Herkese kocamaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn merhabaaaaaa
nabersiniz hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
biz haftasonu gezdik gezdik geldik
cuma gecesi izmirde idik cts. pazar izmirde idik
melehat ablamlarla birlikte
onlara burdan tekrar teşekkür ediyorum kendiside eşide kızıda oğluda hepsi ayrı ayrı mükemmel harika insanlar.
misafirperver oldukları gibide güler yüzlü tatlı dilli ilgili alakalı her insanın hayatında olması gereken nadir insan türlerindenler
ablacım tekrar tekrar herşey için teşekkür ediyorum.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sürekli takip etmek istiyorum ama gerçekten buna bazen imkanım elvermiyor facebooka bile eskisi kadar giremez oldum bazen açııyrorum açtıgımı bile unutup işe dalıyorum..hava sıcak berra huysuz bu ara zaten 3 haftalık tatil dönüşümüzden sonra dha düxenimiz oturmadı berrayla benim..evde onunla ilgilenmekten bu ara iş bile yapamaz oldum sıcaklar bir yandan iyice pasaklı oldum banyo yapmaya bile giremiyorum berrayla evde yalnızken..bugün gireyim diye açtım komşum gelince kapamak zorunda kaldım bu ara evde hepimiz bunaldıgımızdan 1 saat de olsa ya geliyorlar yada çagırıyorlar..bunları neden mi anlatıyorum malum sitemler havada uçuşuyor ben kendimce kendi payıma düşeni alıp size açıklamamı yaptım..buraya daha sık gelmek istiyorum inanın ama olmuyor işte yoluna girecekmi bu düzenim bende bilmiyorum...kafam beynim patlayacak gibi migrendir aldı beni bu aralar..bizim cadının damarı tuttu galiba huysuz şimdi ayagımda uyumuyor benide kıpırdatmıyor....belkide diş çıkaracak bimiyorum....
neyse yazmadan çıkmak zorunda kalırım korkusuyla geçmişe de pek bakamadım bir iki sayfa okudum ama devamını getiremedim.hepinizi öpüyorum..
senin yine alınganlığın üzerinde anlaşılan ama açıklama içinde ayrıca teşekkür ediyorum kendi adıma filiz ablamında yazdığı gibi sana değildi o sitemler tatlım
hiç ama hiç gelmeyenlere idi.
berrayıda öpüyorum....
arifecim gülçincim izmiremi geliyonuz banad auğrayın kızlar beklerim valla...
Arife gözün aydın canım almışın ehliyeti allah kazasız belasız günlerde ha bide cezasız kullanmayı nasip etsin canım...
canımm daha şimdi okudum inan yazını görmüş olsaydım eğer mutlaka yarım saatliğine bile olsa görüşürdük. e malum tel. numarası felanda yok
nasip kısmet artık bir dahaki sefere inş.
az önce taa eskileri hamile olmayı bekledimiz günleri okudum oyy oyy ne günlermiş
iyiki varmışsınız burayı sizleri bulmuşum
canımmmmmmmmmm bende inan aynı şeyi söylüyorum
burayı bulduğum için sizlerle tanıştığım için çok şanslıyım
ve hepinizin ayrı yeri var bende...
tamam tamam, pes ettim :) teşekkür ederim canım, gerçi cevabım geç oldu ama ancak girebildim nete, siz şu an İzmir'desinizdir, gezin eğlenin valla :) geldiğinizde görüşürüz tatlım :)
aynen öyle geldikleri yerde yoktu bunlar kaydirigubbakcemile3
biraz hızlı kullanıyor gibi geldi valla ama doğru Ceren hastaydı ve doktora gidiyorduk, neyse Allah korusun yine de :)
ayyy ne günlerdi yaaaa... ben de iyi ki sizleri bulmuşum :) iyi ki varsınız kızlar :)
heeeeççç möhim deeeelll

senin işin görülsün yeterki abalcım
evet valla sen onları yazarken izmirde idik ve harika iki gün geçirdik böyle olacağını beklemiyordum açıkçası süpperrdiiii zemuszemus
geldik vede görüştük zaten bir iki resim eklersin artık topike :):)
evet ablacım ceren hasta idi normalinde zaten hızlı kullandığını düşünmüyorum ben
evet tekrar diyorum bende burda olmaktan vede sizleri tanımış olmaktan çok mutluyum opuyorumnanaktan
kızlar ne güzel kayatmışsını okumayı çok isterdima mama vaktim yok valiz hazırlamam lazım bu gece yola çıkıyoruz bugün doktora gittim küçük bir kistten dolayı adet geçikiş adet söktürücü verdi onu kullanıcam sonra yola devam şimd çıkıyorum allaha emnaet olunnnopuyorumnanaktan
oooo biz orda iken sizde gelmişsiniz hee bilseydim bir alo derdim valla
neyse artk istanbulda grş. nasipse
sana iyi tatiller canım kist içinde üzülme biliyorsun olağan şeyler artık ne yapalım allah beterinden korusun
Amiinnnnn
uygulamaya başlamış bulunmaktayım hangimiz yencek bakalım bu savaşı guclubacismile
hadi bakalım canım allah sana sabır versin
ya minnacık veletler annelerini kulalnıyolar hemde nasıl kullanmak valla
bida doğurursam eski yöntemleri denicem sürekli kundak kıpraştırmıcam cocuğu ilgi yok koycam kenara dursun orda :)))
dünürrrr hayırdır ikincisinin niyetine girmişsin bilmiyorumkismile
valla nasıl bi erkeklik hormonuysa kaydirigubbakcemile3
kızı olan babalarda çenelerinden yakınıp al işte kız değilmi kundakta başlıyolar diyolar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar
memlekete gittim oradanda tatile bu aradada netten baya uzak kaldım giremedim bir türlü
geçmiş çok uzun geldi okuyamadım inş bi yaramazlık yoktur
artık inş buralardayım bol bol katılma vakti bulurum
canım hoş geldin sefalar getirdin nasılsınız bakalım keyifler yerndemi
sen daha iyimisin?
sabahtan beri çabalıom mirac kendisi uyusun die
9 da uyuması lazım esnemey başladı aldım beşğine koydum zıpladı hopladı oynadı sonra ağlaaya başladı almadı m ninni söyledim ama bi ağladıki öğürene kadar anne dedi ilk defa ağlarkende çok net :)))mecbur aldım yoksa bayılcak ağlamaktan sallamadım yinede mama yaptım biberon maması aslında çorba vakti ama zaten kaşıkla zor yiyyo böyleyken asla amaz ağzını öğünleri şaşatı uyusun derken parkında şimdi tv izlio esnio zırlıo ama uyumuyo
ooyyy yavrum yaaaaa allah sana sabır versin ne diyim gülüm
zor olucak tabii yavaş yavaş icraata geç istersen birden damdan düşmüş gibi olmasın çocuk afallamasın.
günaydın bu arada herkese derdime düştüm kusura bakmayın
tünaydın dünürüm tünaydın.....
şimdi nasıl sakinleştimi biraz