Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

BÜTÜN BEBISLERIMIZ ADIYLA YASASIN
YASLARI UZUN
OMURLERı HUZURLU
CANLARI SAGLIKLI
MUTLU GELECEKTEN UMUTLU
GUZEL YELER
IYI KISILER IYI YERLER
HAYIRLI ESLER
HELAL ASLAR nasıp etsın RABBIM hepsıne..
Vatana mıllete hayırlı anaya abbaya saygılı evlatlar olsun..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

BÜTÜN BEBISLERIMIZ ADIYLA YASASIN
YASLARI UZUN
OMURLERı HUZURLU
CANLARI SAGLIKLI
MUTLU GELECEKTEN UMUTLU
GUZEL YELER
IYI KISILER IYI YERLER
HAYIRLI ESLER
HELAL ASLAR nasıp etsın RABBIM hepsıne..
Vatana mıllete hayırlı anaya abbaya saygılı evlatlar olsun..

amiiiiiiin :Saruboceq:

fatoşum bu güzel dileklere katılmamak elde değil.
izninle kopyaladım canım. kaydirigubbakcemile5

kızlar hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
:emir_bebek: tabi bebeşleri koskocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hepinize en kocamanında Günaydın canlarım iyi dileklreiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim canımsınız siz yaa....

Kardeşim şimdilik iyi görünürde bir şey yok ara sıra ister istemez ağrı sızı oluyor fakat asıl alçı alındıktan pansumanlar söküldükten sonra belli olacak elinin durumu umarım kalıcı bir hasar bırakmaz bu olay onda...

Canlarım hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin ....

tünaydın herkese dün temizlk yaptım çok yoruldum bu günde kaynanamla eltimi yemeğe alcam iftara...
keyifler nasıl iymi herkes...
ne demek melahat ablacımal senin olsun

herkese tüm candan dostlarıma hayırlı bayramlar sevdiklerinizle beraber iyi vakit geçirmeniz dileğiyle

hepinizi kocaman öptüm

herkese iyi bayramlar

nasılda heveslenmiştim oğlumla güzel bi bayram geçircem diye ama inat gibi acayip huysuzlaştı dışarı çıkmamızla eve geri dönmemiz bir oluo :( arabasızlıkda bi yandan evde oturup kalcaz

herkese iyi bayramlar biz yarın çıkıyoruz yola kızlar uçakla van a inicez bayram bitene kadar orda gezelim diyoruz ordan pazartesi yüksekovaya dualarınızı bekliyorum allah a emanet olun orda net i ayarlayınca bol bol görüşürüz inş hepinizi çok öptüm...................

selam kızlar, bilgisayarım bozulduğu için tamirde ve ne zaman geleceğ, konusunda pazartesi günü bir bilgi alabileceğim inşallah... düzelecek mi o da belli değil ya :( şu an eşimin bilgisayarını kullanıyorum ama çok da kolay değil açıkçası çünkü net bağlantısı devamlı kopuyor... bu arada hepinize iyi bayramlar, sevdiklerinizle, eşinizle, çocuğunuzla nice nice sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum, hepinizi çoooooook öpüyorum :)

Herkese en kocamanından günaydınnnnnn
Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum hanımlar.
Yoğun bir iş günü beni bekliyor sizler nasılsınız bakalım nasıl geçti bayramınız.
Herkesçikler iyimi keyifler yerindemi?

Herkese günaydın hepinizim geçmiş bayramı mübarek olsun öpüyoruz oğluşumla sizi...

Nasılsınız keyiflker nasıl...?

Ben deldim ama arada kaçıyom malum aras paşa ayakta hilalcim sen yüksek ovada görev içinmi ordasıınız canım allah yardımcınız olsun....
gülçinim iyim canım benim sen nasılsın minik kuş nasıl....

eren i uyuttum geldim ben ama göremiyorum kimseleri fatoşcum sana da günaydın.........

arada oluyor böyle cicim kims egörünmyor yada kimse olmuyor zaten :1:

iyiyim şekerim sen nasılsın?

heee yüksekovadayım macera dolu hayat bol aksiyonlu delikafadulden

ooyyyyy alah yardımcınız olsun ne diyim güzelim yaa
daha ne kadar süre ordasınız siz

gidiyorum geliyorum kimseler yok :umursamaz:

canım artık topik eskisi gibi değil malesef
doğuran kayboldu ama sen gel yaz gelenler cevap verirler merak etme

gülçinim iyim canım benim sen nasılsın minik kuş nasıl....

iyiyim bende şekerim şükür minik kuşta iyi bayram tatilinden sonra başladı yine okuluna :1: sabah ayrılırken ağlar dedim ama uyku sersemliğiyle farkedemedi :1:
sen nasılsın aras nasıl

Back
X