey olmassa 19.07 türkiyeye geliyorummm:teytey: cok seviniyorum ve cokda ihdiyacim var gercekden bizim miracin sünet olayi vardi ya oglumu sünet eden dr yanlis yapmis ve simdi ramazandan sonra tekrar olucak 1,5 saatlik bir amaliyat olucak estetik yapilicak yapan adam öyle bir yapmiski bir yeri cok almis bir yeri fazla birakmis cok morelim bozuk...

burcucum mirac bey seni baya yoruyormus cokmu hareketli??
bizim miracda tam aksine cok uysal tek basina oynuyor yavrum hic adasina cekmemis demek..
arifecim sende varmi bir yenilik??

herkeze hayirli cumalar..
nasilsiniz arkadaslar biz iyiyiz izin hazirligi yapiyoruz allahdan birsey olmassa 19.07 türkiyeye geliyorummm:teytey: cok seviniyorum ve cokda ihdiyacim var gercekden bizim miracin sünet olayi vardi ya oglumu sünet eden dr yanlis yapmis ve simdi ramazandan sonra tekrar olucak 1,5 saatlik bir amaliyat olucak estetik yapilicak yapan adam öyle bir yapmiski bir yeri cok almis bir yeri fazla birakmis cok morelim bozuk...

burcucum mirac bey seni baya yoruyormus cokmu hareketli??
bizim miracda tam aksine cok uysal tek basina oynuyor yavrum hic adasina cekmemis demek..
arifecim sende varmi bir yenilik??

canımm hoşgeldin tatlım nasılsın
canım yaaa miraca çok üzüldüm kuzum benim nedir çocuğun çektiği bunca zamandır yavrum doğduğundan beri bir rahat edemedi yaa kıyamam
o doktoruda allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o minicik cana insan biraz daha dikkat eder yaaaa
sen nasıl oldun tatlım iyimisin?

canımm hoşgeldin tatlım nasılsın
canım yaaa miraca çok üzüldüm kuzum benim nedir çocuğun çektiği bunca zamandır yavrum doğduğundan beri bir rahat edemedi yaa kıyamam
o doktoruda allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o minicik cana insan biraz daha dikkat eder yaaaa
sen nasıl oldun tatlım iyimisin?

hosbulduk canim ben iyiyim cok sükür yaaa..
evt canim zaten o doktoruda sikayet etdim bakalim artik.
cerenim nasil masallah yasinada girdi nasil yaramazmi varmi zorlugu??
sen nasilsin nasil gidiyor hayat??
masallah kizinla cok güzel vakit geciriyorsun görüyorum facede negüzelll

hosbulduk canim ben iyiyim cok sükür yaaa..
evt canim zaten o doktoruda sikayet etdim bakalim artik.
cerenim nasil masallah yasinada girdi nasil yaramazmi varmi zorlugu??
sen nasilsin nasil gidiyor hayat??
masallah kizinla cok güzel vakit geciriyorsun görüyorum facede negüzelll

canım benimmm iyi olmana gerçekten çok sevindim tatlım rabbim dermansız dertler vermesin :Saruboceq:

şikayet etmen çok iyi olmuş beter olsun gerizekalı yaaaa can bu can sağlık salak herif

evet canım yaaa ceren hanım doğdu büyüdüde yaşına bilem girdi valla darısı başınıza sağlıkla inşallah tatlişkom. ceren maşallah canım yaaa sakin bir çocuk öyle aman aman bir yaramazlığı yok arada kuduruyor tabi ama e olsun o kadar dimi şimdi en aktif zamanları :emir_bebek: :emir_bebek:

ben iyiyim birtanem şükür bir yaramazlık yok herşey yolunda keyifler yerinde maşallah :nazar: :nazar:

evet canım elimden geldiğince ceren hanımla kaliteli vakitler geçirme çabasındayım nede olsa bir daha bir yaşında olmayacak zaman çok hızlı geçiyor.

uzun bi aradaan sonra merhaba arkadaşlar nasılsınız...biz pazar günü döndük evimize...düğün telaşı derken hiç bişi anlamadan geldim gözümü açtım kapattım bitti..ama düğünümüz çok güzel geçti...arasta orda iydi..izmire geldik ben grip oldum benden aldı galiba yavrum bi öksürüyo bi hapşırık burun akıntısı götürdüm doktora ilaç vermedi 1 hafta takip geçmezse antibiyotik ama çok öksürüyo...bide mız mız oldu pazar geldik evi daha dün temizleyebildim yanından ayırrmıyo...onlar hasta olmasın ya çok zor öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo...

sizler nasılsınız malum geçmiş çok birikmiş bakamadım herkes iydir inşallah meleklerinizde iydir ben koklarım onları çok özledim hepsini..

herkese hayırlı cumalar...

canım benimmm iyi olmana gerçekten çok sevindim tatlım rabbim dermansız dertler vermesin :Saruboceq:

şikayet etmen çok iyi olmuş beter olsun gerizekalı yaaaa can bu can sağlık salak herif

evet canım yaaa ceren hanım doğdu büyüdüde yaşına bilem girdi valla darısı başınıza sağlıkla inşallah tatlişkom. ceren maşallah canım yaaa sakin bir çocuk öyle aman aman bir yaramazlığı yok arada kuduruyor tabi ama e olsun o kadar dimi şimdi en aktif zamanları :emir_bebek: :emir_bebek:

ben iyiyim birtanem şükür bir yaramazlık yok herşey yolunda keyifler yerinde maşallah :nazar: :nazar:

evet canım elimden geldiğince ceren hanımla kaliteli vakitler geçirme çabasındayım nede olsa bir daha bir yaşında olmayacak zaman çok hızlı geçiyor.

negüzel allah iyilik versin canim..
olsun okadarda canim cocuk dedin biraz aktif olur..

uzun bi aradaan sonra merhaba arkadaşlar nasılsınız...biz pazar günü döndük evimize...düğün telaşı derken hiç bişi anlamadan geldim gözümü açtım kapattım bitti..ama düğünümüz çok güzel geçti...arasta orda iydi..izmire geldik ben grip oldum benden aldı galiba yavrum bi öksürüyo bi hapşırık burun akıntısı götürdüm doktora ilaç vermedi 1 hafta takip geçmezse antibiyotik ama çok öksürüyo...bide mız mız oldu pazar geldik evi daha dün temizleyebildim yanından ayırrmıyo...onlar hasta olmasın ya çok zor öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo...

sizler nasılsınız malum geçmiş çok birikmiş bakamadım herkes iydir inşallah meleklerinizde iydir ben koklarım onları çok özledim hepsini..

herkese hayırlı cumalar...

fatoşş hoş geldin güzelim
hadi gözünüz aydın yavrucum düğün dernek yapıp gelmişsiniz kızı evermişsiniz
allah ömür boyu mutluluk huzur ve sağlık versin.

sizede çok geçmiş olsun güzelim yaaa hava değişimininde etkisi olabilir sen dikkat et arasa bu sıra...

bizde sizi özledik cicim
bir yaramazlık yok canım herşey yolunda şükür.

negüzel allah iyilik versin canim..
olsun okadarda canim cocuk dedin biraz aktif olur..

aminnnn cümlemize opuyorumnanaktan

demi amaaaa ben onu öyle kuduruk seviyorum zate :1:

fatoşş hoş geldin güzelim
hadi gözünüz aydın yavrucum düğün dernek yapıp gelmişsiniz kızı evermişsiniz
allah ömür boyu mutluluk huzur ve sağlık versin.

sizede çok geçmiş olsun güzelim yaaa hava değişimininde etkisi olabilir sen dikkat et arasa bu sıra...

bizde sizi özledik cicim
bir yaramazlık yok canım herşey yolunda şükür.

aminnnn cümlemize opuyorumnanaktan

demi amaaaa ben onu öyle kuduruk seviyorum zate :1:

negüzel masllah cerenimze
gülcincim ya bizim oglan ev yemeklerini yemiyor ne yapip vere bilirim bana yardimci olurmusun???

negüzel masllah cerenimze
gülcincim ya bizim oglan ev yemeklerini yemiyor ne yapip vere bilirim bana yardimci olurmusun???

ooyyy canım ev yemeklerini derken neler verdin neleri denedin
bak ceren tarhana çorbasını çok seviyor mesela kırmızı merciğemide ama tabii onlarda hiç tuz baharat falan olmuyor etli yemeklerde yaptığım zaman kıymasından etinden mutlaka yediriyorum ben tavuğuda sever ceren sen neleri yaptın bu güne kadar.
ne yapıyor kusuyormu kafasınımı çeviriyor

hayırlı cumalar kızlarr
gönülcüm geçmiş olsun çok üzüldüm ve doktora çok sinirlendim salak herif
aman senin miraç bari uysal olsun :)

benim oğlanda tarhanadan nefret ediyo bi türlü sevdiremedim ama balık tavuk çok seviyo yaptığım her yemekten veriyorum tabi şimdi diş krizleri yüzünden hiç bişey yemiyo ama genelde bizim yediklerimizi seviyo

hayırlı cumalar kızlarr
gönülcüm geçmiş olsun çok üzüldüm ve doktora çok sinirlendim salak herif
aman senin miraç bari uysal olsun :)

benim oğlanda tarhanadan nefret ediyo bi türlü sevdiremedim ama balık tavuk çok seviyo yaptığım her yemekten veriyorum tabi şimdi diş krizleri yüzünden hiç bişey yemiyo ama genelde bizim yediklerimizi seviyo

sanada hayırlı cumalar dünürümm.....

ooyyy dimek bizim damat adayı bizim yediğimiz yemekleri seviyor
sever tabi
bizim yediklerimizde tad var tuz var :1:

ooyyy canım ev yemeklerini derken neler verdin neleri denedin
bak ceren tarhana çorbasını çok seviyor mesela kırmızı merciğemide ama tabii onlarda hiç tuz baharat falan olmuyor etli yemeklerde yaptığım zaman kıymasından etinden mutlaka yediriyorum ben tavuğuda sever ceren sen neleri yaptın bu güne kadar.
ne yapıyor kusuyormu kafasınımı çeviriyor

vallaha canin yaptim her yemegi yemiyor hemen ögürüyor..
mesela havvuc,patates,brokoli,et hasliyorumyemiyor tavuklu sehriye corbasi yapiyorum yemiyor yanim benim yaptim tüm yemekleri yemiyor...
bende bizim burda hazir yemekler var kavanozda onlardan veriyorum nasil yiyor agzinami sokuyor gözünrmi o derece..ama bunlarada güc yetmiyor..
mesela dün sülüy köfte yaptim patatesli havvuclu ezdim yogurtla zorla yedirdim ama nasil zorlandim...
simdi tr gidersem neyedircem bilmiyorum vallaha bu konuda baya dertliyim...
ama yemesi güzel tabi hazir yemekleri

Back
X