Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slmmmm filiz ablacım sevindim böyle düşünmene..bende kendimce durumumu anlatayım dedim..bizde hafta sonu dışarıdaydık arkadaşta çok ısrardan dolayı kaldık ve dün de hep birlikte piknige gittik ama çok yorucu oldu..akşam hertarafımız dökülüyordu muratla berra uyusunda yataga atalım kendimizi diye gözüne bakıyorduk valla..dün akşam memleketten 2 kardeşim geldi..haftayada sanırım annemler gelecek...durum böyle ablacım senin durumuna hayranım ama berrayla başedebilirmiyim bilmiyorum bir kaç kez yatagından uyudu ama her zman olmuyor gerçekten sabır gerekiyor bunun için..burcucum sende pes etmişsin...kolay gelsin ama birazcık daha dene bence...

fatoşcum sanırım bir kaç kez sende bana cvp vermişsin kusuruma bakma denk gelip yazamadım..herkese tek tek alıntı yapamaıyorum maalesef gördügün gibi geçmişede pek takılı kalaıyorum yazamıyorum yazmadan çıkmak zorunda kalmayayım diye..sen nasılsın hayatım..

kızlar ben kaçıyorum malum daha kahvaltı yapamadım sabah bir iki işimi yapayım hemen dedim berra hanım her an uyanabilir..görüşürüz..

yok mavicim ya miraçla uyku konusunda başedilcek gibi değil hasta olur böyle ağlarsa
katancaz artık napalım ayakta uyutmaya

Herkese kocamaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn merhabaaaaaa
nabersiniz hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
biz haftasonu gezdik gezdik geldik
cuma gecesi izmirde idik cts. pazar izmirde idik
melehat ablamlarla birlikte
onlara burdan tekrar teşekkür ediyorum kendiside eşide kızıda oğluda hepsi ayrı ayrı mükemmel harika insanlar.
misafirperver oldukları gibide güler yüzlü tatlı dilli ilgili alakalı her insanın hayatında olması gereken nadir insan türlerindenler
ablacım tekrar tekrar herşey için teşekkür ediyorum.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sürekli takip etmek istiyorum ama gerçekten buna bazen imkanım elvermiyor facebooka bile eskisi kadar giremez oldum bazen açııyrorum açtıgımı bile unutup işe dalıyorum..hava sıcak berra huysuz bu ara zaten 3 haftalık tatil dönüşümüzden sonra dha düxenimiz oturmadı berrayla benim..evde onunla ilgilenmekten bu ara iş bile yapamaz oldum sıcaklar bir yandan iyice pasaklı oldum banyo yapmaya bile giremiyorum berrayla evde yalnızken..bugün gireyim diye açtım komşum gelince kapamak zorunda kaldım bu ara evde hepimiz bunaldıgımızdan 1 saat de olsa ya geliyorlar yada çagırıyorlar..bunları neden mi anlatıyorum malum sitemler havada uçuşuyor ben kendimce kendi payıma düşeni alıp size açıklamamı yaptım..buraya daha sık gelmek istiyorum inanın ama olmuyor işte yoluna girecekmi bu düzenim bende bilmiyorum...kafam beynim patlayacak gibi migrendir aldı beni bu aralar..bizim cadının damarı tuttu galiba huysuz şimdi ayagımda uyumuyor benide kıpırdatmıyor....belkide diş çıkaracak bimiyorum....

neyse yazmadan çıkmak zorunda kalırım korkusuyla geçmişe de pek bakamadım bir iki sayfa okudum ama devamını getiremedim.hepinizi öpüyorum..

senin yine alınganlığın üzerinde anlaşılan ama açıklama içinde ayrıca teşekkür ediyorum kendi adıma filiz ablamında yazdığı gibi sana değildi o sitemler tatlım
hiç ama hiç gelmeyenlere idi.
berrayıda öpüyorum....

arifecim gülçincim izmiremi geliyonuz banad auğrayın kızlar beklerim valla...
Arife gözün aydın canım almışın ehliyeti allah kazasız belasız günlerde ha bide cezasız kullanmayı nasip etsin canım...

canımm daha şimdi okudum inan yazını görmüş olsaydım eğer mutlaka yarım saatliğine bile olsa görüşürdük. e malum tel. numarası felanda yok
nasip kısmet artık bir dahaki sefere inş.

az önce taa eskileri hamile olmayı bekledimiz günleri okudum oyy oyy ne günlermiş
iyiki varmışsınız burayı sizleri bulmuşum

canımmmmmmmmmm bende inan aynı şeyi söylüyorum
burayı bulduğum için sizlerle tanıştığım için çok şanslıyım
ve hepinizin ayrı yeri var bende...

tamam tamam, pes ettim :) teşekkür ederim canım, gerçi cevabım geç oldu ama ancak girebildim nete, siz şu an İzmir'desinizdir, gezin eğlenin valla :) geldiğinizde görüşürüz tatlım :)

aynen öyle geldikleri yerde yoktu bunlar kaydirigubbakcemile3

biraz hızlı kullanıyor gibi geldi valla ama doğru Ceren hastaydı ve doktora gidiyorduk, neyse Allah korusun yine de :)

ayyy ne günlerdi yaaaa... ben de iyi ki sizleri bulmuşum :) iyi ki varsınız kızlar :)

heeeeççç möhim deeeelll :1: senin işin görülsün yeterki abalcım

evet valla sen onları yazarken izmirde idik ve harika iki gün geçirdik böyle olacağını beklemiyordum açıkçası süpperrdiiii zemuszemus

geldik vede görüştük zaten bir iki resim eklersin artık topike :):)

evet ablacım ceren hasta idi normalinde zaten hızlı kullandığını düşünmüyorum ben

evet tekrar diyorum bende burda olmaktan vede sizleri tanımış olmaktan çok mutluyum opuyorumnanaktan

kızlar ne güzel kayatmışsını okumayı çok isterdima mama vaktim yok valiz hazırlamam lazım bu gece yola çıkıyoruz bugün doktora gittim küçük bir kistten dolayı adet geçikiş adet söktürücü verdi onu kullanıcam sonra yola devam şimd çıkıyorum allaha emnaet olunnnopuyorumnanaktan

oooo biz orda iken sizde gelmişsiniz hee bilseydim bir alo derdim valla
neyse artk istanbulda grş. nasipse
sana iyi tatiller canım kist içinde üzülme biliyorsun olağan şeyler artık ne yapalım allah beterinden korusun

Amiinnnnn
uygulamaya başlamış bulunmaktayım hangimiz yencek bakalım bu savaşı guclubacismile

hadi bakalım canım allah sana sabır versin

ya minnacık veletler annelerini kulalnıyolar hemde nasıl kullanmak valla
bida doğurursam eski yöntemleri denicem sürekli kundak kıpraştırmıcam cocuğu ilgi yok koycam kenara dursun orda :)))

dünürrrr hayırdır ikincisinin niyetine girmişsin bilmiyorumkismile

valla nasıl bi erkeklik hormonuysa kaydirigubbakcemile3
kızı olan babalarda çenelerinden yakınıp al işte kız değilmi kundakta başlıyolar diyolar :1:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar
memlekete gittim oradanda tatile bu aradada netten baya uzak kaldım giremedim bir türlü
geçmiş çok uzun geldi okuyamadım inş bi yaramazlık yoktur
artık inş buralardayım bol bol katılma vakti bulurum

canım hoş geldin sefalar getirdin nasılsınız bakalım keyifler yerndemi
sen daha iyimisin?

sabahtan beri çabalıom mirac kendisi uyusun die
9 da uyuması lazım esnemey başladı aldım beşğine koydum zıpladı hopladı oynadı sonra ağlaaya başladı almadı m ninni söyledim ama bi ağladıki öğürene kadar anne dedi ilk defa ağlarkende çok net :)))mecbur aldım yoksa bayılcak ağlamaktan sallamadım yinede mama yaptım biberon maması aslında çorba vakti ama zaten kaşıkla zor yiyyo böyleyken asla amaz ağzını öğünleri şaşatı uyusun derken parkında şimdi tv izlio esnio zırlıo ama uyumuyo

ooyyy yavrum yaaaaa allah sana sabır versin ne diyim gülüm
zor olucak tabii yavaş yavaş icraata geç istersen birden damdan düşmüş gibi olmasın çocuk afallamasın.

günaydın bu arada herkese derdime düştüm kusura bakmayın

tünaydın dünürüm tünaydın.....
şimdi nasıl sakinleştimi biraz

yok bize göre değil bu iş çocuğun canı çıktı ağlamaktan koydum ayaklarıma 5 saniye sürmedi uyuması bayıldı resmen

oy oy oy kıyamam ona ben yapma o zaman dünür çocuk birde hasta olmasn ağlamaktan yavaş yavaş düzene girer merak etme
zaten belli bir yaştan sonra çocuk seni beğenmicek kendisi yalnız yatmak isticek boşver tadını çıkarmaya bak şuanki durumun güzel yanlarını gör

slmmmm filiz ablacım sevindim böyle düşünmene..bende kendimce durumumu anlatayım dedim..bizde hafta sonu dışarıdaydık arkadaşta çok ısrardan dolayı kaldık ve dün de hep birlikte piknige gittik ama çok yorucu oldu..akşam hertarafımız dökülüyordu muratla berra uyusunda yataga atalım kendimizi diye gözüne bakıyorduk valla..dün akşam memleketten 2 kardeşim geldi..haftayada sanırım annemler gelecek...durum böyle ablacım senin durumuna hayranım ama berrayla başedebilirmiyim bilmiyorum bir kaç kez yatagından uyudu ama her zman olmuyor gerçekten sabır gerekiyor bunun için..burcucum sende pes etmişsin...kolay gelsin ama birazcık daha dene bence...

fatoşcum sanırım bir kaç kez sende bana cvp vermişsin kusuruma bakma denk gelip yazamadım..herkese tek tek alıntı yapamaıyorum maalesef gördügün gibi geçmişede pek takılı kalaıyorum yazamıyorum yazmadan çıkmak zorunda kalmayayım diye..sen nasılsın hayatım..

kızlar ben kaçıyorum malum daha kahvaltı yapamadım sabah bir iki işimi yapayım hemen dedim berra hanım her an uyanabilir..görüşürüz..

evde çocukla olunca öyle oluyor valla şekerim hadi sen işlerine bak grş. yine

opuyorumnanaktan arkadaşlar herkesi özelliklede kuzucukları kocaman
öpüyorum.opuyorumnanaktan.
gülçincim bizimde sizin aileyle ilgili düşüncelerimiz çok güzel.

zaten pamukhelvam başka biyerde gönlümde yerimseniben
herzaman bekleriz ablacım . çok tşkr ederim değer verip bizi görmeye geldiğiniz için.

eşinede selamlar çok beyefendi bir eşin var .

hoşçakal ablacım görüşürüz.olumunekankayizsmile

kızlaaaaaar bakın yoğunum diye giremiyorum
sakın beni unutmayın hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
birini atlar kırarım diye isim yazmıycam tüm bebişleri öpüyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan arkadaşlar herkesi özelliklede kuzucukları kocaman
öpüyorum.opuyorumnanaktan.
gülçincim bizimde sizin aileyle ilgili düşüncelerimiz çok güzel.

zaten pamukhelvam başka biyerde gönlümde yerimseniben
herzaman bekleriz ablacım . çok tşkr ederim değer verip bizi görmeye geldiğiniz için.

eşinede selamlar çok beyefendi bir eşin var .

hoşçakal ablacım görüşürüz.olumunekankayizsmile

aman efendim aman kimler gelmiş kimler
ablaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin nabeerrrr opuyorumnanaktan

bizde sizin düşüncelerinize teşekkür ederiisssss vereliniortak

biz her zaman geliriz diyemicem ama gelmeye çalışırız :1: tabiki sizinde gelmeniz şartı ile :1:
ne demek ablacım zaten gönlümde yeri değeri olan insanları tek tek özel olarak ziyaret ediyorum sempatiksalakcinni anladın sen onu yerimseniben

birini atlar kırarım diye isim yazmıycam tüm bebişleri öpüyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet dünürcüm yapcak bişi yok napalım şu an ikinci uykusunu uyudu tabi ayakta ama 10 dakka sürmedi

evet dünürcüm yapcak bişi yok napalım şu an ikinci uykusunu uyudu tabi ayakta ama 10 dakka sürmedi

sabırrr sabırrr sadece sabırrr

canım o zaman birden yüklenme çocuğada oda ters tepmesin
yavaş yavaş ağır ağır kaleyi içeriden feth edicen kaydirigubbakcemile3

kız hep sorcam sorcam bi laf gelmeedi ceren napıo kreşte alıştımı nasıl gidiyor

canım nasıl olsun alışıcak macbur bir tek sabahları ayrılırken annneeeeeeeeee diye ağlıyor iki dakka sonra anneyi unutuyor orda çocuklar varya onlara vede oyuncaklara dalıp günü geçiriyor
maşallah kreşe başladıktan sonrada iştahı açıldı hangi çocuk yemek yese yada bizimkisi yerken görse yanına gidip oda istiyormuş maymun iştahlı :1:
ayrıcada çok büyük faydalarını gördüm kreşin ben şiddetle tavsiye ediyorum herkese.

Herkese kocamanından günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
vede kucak dolusu sevgile öpücükleeerrrr

günaydınnn

heh maşallah gelinime sosyal olsun
bende 3 yaşında vericem kısmetse şimdi versem iki günde kapıya korlar miracı kaydirigubbakcemile3

memlekete gittim oradanda tatile bu aradada netten baya uzak kaldım giremedim bir türlü
canıııııııııııııııımmmmmmm özlettin kendini ya :)
9 da uyuması lazım esnemey başladı aldım beşğine koydum zıpladı hopladı oynadı sonra ağlaaya başladı almadı m ninni söyledim ama bi ağladıki öğürene kadar anne dedi ilk defa ağlarkende çok net :)))mecbur aldım yoksa bayılcak ağlamaktan sallamadım yinede mama yaptım biberon maması aslında çorba vakti ama zaten kaşıkla zor yiyyo böyleyken asla amaz ağzını öğünleri şaşatı uyusun derken parkında şimdi tv izlio esnio zırlıo ama uyumuyo
birden bire olmuyor zaten bu işler canım, yavaş yavaş, her gün dene bence, kolay olmadığını söyledim, çok çok zor bir süreç, sabır gerekiyor :)
valla güzelim bugüne ulaşmak kolay olmadı, çok uğraştım, çok sabrettim, en dayanılmaz olduğu anlarda biberona su koyup veriyorum eline, onu içerken uyuyor, zaman zaman hala bu duruma isyan edip şansını deniyor ama ben taviz vermiyorum. Katı gibi gelebilir ama yerinde bir otorite gerekiyor, erkek çocuğu sonuçta, her dediğini yaparsam ve otorite eksikliği olursa ileride hiç başa çıkamam... bazı şeyleri öğrenmek zorunda ve öğreniyor yumurcak :) öp gülümü benim için :)
yok mavicim ya miraçla uyku konusunda başedilcek gibi değil hasta olur böyle ağlarsa
katancaz artık napalım ayakta uyutmaya
yavaş yavaş geçiş yap, hemen bir günde olacak bir iş değil bu hayatım, ben neredeyse 1 ay uğraştım... çok ağladığı zaman dikkatini başka şeye yönelt ve unuttur, sakinleştiği zaman tekrar dene, eninde sonunda yorgunluğa yenik düşecek ama çok çok ağladığı zaman da kendini harap etmesine izin verme tabii, tekrar ayağa döndüysen bir hafta ara ver, bir hafta sonra yavaş yavaş başla ama ayağına alma, ne yapayım dersen, bırak uyumasın, uykusuzluk başına vurup huysuzluk yapacak ama eninde sonunda sızıp uyuyacak, ya oyun oynarken ya tv izlerken, bir şekilde uyuyup kalacak, ayakta sallamayı unutturman lazım... böyle söylemek çok kolay biliyorum, bana da söylendiğinde "oldu, kolaysa gel sen yap" dedim ama başardık :) Rüzgar kendi kendine uyuyabiliyorsa bütün çocuklar uyur, o kadar imkansız görünüyordu gözüme, hatırlarsanız 2 ay öncesine kadar hep uyku sorunu diye dert yanardım size ama bitti çok şükür :) büyüdükçe daha da zorlanacaksın hayatım :) hadi kolay gelsin :)
Herkese kocamanından günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
vede kucak dolusu sevgile öpücükleeerrrr
canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm sana da günaydııııııııııııııııııınnnnn, öpüldün balım :)

Merhaba kızlar, yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu birden. Bu ayakta uyutma mevzuu da ne böyle? Bebişleri ayağa alıştırmamak mı gerekiyor? Napcaz? Benim için çok erken ama...Rüzgarımdenizim senin paşa seni epey üzüyordu, nasıl sakinledi mi?

günaydınnn

heh maşallah gelinime sosyal olsun
bende 3 yaşında vericem kısmetse şimdi versem iki günde kapıya korlar miracı kaydirigubbakcemile3

DÜünürüm hoş gelmişsin sefalar getirmişsin nassen
heee ya senin gelin maşallah pek bir sosyal oldu :1:

valla canım eğer imkanın varsa hemen verebilirsin üç yaş bana geç geliyor nedeni ise orada olan çocukları görüyorum
mesela bir olaya tanık oldum ben kreşte
cerenden büyük 2 yaşında ikizleri kreşe vermişler üstelikte ilk günleri değildi bir yada iki haftadır ordaydılar ama gün içinde sürekli aklına anneleri geldikçe durup durup ağlıyorlardı bu çok kötü çünkü onlar daha büyük ve akılları eriyor herşeyin farkındalar.
ben bu yüzden cereni erken verdiğim için üzülmüyorum hatta aksine seviniyorum çünkü ceren sadece sabahları ayrılırken ağlıyor ama sonra hemen uyum sağlıyor çünkü tam anlamı ile aklı ermiyor erdiği zamanlarda da zaten tamamı ile alışmış olucak inşallah.
bağışıklık sistemi ve direnci çinde ben erken verilmesinden yanayım doğrusu ve bütün doktorlarda bunu söylüyor zaten.

canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm sana da günaydııııııııııııııııııınnnnn, öpüldün balım :)

mersiiiiiiiii opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar, yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu birden. Bu ayakta uyutma mevzuu da ne böyle? Bebişleri ayağa alıştırmamak mı gerekiyor? Napcaz? Benim için çok erken ama...Rüzgarımdenizim senin paşa seni epey üzüyordu, nasıl sakinledi mi?

canımmm hoşgeldin nasılsın tatlım
neler yapıyorsun
nasıl gidiyor hamişlik ? hiç kendinden bahsetmemişsin
sen şimdi bunları düşünme bunlar senin için ileriki mevzular hem her bebek farklı unutma sen hele bir doğur hayırlısı ile sonra artık bizim tecrübelerden istersen faydalanabilirsin. opuyorumnanaktan

oy filiz abla biliyorum çok zor bi süreç bu eyvahedigeldismile
ayağıma aldım ama öle eskisi gibi sallamıyorum uykusu iyice gelene kadar bekliyorum mayışıo mızıklamaya başlıyo o sırada ayağıma koyar koymaz uyyo derdi sallanmak değil yani sırf ayakta yatmak bakalım yavaş yavaş uğraşıyorum az önce uyurken ağladı kalktı kucama geldi baktım hala uykusu var öptüm yatırdım uyudu kendi kendine
bide şu kaşığa yemek yemeğe alışsa dünyalar benim olcak

dünürcüm yaa Miraç kreşte şimdi çok zor yapamaz 3 yaşında verrim baktım ağlıo alırım biraz daha zaman geçince verrim ceren maşallah uyumlu bi bebek o 3 yaşında olsa bile uyum sağlardı

neşecim sen bize bakma şimdilik bizim veletler acık yaramaz huysuz bakarsın seninki çok uslu bi bebek olur bunlarıda boşuna düşünmüş olursun :)

selam arkadaşlar nasılsınız? dün temizlik yaptım bide misafir sıkıştı araya giremedim ama aklım burdaydı bu günde aras durmadı anca uyutttum uyututyom uyanıyo hep sıcaktan çorba yedi kahvalltısıda dahil çıkardı sonra yine yedirdim midesi boşaldı çünkü allahtan yedi 1 kasede uyudu gerçi az sonra kalkar gündüz uykuları çok kısa sizinkiler gündüz yattımı ne kadar uyuyo

ee ne var ne yok

çok sıcak çok bunalıyom...

hım gülçincim bende senin yazını şimdi okudum yoksa valla alınmıştım melahat ablaya yazmışın ya gönlümdeki özel insanları tektek ziyaret ediyorum diye alıncaktım nerdeyse haklısın canım telleri verelim her zaman beklerim canım valla buyuyr gel....

selam arkadaşlar nasılsınız? dün temizlik yaptım bide misafir sıkıştı araya giremedim ama aklım burdaydı bu günde aras durmadı anca uyutttum uyututyom uyanıyo hep sıcaktan çorba yedi kahvalltısıda dahil çıkardı sonra yine yedirdim midesi boşaldı çünkü allahtan yedi 1 kasede uyudu gerçi az sonra kalkar gündüz uykuları çok kısa sizinkiler gündüz yattımı ne kadar uyuyo

ee ne var ne yok

çok sıcak çok bunalıyom...

valla canım benim sıpaya belli olmuyor günde 3 defa uyyo sabah öğle akşamüstü 1-1.5 saat sürüyo toplam 3-4 saat arası bişey uyyo uyuduğu zaman ama bazen günde bir saat uyyo

canımözledik nasılsın iloş nasıl?
oy kıyamam evet aslında alıştırmak lazımda insan dayanamıyo bi yerden sonra arasta öle koyuyoım beşiğe uyusun diye uğraşıyom debeleniyo kucağıma gelmeden imkanı yok uyumuyo

iyim canım saol olsun güzelim mühim değil oh pikniğe gitmişiniz iyi olnuş değişiklik ama yorgunlukta oluyo haklıısn...gözün aydın kardeşlerin gelmiş annenelerde gelcekmiş ne mutlu sana canım
aman ablam nerdeisn kuşum bizde seni çok çok özledik valla..unuturmuyuz hiç...
canım nerdeisn sen kayıp hamiş şimdiden gözünü korkutma her çocuk bir değil...sen nasılsın nası gidiyo hamileleik...
valla canım benim sıpaya belli olmuyor günde 3 defa uyyo sabah öğle akşamüstü 1-1.5 saat sürüyo toplam 3-4 saat arası bişey uyyo uyuduğu zaman ama bazen günde bir saat uyyo

benimkininde çok az burcucum ya yatırıyom en fazla 45 dakka taş çatlasa ama sanırsam sıcaklarında etkisi var..aman gece uyusunda napalım...

Back
X