Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablammmmmm
günaydın bugün gidecez inşallah
Afiyet olsun paşama benim çok rahat oluyor ablacım seninle beraber sofraya oturunca
resimler süperrrrrrrrrrrr yerim ben onu ya
canım benim o an elimi tutmuş kadar oldun gerçek dostlar için madde gerekmez maneviyatları yeter opuyorumnanaktan
çıkarsak mı sopaları napsak bak topik eski formuna kavuştu nerdeyse polemik çıkaralım barik kaydirigubbakcemile3
ben de seni seviyorum cereni de ısıryorum:9 bizi sevmeyen ölsün hahaha
başka ne derdi var bu arad merak ettim sen de paylaşsana hep sen mi dert dinleyeceksin dimi ama yerimseniben
Bu arada erenim in fotolarını yükledim...........
herkese günaydınnnnnnnnnn bugün günaydın a.s. benden olsun hadi bakalım ilerleyen sayfaları görelim...................![]()
günaydın kızalr nasılsınız
bugün cuma kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın hilalcim nasılsın canım
ay allah korurusun kız sende demekki daha iyi bakman geriyormuş canımmmm:))
sağol canım bu sefer kendime güvenim ve inancım tam gerçi hep öyleydi ama bu sefer başka hissediyorum allahın izniyle bu sefer güzel hbaerler alırım inşallahh sağol kuzum allah razı olsun amin aminnn
evet canım komple değişiklik yapıcam kısmet olursa çok iyi olucak tabii canım istediğim gibi bir mutfak olucak inşallah bitiince mutlaka eklicem hemde bütün evi bende unutmadım ama erteledim bugün yarın işte :)biliyorum meleğim benimm
bende seni seviyorum hemde çokkk sabırsızlıkla bekliyorum canım
herkese günaydınlar canlarım
günaydınlaaaaaaaarrrrrrrr, kızlar bu sabah oğluşum bizimle ilk kahvaltısını etti :) çok zevkliydi ya :) maşallah çok da güzel yedi... sizler nasılsınız bakalım :)
aşkitooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmm yaaaa sayfaları ilrlettik gördüğün gibi, eh sen de gel artık güzelim :)
?
gülçin niye gelmedi ki hafta sonu diye mi acaba?
günaydınlaaaaaaaarrrrrrrr, kızlar bu sabah oğluşum bizimle ilk kahvaltısını etti :) çok zevkliydi ya :) maşallah çok da güzel yedi... sizler nasılsınız bakalım :)
aşkitooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmm yaaaa sayfaları ilrlettik gördüğün gibi, eh sen de gel artık güzelim :)
amaaaaaan bu kocalar var ya bu kocalar... rahatlarına da bir düşkünler... sen uykusuz kalmışsın, yorulmuşsun, hiiiiiç umurları değil... neyse alışacaklar boşver, söylensin, sen bildiğin gibi devam et, ileride hem sen rahat etmek hem de Eren'in düzeni için yatırım yapıyorsun sonuçta... biraz rahatsız olsun boşver :)
ayyy Allah yardımcın olsun
hehehe eveeet
canııııııııım sen nasılsın birtanem?
geldim hayatım bu gün biraz geç geldim işe o yüzden erkenci davranamadım....
Nasılsın hilalcim ne var ne yok? Neler yapıyorsun?
Ne yaptın öğrenci bulabildinmi ders vermek için?
ne olduuuu? ne belli olacak? açıkla bakiim biraz :uhm:canımmm dert olarak görmüyorum biraz sağlık sorunum var pazartesi netleşecek gerçekten sorunmu değilmi?
Ben sevdiklerimi her zaman her daim sonuna kadar gece gündüz hiç fark etmez dinlerim balımm yeterki gerçekten sıkıntılarını paylaşmak istesinler seve seve dinler çözüm ararım ama gerçekten sıkıntısı olanlara ağlananlara değil
günaydın ablacım bu varya süpper bir haberrrrr günler geçtikçe dahada keyif alacaksın gör bak allahım güzel günler göstersin.....
geldim birtaneemmmmmm geldimmm gül yüzlü ablam benim burdayım bak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
boşver be güzelim, sadece kendimizi yıpratıyoruz, aynı dert benim de başımda Çok üzgünüm çoookevet rahat etmeye gelmişler zaten boşuna cennet anaların ayağı altında değil valla sinir etti beni dün çok sinirliyim kötükedihüso
hoşgeldin canım a.s. ben de merak ettim rahatsızım demiştin ya......
eren beyle uğraşıyorum rahat vermiyo şurda 2 yazışayımyorumlarınızı cevapladım zar zor :)
yok canım ya pek özel ders talebi yok gibi gene bi bakacak ev sahibi burda dersanede çalışıyor ders ayarlayalım diyor dersanede ama o çok zor ancak evde verebilirim ereni kimselere bırakamam :1no2:
canım sana da hayırlı cumalar :)selam canlarım gülçin filiz abla arife saolun ii dilekleriniz için nasılsınzız arkadaşalr hayırlı cumalar...
sağol tatlım, Aras da öyle :)ablacım maşallah rüzgar tam bi paşaya
ne olduuuu? ne belli olacak? açıkla bakiim biraz :uhm:
valla çok keyifliydi, o kadar büyük zevk aldım ki, o yumuk ağzıyla çiğnemeye çalışmasını seyretmek harika valla :) amiiiiiinnnnn hepimize inşallah :)
canımsın sen benim, canımmmmmmmm Şeniz
boşver be güzelim, sadece kendimizi yıpratıyoruz, aynı dert benim de başımda Çok üzgünüm çoook
valla ben de Rüzgar ayaktayken açamıyorum bilgisayarı, ancak o uyurken, izin vermiyor bacaksız
ah o özel dersi bulmak var ya, çok zor... bizim burada da öyle... geçen gün biri aradı kızına ders aldırmak için ama o gün bugündür ses seda çıkmadı, bir hafta olacak neredeyse
selam canlarım gülçin filiz abla arife saolun ii dilekleriniz için nasılsınzız arkadaşalr hayırlı cumalar...
evet ya 1 tane bi gelse arkası çorap söküğü gibi geliyo benim okuldayken bile bir sürü öğrencim vardı ama bi siftah lazım işte:)
senin orası gelişmiş yer ya talep çok olması lazım..........boşver ablam şurdan gidelim ben bi dersaneye falan ortak olmayı düşünüyorum kendi işin gibi seni de alırım yanıma nanik yaparız onlara laelaelaelaelae![]()
yok be güzelim, gelişmiş gibi görünen ama bir adım bile ileri gidememiş bir yer burası... ben de bir an önce gitmeye bakıyorum valla... hayırlısı inşallah... aman siz de bir an önce kurtulsanız oradan... ne zaman tayin?
hehehe... niye olmasın?
selam hanımlar baya bi kaynatılmış bi hareket bi bereket gelmiş topiğe maşallah acık bakabildim geçmişe neşe doğum yapmış ne güzel güle güle büyütsün kuzusunu
ben iyyim paşamda iyi maşallah
bi iş başvurusu yaptım torpil falan bulduk ama bakalım cvp bekliyorum hayırlısıysa olsun