Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sıkma tatlım canını her şerde vardır bi hayır akacak kanı varmış böyle olmuş daha beterinden saklasın allah

bende napıyım valla dükkanın kapanışıyla alakalı işlemleri hallediyoruz
onun haricinde ramazan ayı vs cemremle zaman geçiriyorum gece kalkmaları çok zor oluyo hem sahur hemde gece cemreye süt saati derken uykusuz kalıyorum geçen gece eşim yakın arkladaşları ile gece mangala gittiler erkek erkeğe ben de sahur yapmak canım istemedi sabah ezanına kadar ütü yaptım evin tozunu aldım öyle böyle günler geçiyo

bide cemreyi kendi başına yürümesi için yüreklendiriyoruz istediği yerden ayağa kalkıp istediği yere kadar tutunarak gidiyo duvara yada koltuklara tutunuyo fakat boşa atmıyo kendini ilk yürüme çabalarında düşmüştü ondan cesareti kırıldı yavrumun dr daha 13.5 aylık 18 kadar yürümesi normaldir bebişi sıkma diyo ama benim içim rahat durmuyo napıyım yürüsün diye hevesleniyorum

burcu sen nasılsın hayatım ohh paşamız maşallah kocaman olmuş sen yeme problemi diyo fakat gelişimi maşallah çok güzel rabbim nazarlardan korusun

dünürüm valla şımartmamak elde değilki güya taviz vermicektim hiç ama şebek şeye dayanamıyorum ben valla napayım

ierror aynen Miraçda bi ara çok hevesle yürümeye başladı sürekli deneme yapıodu düşmedide noldu bilmiyorum şimdi kesti yürümeyi yine yeme sorunu hala var doktorumuz sen ne yiyyosan oda yicke diyo ama mümkün değil bi kere mirac sabit durmuyo en baş sorunumuz o mama sandalyesi onun için hapishane resmen sürekli devam sütü biberonla kilosunuda o yapıo bide sabah kahvaltısı geri kalan hiç bişey yok yediği

valla burcu canım seni çok iyi anlıyorum dedim ya hareketlilik yaramazlık sadece erkeklerde değil benim cemremde aşırı hareketli bi çoçuk ne mama sandalyesi olduğu yerde durmuyo sıpa
vala yemek konusunda bende dertliyim dişleri geç çıkrıyoruz o nedenle hiç yemiyo desem yeridir su içerek yaşıyo benimki emdiği için biberonada alışmadı gece uyku arasında kandırırsam devam sütü içiriyorum yoksa gün içinde hiç yemiyo valla dr ada söyledim ana yüreği dayanmıyo işte bi ara gerçi ara aara hala yapıyorum suçumu kabul ediyim resmen elimle çenesini aralayıp kaşıkla yemek yedirmek için işkence çekiyorum nolcak sonumuz bilmemmm

yürüme konusunda da dediğim gibi kenarlardan istediği gibi istediği yerden yürüyo ama boşa geçmekten çekiniyo hazır hissetmiyo kendini alıştırmak istediğimi anladığı anda tay tay kızım dediğim anda yere çömeliyo benimki bilinçli yapıyo

kız gülçin daha sesin soluğun çıkmamış korkutma bizi kardeşinden haber dar et bak meraklandım şimdi girmeyince

bizimki hiç emeklemek istemedi zaten emeklemesinide geç yaptı 10 aylıkken emeklemişti yani herşeyi istemesine bağlı o kadar hareketliki anlatamam yürüdüğü halini düşenemiyorum bile

iyim aynurcum aras paşada iii maşallah cemreye demek yürüme çabaları başladı yesin teyzesi bıdık ayaklarını...

fatoşcum evet öyle yürümek istiyo ama bu çabalar 3 aydır var istediği kenarlardan hızlıca kendi kalkıp yürüyor fakat bi türlü boşa bırakmıyor kendini cesaretini toplayamıyor

gülçin hala uğramamışsın bak meraklandım şimdi nasıl oldu kardeşin bi sorun yoktur umarım

günaydınnn hayırlı cumalar kızlarr dualarınız kabul olsun

gülçincim kardeşine geçmiş olsun çok üzüldüm iyidir inşallah şimdi
o yazı benide her okuduğumda çok etkiler ve ağlarım öyle bir anne olmamak için kendimi unuttum zaten her anında oğlumun yanında olmak için

geçmişi okumadım kimde ne var ne yok bilmiyorum umarım hepiniz iyisinizdir

canıım naber ya nasılsın görüşemniyoruz ne zamandır özledim valla miraç yürüme çalışmalarını başlamış maşallah öp onu benm için muccccx..

tüm sevdiklerim canım topik arkadaşlarım kadir geceniz hayırlara vesile olsun gönlünüzden geçen önünüze gelsin

rabbim

gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle .hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle yarabbim .. amin..

allahım bu geceyi dualarla namazla iyi niyetlerle değerlendiren herkesin dileğini kabul eylesin rabbim

gülçinim şu hayırlı günde rabbim inşallah kardeşinin iyi haberlerini duymamızı nasip etsin inşallah

Back
X