merhaba kızlaaar... ne güzel eski günlerdeki gibi geçmişi okudum ve geldim :) aferim size... kocamaaaaan bir alkış size alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
iyidir canım sen nasılsın? ayyy hiç sorma ya... neyse geçti gitti çok şükür :)
yok ya ne paniği, sadece işgüzarlık yaptı o kadar, düşüncesiz iştelmaz:
kendi mi uyuyor yoksa memede ya da sallayarak mı uyutuyorsun? kendi kendine uyumuyorsa sen daha çoooook uyanırsın geceleri :ecrin_bebek:
artık memeden kemen uyku düzeni için iyi olur, yeterince emmiş, keşke hepimiz o kadar emzirebilseydik... artık büyüdü annesi, evet 2 yaşına kadar emzirin diyor uzmanlar ama çocukların gece uykularının bozulduğunu hesaba katmıyorlar, biliyorsun kaliteli uyku çok çok önemli bebekler için, büyüme hormonları uykuda salgılanıyor, o yüzden geceleri kesintisiz uyumaya geçmiş olması gerekiyor artık, hala emzirmek istiyorsan gece memesini kes, gündüz emzir, akşamları uyumadan önce muhallebi yediriyorsun sanırım, en son gece saat 11 gibi devam sütü ver, sabaha kadar uyumasını sağlamaya çalış ence canım, ben Rüzgar'ı böyle alıştırdım, şimdi kesintisiz uyuyor sabaha kadar (aman maşallah diyeyim, hemen nazar değiyor serseriye)
hehehe... bilmez miyim seni
canııııımmmm :) evet çete iş başındaydı yine :) nasıl oldun sen? iyileşebildin mi? kuzum nasıl?
aaa Burcu denemiş mi o yöntemi? işe yaramış herhalde tavsiye ettiğine göre :)
sadece geceleri değil günüdüzleri de uygulayacaksın canım o yöntemi :) biliyorsun benim en büyük problemim Rüzgar'ın uykularıydı ama kendi kendine uyumaya alıştırdığımdan beri çok rahatım :) darısı başına inşallah :)
canım merhaba :) ilk yaşını kutluyorum kuzucuğumun :) çabuk bağlatın interneti :)
canıııım artık burdayım güzelim :) Rüzgar iyi, bir kaç resmini koyarım oğluşumun canım :)
evet hayatım, senden de iyi bir katılım performansı bekliyoruz artık :)
amaniiiiiiinnnnnn... kuzum sen hamileyken bile bu kadar alıngan değildin, ne oldu sana? uykusuzluktan herhalde... tabii ki bizimle paylaşacaksın sıkıntılarını ama alınma öyle, Gülçin'in söylediği senin iyiliğin içindi :) tabii ki hakkı ama 1,5 sene emmiş zaten, bu saatten sonra sadece keyif için emiyor minik serseriler, benim ki de biberona düştü, biberon gördü mü meme görmüş gibi heyecanlanıyor ve saldırıyor, eh garibim 2,5 ay emebildi bende de... biberonun içinde ne var diye sorarsan, sadece su, süt içmiyor benim ki
kıyamam sanaaaaa... sık sık gel bakiim sen buraya tamam mı?
valla filiz abla ben sıkıldım artık bu emzirme konusundan gülçinimle kapattık o konuyu zaten benim gülçinle aramda bi sorun yok olamaz da zaten.
ben kesmeyi düşünmüyorum daha ama geceleri sadece 1 kere emziricem. sanırım tracy hogg un kitabında böyleymiş burcu söyledi evet onda da işe yaramış aman ona da nazar değmesin :Saruboceq:
kitabı da almak için uğraşıyorum şuan gündüzleri de yapmaya çalışıyorum .alınganlık değil ben derdimi anlatamadım sanırım
seni de tebrik ederim başarmışsın alkisalkisalkis çok zor olduğunu biliyorum çünkü inş.ben de başarırım 2 gün oldu bakalım hayırlısı............. :1rolleyes: