Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydınlarrrrr nasılsınız canlarımmmmopuyorumnanaktan

gülçinim canım seninde kandilin mübarek olsun herşey gönlünce olsun canım bu arada cerene bayıldım maşallah yavrum nasılda güzel çıkmış yaaa yerim onun tokalarını ben masum meleğim benimmm:nazar:

fatoşcum canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlüne göre versin hayatım arasa nasıl fatoşcum iyi çıkıcak tabii arasımızın hiç birşeyciği yok merak etme sakın aklaına kötü şeyler getirme

canımmmmmmmm sanada hayırşlı kandiller

ısırırım hayatım zevkle...demekki cerende ars gibi seviyo hırpalanmayı ee bu ananın elinde alıştı oğlum...

sağolll birtanemmmmmmmm

hemde nasıl hemde nasıl seviyor anlatamam
onu mıncıkla hırpala hoplat zıplat allahım bayılıyor kahkahalara boğuluyor resmen
ah bu çocuklar ne garipler :1:

arkadaşlar hepinizin kandilim mübarek olsun dualarınız kabul olsun...

allah razı olsun balım seninde inşallah.... :Saruboceq:

günaydınlarrrrr nasılsınız canlarımmmmopuyorumnanaktan

gülçinim canım seninde kandilin mübarek olsun herşey gönlünce olsun canım bu arada cerene bayıldım maşallah yavrum nasılda güzel çıkmış yaaa yerim onun tokalarını ben masum meleğim benimmm:nazar:

canım benimmmmmmmmmmm günaydın melekimm nasılsınnnn

sağol hayatım seninde :Saruboceq: rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahhhhh

maşallah kuzuya maşallah evet tokalar çok yakıştı şirine oldu ceren :1: :nazar:

darısı hayırlısı ile senin başına inşallah canımın içi :Saruboceq:

sağol arifem aras ii şükür canım ya aslında bişeyi yok ama böbrekte sorun olunca tahliller bırakmıyo işte peşimizi..seninde rabbim gönlüne göre versin ggüzelim hemide herşeyi hemencecik allahım hayırlısıyla ...kolay gelsin canım....
gülçin aynı aras valla harbi garipler ağlaması gerekirken aynene kahkahalara boğuluyor....

slm arkadaslar nasilsiniz
mirac kandiliniz mübarek olsun..
kizlar bana yardimci olurmusunuz ben bu yaz oglusumla izine gidicem(malatya) ama bizim oglan kavonuz mamalari yiyor ben burda almanyada rahatlikla buluyorum türkiyedede varmi marketlerde mesela hipp markasi????????
birde olsa bile malatyaya varmidir yaaa offfff simdi bürsürü burdan götürmek zorundayim
biraz önce ev yemegi yedirdim mirac beye heryere kusdu simdide ac yatiyor morelim cok bozuk yaaaa

kizlar bana yardimci olurmusunuz ben bu yaz oglusumla izine gidicem(malatya) ama bizim oglan kavonuz mamalari yiyor ben burda almanyada rahatlikla buluyorum türkiyedede varmi marketlerde mesela hipp markasi????????
birde olsa bile malatyaya varmidir yaaa offfff simdi bürsürü burdan götürmek zorundayim
biraz önce ev yemegi yedirdim mirac beye heryere kusdu simdide ac yatiyor morelim cok bozuk yaaaa

slm canım hiç moralini bozma her yerde var kavanoz mamaları büt
ün marketlerde bulunuyor

saol canım seninde mübarek olsun kandilin vardır tabi üzülme sen ama neden ev yemeği yemiyo alışsa ii olur aslında kaç aylık oldu ki paşa...

saol canım seninde mübarek olsun kandilin vardır tabi üzülme sen ama neden ev yemeği yemiyo alışsa ii olur aslında kaç aylık oldu ki paşa...

ay ins.bilmiyorum ya yemiyor isteherhalde biraz gec verdim ev yemeklerini oda simdi kavonozdakilere alisdi onlari istiyor.. 9 aylik oldu

canım benim hoşgeldin nasılsın birtanem
seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun inşallah canımın içi

canım benim üzme sen kendini hemen hemen her marka kavanoz maması her yerde var rahat ol sen
hem bakarsın belki buraların havası iyi gelirde senin oğlanın yeme alışkanlığı değişir.

Kandiliniz mubarek olsun kızlar..Bugün şeker yüklememiz yapıldı. Açlık 79; 50g glukozdan 1 saat sonra 171 çıktı. Pazartesi 100g ile tekrarlanacak. Şekeri düşüren bişiler biliyor musunuz?

hoşgeldin gönülcüm seninde kandilin mübarek olsun naıslsın canım oğluşun nasıl
Kandiliniz mubarek olsun kızlar..Bugün şeker yüklememiz yapıldı. Açlık 79; 50g glukozdan 1 saat sonra 171 çıktı. Pazartesi 100g ile tekrarlanacak. Şekeri düşüren bişiler biliyor musunuz?
canım benim nasılsın herşey yolunda inşallah bebiş nasıl inşallah şekerin normlae döner nesecimm
sağolll birtanemmmmmmmm

hemde nasıl hemde nasıl seviyor anlatamam
onu mıncıkla hırpala hoplat zıplat allahım bayılıyor kahkahalara boğuluyor resmen
ah bu çocuklar ne garipler :1:

allah razı olsun balım seninde inşallah.... :Saruboceq:

canım benimmmmmmmmmmm günaydın melekimm nasılsınnnn

sağol hayatım seninde :Saruboceq: rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahhhhh

maşallah kuzuya maşallah evet tokalar çok yakıştı şirine oldu ceren :1: :nazar:

darısı hayırlısı ile senin başına inşallah canımın içi :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnn canım inşallah

aminnnnnnnnnnnn kandilin mübarek olsun nrucum çok öpüyorum yarın sınavın var dimi başarılar dilerim canım

teyzeleri bugün sabah gittik idrarımızın sonucunu aldık hani şu sondfalı olan çok şükür üreme yok ve temiz çıktı....
6 ay aşılarımızı olduk 2 bacağa 1 kola bide ağızdan 2 damla toplam 4 tane yarasın oğluşuma....bide 1 yaşında allah nasip ederse...şimdi yatıyo
inşallah diğerleri gibi ateşlenmez....ama bu gün yemek yemedi yav..

NUR SINAVINDA BAŞıARILAR...
NESEMECıM TOKLUK YÜKSEKMıŞ BıŞı BıLMıYOM AMA HAMUR ıŞıNDEN UZAK DUR DERıM CANIM 100LÜKTE BÖLE ÇIKARSA DıYET VERıR MUHTEMELEN...

kızlar nasılsınız geçmiş kandiliniz mübarek olsun
dün fırsatım olmadı kutlamaya
miraçı dün doktora götürdüm kabızlığı için bi türlü düzene girmedi çocuk cerrahının görmesi gerek dedi bi şurup verdi oturma banyosu verdi birde krem onalrı denicez artık düzelmesse cerraha götürücez dişlerimizin iki denesi çıktı üst dişlerimizinde hepsi birden çıkcakmış kabarmışlar sıkıntılarımız artıcak dabi bu dönem yemek yediremediğimi söyledim ama miracın kilosu boyu çok iyi (maşallah ) olduğu için doktorun pek inanası gelmedi bu duruma

birde sizler sorum kan ilacını sürekli kullanıyomusunuz ben kullanmıyorum hiç kabız yaptığı için kansızlık olmasından korkuyorum

merhaba arkadaslar :) ben tam 2,5 yil bekledim bebegimi, tüp bebek düsünürken allahim dogal yollardan nasip etti bebegimi, suan 9,5 haftalik hamileyim. allahim bebegimi bana bagislar ins. ben düsecek diye cok korkuyorum bukadar zor sahip olunca insan dahada evham yapiyo galiba..ins hersey yolunda gider bize dua edin emi :)

günaaydın kızlar nasılsınız

iyiyim ablacım çok şükür napalım be ablacım iş güç ev koşturuyoruz bir değişiklik yok bizde sen nasılsın iyiyimisin heee ehliyet alıcam ablam şuanda tek değişiklik bu

çok iyi yapmışsın canım.hadi alda kazasız belasız kullan inşlh.
buarada umarım bu ablan sana biraz örnek olur ehliyet sınavında birinci olmuştum öğünmek gibi olmasın. darısı başına opuyorumnanaktan

picture.php
buda son....öptük teyzoşları...

yakışıklıya bakın beee maşallah maşallah .öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

öööööööfffffffffffffff patlıcam sıcak çok sıcakkkkk

sen sıcaktan patlıya dur bahçenin ortasında biznapcaz ozaman ??????????**
buaradaaaa pamuk helvamın bu pozuna bittik biz özlemle çok şekeeer .maşallah
allah tüm bebişleri nazarlardan korusun.Şeniz

melloş abla ben buralarda sizleri takipteyim fakat çok yoğun geçiriyorum günlerimi akrabalarım geldi dışardan onlarla ilgilen cemre yürüme çabalarında onla ilgilen derken inanın pc başına geçmeye fırsat kalmıyo inan face deki oyunumu 3 aydır sadece eşim oynuyo face booka bile ben bakaamıyorum hepinizi çok özledim hatta şimdi yeni resimler varmı diye bi bakınıcam
cerenim kreşe başlamış hayırlı olsun
arasım iyi annesi allah büyük dertler vermesin geçmiş olsun
arifem sınavın nasıl geçti kuşum
mavim hayırlı yolculuklar iyi tatiller
burcum çok geçmiş olsun kabızlık olayın biran önce son bulur inşallah
nurum ohhhh iloşum sana yardımada başlamış nur iloş tam olarak ne zaman yürümeye başladı nasıl başladı bizim tembel cemrede daha sıralıyo zaten emeklemeyide sevmiyodu geç başlamıştı yuvarlanarak işini hallediyodu o yüzden herşeye geç başlıyooo çok merakla yürümesini bekliyom
neşem hayırlı sonuçlar alırsın inşallah şekerdende diyet yapmazsın inşallah paşamız nasıl annesini rahatsız etmeye başladımı bakıyım

ceren ne zaman başladı yürümeye gülçin ya valla bizimki hiç oralı değil hızlı hızlı dizlerinin üstünde istediği yere gidiyo bide koltuk kenarlarından dikkat eder arkasından takip edersem sıralıyooo ne zaman yürücek diye çatlıyorum

Back
X