günadyın kızlar nasılsınız
günaydınnnnnnnnn birtanemmmm
ben iyiyim şükür sen nasılsın hayatım gözlerin nasıl oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günadyın kızlar nasılsınız
günaydınnnnnnnnn birtanemmmm
ben iyiyim şükür sen nasılsın hayatım gözlerin nasıl oldu
slm temizlik yaptım bu gün temizlik yemek aras bey derken bu saat oldu daha yeni açtım pc yi nasılsınız...
derya hoş geldin canım sağlıklka al yavrunu kucağına inşallah.....
bende iyiyim cnaım çok şükür gözlerim daha iyi canım diğer gözümede bulaştı ama öteki gibi şişmedi neyseki ağrı batma yok uykusuz gibiyim sanki öyle bir ağıırlık var göz kapaklarımda
slmm
teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan
gün geçtikçe heyecan artıyor :)
merhabalar şekerler eşim gece geldi haliyle onu bekleyince uykusuz kaldım sabahta ilayda uyandırdı kurulmuş saat şeklinde ayakta çocuk
bendede bi baş ağrısı var yine sıcaklardan galiba
slm temizlik yaptım bu gün temizlik yemek aras bey derken bu saat oldu daha yeni açtım pc yi nasılsınız.....
herkese günaydın canlarım hayırlı cumalar diliyorum
evet gülçinim müdürü aramadan kaçtı açıkçası yolun yarısında arayıp niye gidiyorsun demiş ama o kaçtı kaydirigubbakcemile3
günaydın cicoşşşş sanada hayırlı cumalar
Dimek kocişin kaçtı he
kız müdürle papaz olmasın işten kaçılırmı heç bilmiyorumkismile
Yok gülüm aramadığı için suçlu değil kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar son halim bu pantolona yaklaşık 4 yıldır giremiyordum
facede bakanlara 2. baskı olacak ama :)))
Kısss delüüü zayıflama topiğimi burası neyen buraya ekliyon fotoları
öbür taraftan ceza almayasın sonra
azminden dolayı seni tebrik ediyor ve hayatının her döneminde senden bu azimi bu başarıyı bekliyorum cicim. vereliniortak vereliniortak vereliniortak
haaa bu arada 88 kilodan 66 kiloya indin benle aynısın dimi
hedef 60 kilomu şuan?
Yok gülüm ceza vermeyecekler :)))
sağol canım hedef 60 şimdilik bakalım
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
gülçinim günaydın bitanem sanada hayırlı cumlar nasılsın ay sorma tam tatil dönüşüne denk geldi allah beterinden korusun çok haklısın hem sahura kalk hemde bu rahatsızlık ağır geldi galiba ama bugün çok iyiyim geçti gibi birşey şükür uykususuzluk hat safhada ama
günaydın nurcum nasıslın sanada hayırlı cumalar eşin gelmiş gözün aydın
sağol nurcum teşekkür ederim neyseki atlattım sayılır size çok dikkatli olun çünkü biranda başlıyor ve çok çabuk gelişiyor ne olduğunu anlayamıyorsun
nurcum seni canı gönülden tebrik edeiyorum süper görünüyorusn canım maşallah kaç beden giyiyorsun şimdi
günaydın herkese hiç bi geçmişi okuyamadım
filizzz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senin bu taktiği deniyorum sürekli gece uykualrında başarılı oldum kitap bile aldım bunun için amaaaaaaaaaaaaaa gündüzleri yatağında uyumuyo ve üstelik ayağımıda istmiyo geceye kadar uyumuyo gözler kan çanağı dolaşıoz((((((((( benim yorgunluğumda cabası