Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydınnnnnnnnn birtanemmmm
ben iyiyim şükür sen nasılsın hayatım gözlerin nasıl oldu

bende iyiyim cnaım çok şükür gözlerim daha iyi canım diğer gözümede bulaştı ama öteki gibi şişmedi neyseki ağrı batma yok uykusuz gibiyim sanki öyle bir ağıırlık var göz kapaklarımda

beyzcım bebiş yola çıkmış hadi hayırlısı rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin canım sağlıkla kucaklarsın inşallah mehmedini yorma kendini dinlen zeynepte var zor oluyordur şimdi sana allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım opuyorumnanaktan

hilalcim canım hoşgeldin nasılsın bebişin naısl kız koca adam olmuştur şimdi o bekliyoruz canm hep burdayız biz fazla uzun sürmesin ama olurmuu ağaç etmeyin bizzi:(( kendine ve erene çok iyi bak canım kocaman öpüyorum

deryacım aramıza hoşgeldin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

merhabalar şekerler eşim gece geldi haliyle onu bekleyince uykusuz kaldım sabahta ilayda uyandırdı kurulmuş saat şeklinde ayakta çocuk
bendede bi baş ağrısı var yine sıcaklardan galiba

slm temizlik yaptım bu gün temizlik yemek aras bey derken bu saat oldu daha yeni açtım pc yi nasılsınız...
derya hoş geldin canım sağlıklka al yavrunu kucağına inşallah.....

slm temizlik yaptım bu gün temizlik yemek aras bey derken bu saat oldu daha yeni açtım pc yi nasılsınız...
derya hoş geldin canım sağlıklka al yavrunu kucağına inşallah.....

hb amiinnn inşallah.. a.s.

Allah kolaylık versin sanada canım hepsini idare etmek zor olmalı..

Hepinize en kocamanından günaydınnnnnnnn canlarımmmmm
Hayırlı Cumalaaaaaaarrrrrrrrrr

bende iyiyim cnaım çok şükür gözlerim daha iyi canım diğer gözümede bulaştı ama öteki gibi şişmedi neyseki ağrı batma yok uykusuz gibiyim sanki öyle bir ağıırlık var göz kapaklarımda

oyy canım yaa bir tatile gittin burnundan geldi desene allah şifa versin cicim.
Gözlerinin rahatsızlığından dolayıda olabilir o ağırlık e birde gece sahura kalkılıyor uyku bölünüyor normaldir canım benim.

slmm :3:

teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan

gün geçtikçe heyecan artıyor :)

artmazmı aahhh aahhhh neydi o günler burda hepimiz hamiş sırayla günümüzü beklerdik. Hatta gününden önce bebeklerine kavuşan arkadaşlarımızda olmuştu sürprizler yaşamıştık heyecan dolu günler. birimiz bir gün öğlene kadar gelmese hemen telefonlara sarılır arardık ne oldu bişimi ldu doğumamı giti sancımı tuttu diyeee ahhh deryacım bu yazınlar beni birden bir buçuk yıl kadar öncesine götürdün canım yaaa....

alah sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin inşallah.

merhabalar şekerler eşim gece geldi haliyle onu bekleyince uykusuz kaldım sabahta ilayda uyandırdı kurulmuş saat şeklinde ayakta çocuk
bendede bi baş ağrısı var yine sıcaklardan galiba

nurum gözün aydın kocişin gelmiş beklediğinden erken geldi dimi iyi olmuştur sanada.
baş ağrısı sende kronik artık canım yaa ama tabii havalarında etkisi yok değil.

slm temizlik yaptım bu gün temizlik yemek aras bey derken bu saat oldu daha yeni açtım pc yi nasılsınız.....

ooo koley gelsin fatoş hanım bir sürü iş becermişsin dimekki facede tavla oynamıyorsun :1:
ben kendi adıma konuşayım iyiyim şekerim bir yaramazlık yok
eskilerden olan iki arkadaş geldi (beyaz ve slvmstr) çok şükür unutulmadığımızı gösterdiler. onun dışında başka bişi yok zaten sanırsamç

herkese günaydın canlarım hayırlı cumalar diliyorum
evet gülçinim müdürü aramadan kaçtı açıkçası yolun yarısında arayıp niye gidiyorsun demiş ama o kaçtı kaydirigubbakcemile3
arifem geçmiş olsun canım ya istanbulda salgın varmış bu konuda
derya yavrunu kucağına sağlıkla al inşallah
fatoşcum eline sağlık canım

Arkadaşlar son halim bu pantolona yaklaşık 4 yıldır giremiyordum
facede bakanlara 2. baskı olacak ama :)))

herkese günaydın canlarım hayırlı cumalar diliyorum
evet gülçinim müdürü aramadan kaçtı açıkçası yolun yarısında arayıp niye gidiyorsun demiş ama o kaçtı kaydirigubbakcemile3

günaydın cicoşşşş sanada hayırlı cumalar

Dimek kocişin kaçtı he :1:
kız müdürle papaz olmasın işten kaçılırmı heç bilmiyorumkismile

Arkadaşlar son halim bu pantolona yaklaşık 4 yıldır giremiyordum
facede bakanlara 2. baskı olacak ama :)))

Kısss delüüü zayıflama topiğimi burası neyen buraya ekliyon fotoları
öbür taraftan ceza almayasın sonra :1:
azminden dolayı seni tebrik ediyor ve hayatının her döneminde senden bu azimi bu başarıyı bekliyorum cicim. vereliniortak vereliniortak vereliniortak

haaa bu arada 88 kilodan 66 kiloya indin benle aynısın dimi
hedef 60 kilomu şuan?

Kısss delüüü zayıflama topiğimi burası neyen buraya ekliyon fotoları
öbür taraftan ceza almayasın sonra :1:
azminden dolayı seni tebrik ediyor ve hayatının her döneminde senden bu azimi bu başarıyı bekliyorum cicim. vereliniortak vereliniortak vereliniortak

haaa bu arada 88 kilodan 66 kiloya indin benle aynısın dimi
hedef 60 kilomu şuan?

Yok gülüm ceza vermeyecekler :)))
sağol canım hedef 60 şimdilik bakalım

günaydın herkese hiç bi geçmişi okuyamadım

filizzz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senin bu taktiği deniyorum sürekli gece uykualrında başarılı oldum kitap bile aldım bunun için amaaaaaaaaaaaaaa gündüzleri yatağında uyumuyo ve üstelik ayağımıda istmiyo geceye kadar uyumuyo gözler kan çanağı dolaşıoz :(((((((((( benim yorgunluğumda cabası

Yok gülüm ceza vermeyecekler :)))
sağol canım hedef 60 şimdilik bakalım

ayy ne bilim anacım yaa geçenlerde sizin kuralalra gözüm takıldı şöyleee bir okıyım dedim anam ne kadar katı kurallarınız var sizin valla bizim topikte bile yoktu öylesi.
O yüzden didim ceza alma diye :1:

yavaş yavaş varırsın hedefe aceleye gerek yok
podyuma çıkmayacağına göre :1:

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
gülçinim günaydın bitanem sanada hayırlı cumlar nasılsın ay sorma tam tatil dönüşüne denk geldi allah beterinden korusun çok haklısın hem sahura kalk hemde bu rahatsızlık ağır geldi galiba ama bugün çok iyiyim geçti gibi birşey şükür uykususuzluk hat safhada ama

günaydın nurcum nasıslın sanada hayırlı cumalar eşin gelmiş gözün aydın
sağol nurcum teşekkür ederim neyseki atlattım sayılır size çok dikkatli olun çünkü biranda başlıyor ve çok çabuk gelişiyor ne olduğunu anlayamıyorsun
nurcum seni canı gönülden tebrik edeiyorum süper görünüyorusn canım maşallah kaç beden giyiyorsun şimdi

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
gülçinim günaydın bitanem sanada hayırlı cumlar nasılsın ay sorma tam tatil dönüşüne denk geldi allah beterinden korusun çok haklısın hem sahura kalk hemde bu rahatsızlık ağır geldi galiba ama bugün çok iyiyim geçti gibi birşey şükür uykususuzluk hat safhada ama

günaydın nurcum nasıslın sanada hayırlı cumalar eşin gelmiş gözün aydın
sağol nurcum teşekkür ederim neyseki atlattım sayılır size çok dikkatli olun çünkü biranda başlıyor ve çok çabuk gelişiyor ne olduğunu anlayamıyorsun
nurcum seni canı gönülden tebrik edeiyorum süper görünüyorusn canım maşallah kaç beden giyiyorsun şimdi

iyiyim canım nasıl olsun iloş diş çıkarıyor onunla boğuşuyoruz
şu anda 40 bedenim canım kotta 42 oluyor ama

günaydın herkese hiç bi geçmişi okuyamadım

filizzz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senin bu taktiği deniyorum sürekli gece uykualrında başarılı oldum kitap bile aldım bunun için amaaaaaaaaaaaaaa gündüzleri yatağında uyumuyo ve üstelik ayağımıda istmiyo geceye kadar uyumuyo gözler kan çanağı dolaşıoz :(((((((((( benim yorgunluğumda cabası

günaydın burcum nasılsın bu miraç kök söktürüyor sana valla allah yarıdmcın olsun inşallah düzene girer bu inatçı bıdık

Back
X