Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

filiz abla hoş geldin...oy yerim ben onun esintisini var ablacım resimler profilde dur burayada koyayım 1 tane..niye kustuki kesin üşütmüştür ozaman ay kıyamam mideside bulanırmış evet çocuk yemeyince bende öleyim düğümleniyo boğazım...
canım benim :) üşüttü herhalde diye düşünüyordum ama köfteye başlamıştık sanırım yutamadı ve kustu, çünkü bugün yine aynı şey oldu, ne zaman pütürlü şeyler versem kusuyor, ne yapacağım bakalım, alıştıra alıştıra vermeye başlamıştım azar azar ve küçük küçük ama olmuyor, çok canım sıkılıyor buna, bakalım nasıl alıştıracağım :(
picture.php
picture.php

sen benide özlemişindir şimdi dimi ablacım kaydirigubbakcemile3
picture.php
buda son....öptük teyzoşları...
oyyyy resimlerin hepsi de birbirinden güzel, maşallah oğluşuma, ne kadar büyümüş, Allah nazarlardan saklasın :nazar: delikanlı olmuş annesi :)
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

salı günü burda yağan feci yağmurda bizim bahçeye (yani fidanlığa) üst üste yıldırım düştü trafo patladı bütün sistem yandı çöktük kızlar elektrik internet telefon herşey gitti iki gündürde onunla uğraşıyoruz malum bir sürü iş bu yüzden gelemedim yanınıza ancak oturabildim masama ve size yazıyorum...

abblaammmmmmmmmmm gözün aydınnn kardeşin gelmiş çok çok çok ama çok sevindim inannnn senin adınaaaaaa kaydirigubbakcemile2
ne zamana kadar yanında kalıcak bize denk gelicekmi???

benim paşamm emeklemeyemi bvaşladı allam yarebbim yirim onu ben ısırırım bacaklarını ayacıklarınıııııı :emir_bebek: :emir_bebek:

efet ablacım ceren kreşe başladı bü gün üçüncü gün çok yerinde vede doğru bir karar aldığımı düşünüyorum inşallah bu kararımdan dolayı hiç bir zaman pişman olmam.

çok özledim seni ablam çooooooookkkkkkk opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun hayatım, aman sizlere birşey olmasın da önemli olan o :Saruboceq:

sağol hayatım :) evet siz geldiğinizde burada olacak :)

hem de ne emekleme :) gelince ısırırsın teyzesi :)

canım beniiiiiiim... hayırlısı olsun, iyi olmuş bence :) çok sevindim duyunca :)

ben de çok özledim tatlım :) hem de nasssıııılllll!!!
ye teyzesi çok tatlı parmakları

ablamm canım benim
çok özledim seni
rüzgarım nasıl
ben de çok özledim canım :) telefonda da söylediğim gibi kendi kendine uyumaya alıştırmaya çalışıyorum, bugün daha iyi gibi sanki ama bu seferde köfte gibi pütürlü şeyleri yutamayıp kusma problemimiz başladı :( bakalım bunu nasıl aşacağız? eyvahedigeldismile
günadyın kızlar nasılsınız hepinize hayrılı cumlar

ablacım iyiim çok şükür koşuşturuyoruz işte ahh ablam bende sabırla bekliyorum o haberi vermeyi
yerim ben onu ya sandalye mas heryere giriyor hee maşalalh kuzuma tam sevilmelik zamanında rüzgar
insanın kardeşi gibi yok özlenmezmi hiç benimkiler yakın olmsana rağmen bir gün görmeim içim gidiyor
bol bol hasret gider ablam kardeş bambaşka birşey
canım benim, inşallah yakında gelecek o haber :)

hiç sorma, sadece gitmekle kalsa, bir de masa ve bacak kenarlarını kemirmeye kalkıyor eşek kafalı :)

doya doya hasret gidermeye çalışıyoruz canım ama sayılı gün işte, zaman çabuk geçiyor, Eylül'de geri dönüyor :(
canım benimmmmmmmmmmm sanada günaydın birtanem sanada hayırlı cumalarrr

ben iyiyim birtanem nasıl olıyım evet yıldırım düştü ve maddi hasar oluştu ama allahtan telafisi olabilecek derecede idi hasarlar....
ceren iyi canım yaaa bu sabah biraz mızmızlandı kreşe bırakırken ben gidiyorum diye arkamdan ağladı bende şaşırdım kaldım öğretmenide aldı parka götürdü kandırmak için o sırada kaçtım bende biraz zaman alıcak sanırım tamamı ile alışması kreşe ne yapalım er yada geç olacaktı bu....

wwooowwwwwwww yarın sınav var demek hadi bakalım bal böcüğüm sana bol şans opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
zaman zaman mızmızlanması ve seni bırakmak istememesi çok normal, alışacak miniğim :)
kızlar sagolun iyi dilekleriniz için..tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız..çok işim var benimde berrada aksi gibi uyumadı zilli kızlar yarın berrayı doktora götürecegiz sonrada eve gelmeden yola düşecegiz..akçay yolculugu başlıyor inşallah bi aksilik olmazda başımızda bi ugursuzluk vardır ya hayırdır inşallah..bende pek heves heyacan yok bu sene gidecem diye neden bilmiyorum..lütfen hakkınızı helal edin...bendede varsa helal olsun..

işlerim var valiz falan evdede koca sepette ütü başka yapacak işlerim var akşamda hastaneye falan..bende ara ara mola veriyorum..belim feci şekilde agrıyor anlamadım neden..tekrar gelmeye çalışırım bugün..açık zaten pcde..hepinizi öpüyrum yinede ne olur ne olmaz hoşçakalın kendinize ii bakın diyorum...sizleri özleyecegim..
Allah korusun, ne biçim laf o... dikkatli gidin, varınca beni bir çaldır, şimdi aklım sende kalacak :( iyi yolculuklar güzelim :) helal olsun tabii deli, ne biçim laf bunlar ya? :oklava:

2 sayfaya gittiş topigimiz gittim aldım geldim...kızlar çıkıyorum 1 saat sonra önce berra doktora sonra sonra yola ..filiz ablacım çaldırırım merak etme ama yarın sabah çaldırırım merak etme malum gece varacaz rahatsız etmeyeyim..kimseler gelmemiş...hafta sonuda girdi kimse gelmez artık..bende dün ugrayamadım işlerim çoktu ..neyse hepinizi öptm kendinize ii bakın..

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı haftalar

gülçinim nasılsın canım ceren nasıl kreş nasıl gidiyor bu arada ayağın nasıl oldu
sınav güzel geçti güzel dileklerin için teşekkür ederim bitanem direksiyonuda geçtikmi tamamdır
darsı sana inşallah canım

mavicim iyi tatiller bitanem keyfine bak tadını çıkar

ablacım yerim ben onu ya maşlalh ne sevimlidir o şimdi sevmeye doyamaz insan
kaerdeş bambaşka bişey uzak olmak çok zor ama daha eylüle var sen hiç gimicekmiş gibi dolu dolu geçirin günlerinizi abla kerdeş şimdiden veda zamanını düşünme çok öpüyorum seni ve rüzgarı
sende benim için öpermisi küçük yakışılklıyı :)

Herkese günaydınlarrrr
yeni bir hafta hepinize huzur, mutluluk ve sağlık getirsin inş
ben yorgunum üzgünüm moralim bozuk inş hayırlısıyla atlatırım şu sınavı

Herkese günaydınlarrrr
yeni bir hafta hepinize huzur, mutluluk ve sağlık getirsin inş
ben yorgunum üzgünüm moralim bozuk inş hayırlısıyla atlatırım şu sınavı

günadyın nurcum nasılsın ilayda nasıl
hayırdır canım neden moralinbozuk ne oldu
allahın izniyle atlatıcaksın nurcum çok kasma kendini
başarılar dilerim canım inşallah herşey gönlünce olur Şeniz

günadyın nurcum nasılsın ilayda nasıl
hayırdır canım neden moralinbozuk ne oldu
allahın izniyle atlatıcaksın nurcum çok kasma kendini
başarılar dilerim canım inşallah herşey gönlünce olur Şeniz

ay canım
eşim yok 1 haftadırmafoldumbenmafoldumben
sınav yaklaştı :delphin::delphin:

yaw nurum takıldığın şeye baakkk
olursa olur olmazsa zaten su akar yolunu bulur rahat ol bacım yaaa
sanki hepimiz devlettemi çalışıyoruz ilahiiiiii
herkes devlatte çalışsa zaten özel sektörler ne olucak herşeyi düşünmek gerek dimi....

bol şanş nurcum ben inanıyorum emeğinin karşılığını alıcaksın canım başarılar dilerim
bu akşam senin için dua edicam canım Şeniz

çok sağol canım

yaw nurum takıldığın şeye baakkk
olursa olur olmazsa zaten su akar yolunu bulur rahat ol bacım yaaa
sanki hepimiz devlettemi çalışıyoruz ilahiiiiii
herkes devlatte çalışsa zaten özel sektörler ne olucak herşeyi düşünmek gerek dimi....

Canım öyle su akar mutlaka yolunu bulur
ama bizim işimizin özelde pek bi yeri yok dershaneler ve kolejler genelde deneyimli öğretmen arıyorlar birde İstanbulda olunca deneyimsiz benim gibi bir öğretmene verdikleri para 400 en fazla 500 oda kaç saat ve kaç gün çalışma keşke özelde önü açık olsaydı o zaman bu kadar kafayı takmazdım.
Hayırlısı olsun artık

Canım öyle su akar mutlaka yolunu bulur
ama bizim işimizin özelde pek bi yeri yok dershaneler ve kolejler genelde deneyimli öğretmen arıyorlar birde İstanbulda olunca deneyimsiz benim gibi bir öğretmene verdikleri para 400 en fazla 500 oda kaç saat ve kaç gün çalışma keşke özelde önü açık olsaydı o zaman bu kadar kafayı takmazdım.
Hayırlısı olsun artık

olsun herşeyin başı sağlık sen yinede bu kadar kafaya takma
sen sağlığını kaybettikten kafayı yedikten sonra
kpss kazanıp yerleştirilsen ne olurki sanki
çalışamadıktan sonra.
her şerde bir hayır vardır mutlaka o yüzen sakin olmaya çalış takılma bu kadar.

olsun herşeyin başı sağlık sen yinede bu kadar kafaya takma
sen sağlığını kaybettikten kafayı yedikten sonra
kpss kazanıp yerleştirilsen ne olurki sanki
çalışamadıktan sonra.
her şerde bir hayır vardır mutlaka o yüzen sakin olmaya çalış takılma bu kadar.

Günaydın balım
orası öyle hayırlısı ne ise o olsun
sen nasılsın
sarı prensesim nasıl

Günaydın balım
orası öyle hayırlısı ne ise o olsun
sen nasılsın
sarı prensesim nasıl

Günaydın nurum
öyle muhakkak hakkında herşeyin hayırlısı cicim

ben iyiyim güzelim ya yoğunum malum ay başı
sarı prenseste iyi teyzesi kreşe alışıyor artık keyfi yerinde şükür.

Günaydın nurum
öyle muhakkak hakkında herşeyin hayırlısı cicim

ben iyiyim güzelim ya yoğunum malum ay başı
sarı prenseste iyi teyzesi kreşe alışıyor artık keyfi yerinde şükür.

çok kolay gelsin canım
kuzumuda benim için öp

Back
X