Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

inşallah geçer, o geçer başka dertler başlar dimi? aman Allah bugünümüzü aratmasın da...

Canım bu dediklerini yazdım bir kenara, keşke daha önce sorsaydım sana:(( cahillik işte..Nurse Harveys diye bir şurup ve Conformil mama önermişlerdi benim diğer topikte, onları sipariş vermiştim bugün yarın gelir, eğer onlar işe yaramazsa bu dediklerini alırım hemen. Ben de sütüm az olduğu için pre-aptamil veriyordum eşim kakasını zor yaptığını söyledi, dünden beri vermiyoruz ama aç yavrum..inşallah çare olur.

Tecrübeli anneler bişi daha sorucam, benim lohusalık kanamam hala bitmedi, çok geliyor. Sizinki de böyle uzamış mıydı????

canım süt konusunda da ben sana yardımcı olayım hala emziren bir anne olarak :)bol sıvı almayı ve rezeneyi ve ısırgan çayını duymuşsundur belki bunlar hem sütün kalitesini hem de lezzetini artırıyor buna ek olarak eczanalerde humana still tea var bunu mutlaka kulan ve en önemlisi alkolsüz bira malt içeceği vita malt diye istiyorsun onlar depolarından getirtiyor gene eczanalerde bulablilirsin ve maden suyu içebilirsin bu da çok etkili hem gaz sorununuza yardımcı olur hem gene sütü artıran mucizelerden biri.bunlar mutlaka etkili olacaktır tabii bebeğin emen bir bebekse.

lohusalık kanamsı konusunda doktoruna gimedin mi kontrol için hemen git canım bunun çeşitli sebepleri olabilir yapından da kaynaklanabilir ama hemen doktoruna gidip bunu danış canım Allah kolaylık versin....................

neşecim takvimini yeni gördüm buarada sanırım çok olmamış senin ben 2 ay gibi anlamıştım ama yine de doktora görünürsün zaten kontrol için............nurse harveys i ben de kullanmıştım bize iyi gelmişti 40 ımızdan sonra baya azalmıştı bizim geröekten bebekten bebeğe göre değişiyor.ama sonra zinco kullandım onun kullanımı daha kolay damla şeklinde nurse harveys biraz verilmesi zor ama inş.size de şifa olu.bu arada bişey daha laktazim diye bir damla da benim doktorum vermişti o da rahatlatıyor buzdolabında muhafaza ediyorsun ama dedim ya bunlar rahatlatsa da gene de oluyor bu tam bi çaesi yok............

filiz ablacım rüzgar maşallah çooook tatlı olmuş aynı zamnada da yakışıklı :34: yaşı hayırlı olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin inş.bizim de 2 hafta sonra doğum günümüz inş.:)

evet kısakncım ablacım ama bişey var ben sevdiğim insanları kıskanırım :49:

Saolasın Nur'um, demkki herşey insan başınaymış. Doğumdan itibaren bebişin herşeyini üstlenince, yardım alamayınca böyle oluyormuş ama hayırlısı...

.

Canım inş. kolay atlatırsın
ama emin ol yardım almamak daha iyidir en azından oğluşunla olmanın tadına varırsın

iyiyim bebekim sen nasılsın eyimisin yoğunmusun halenn

cerende iyi maşallah ellerinden öperrr
ciddi ciddi öper amaaa :1: harçlıkta ister :1:

doğru didin yavruuu yurt dışı sayılır
sizin oraya vizesizde gelinmez be anacım :1:

ooo hadi bakalım bu yeni yıla ailenle birlikte gireceksin deseneeee ne kadan mikemmel
hayırdır güzelim ahmet nerde olacak?

.

evet canım ablamla yıllardır bi yılbaşı geçirmemiştik iyi olacak
ahmet gezici birlik canım ne zaman nerde olacağını inan kendide bilmiyor :1:

canlarım merhaba nasılsınız okadar çok özledimki sizleri omarım bana kızmıyosunuzdur...
bi aksilik yoktur inşallah nasılsınız

yakında tam katılırım aranıza arasta 14 kasımda yatacak hastaneye....

Çok çok geçmiş olsun canım inş kolaycacık olur ve biter şu ameliyat kıyamam ben ona ya

Canım, sağol iyiyiz :) sizlerde ne var ne yok?

şimdi nasılsınız?

:)

Ablammmm nasılsın canım benim
paşam nasıl

alın size bir muzur... kapmış kumandayı küçük serseri :)

Ben o küçük serseriyi yerim bitiririm

oğlumun doğum günü ile ilgili tek resmi... benle bir resmi bilem yok :(:(:(

Kuzum iyi ki doğdun bitanem hep mutlu ol

ahaaa bebefonu aldı ve kaçıyor banyoya küçük muzur :)

Saklanacak en güzel yerdir banyoo:46:

cok tatlı bır bebeınız var darısı basımıza :3:
teşekkürler canım, amin :)
filiz ablacım rüzgar maşallah çooook tatlı olmuş aynı zamnada da yakışıklı :34: yaşı hayırlı olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin inş.bizim de 2 hafta sonra doğum günümüz inş.:)

evet kısakncım ablacım ama bişey var ben sevdiğim insanları kıskanırım :49:
teşekkürler tatlım :) amiiiiiiiiiinnnnnnnn... ayyy çok güzel bir heyecan ya, o heyecanı dolu dolu yaşadım valla :)

kıyamam sana, sen de gel hadi :)
ama emin ol yardım almamak daha iyidir en azından oğluşunla olmanın tadına varırsın

paşam nasıl

sana katılıyorum, çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, hatta doğumu İstanbul'da yaptığım için çok da mutluyum çünkü burada kayınvalidem herşeye karışacak ve kendini tek sorumlu sayacaktı, sağolsun halamla Ayşe izin vermediler de bende rahat ettim, onlar da ben istemedikçe işime karışmadılar, eve döndükten sonra da aynı sistemle devam etmiştim ve çok keyifliydi, zorluğu ayrı tabii :)

iyiyim birtanem sağol... paşa da iyi, resimlerde gördüğün gibi, küçük bir haydut :)

teşekkürler tatlım :) amiiiiiiiiiinnnnnnnn... ayyy çok güzel bir heyecan ya, o heyecanı dolu dolu yaşadım valla :)

sana katılıyorum, çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, hatta doğumu İstanbul'da yaptığım için çok da mutluyum çünkü burada kayınvalidem herşeye karışacak ve kendini tek sorumlu sayacaktı, sağolsun halamla Ayşe izin vermediler de bende rahat ettim, onlar da ben istemedikçe işime karışmadılar, eve döndükten sonra da aynı sistemle devam etmiştim ve çok keyifliydi, zorluğu ayrı tabii :)

iyiyim birtanem sağol... paşa da iyi, resimlerde gördüğün gibi, küçük bir haydut :)

ay evet ya çok heyecanlı çok güzel ne hoş doya doya yaşamışsın bütün yaşlarınızı öyle kutlayın inş.

canım benimmmm hiç de kıyamaz :54: şuran bi kurtulalım görüşeceğim kişiler belli zaten kurtuluşunuz yok :1: :82:

canlarım merhaba nasılsınız okadar çok özledimki sizleri omarım bana kızmıyosunuzdur...
bi aksilik yoktur inşallah nasılsınız

yakında tam katılırım aranıza arasta 14 kasımda yatacak hastaneye....

canımmm neden kızalım sana sen oğluşunla ilgilen lütfen....
Arasada acil şifalar diliyorum...

gunaydın kızlar 39+5 olduk bız de beklemedeyız :emir_bebek:

Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı kokusunu duymayı nasip etsin...

Canım bu dediklerini yazdım bir kenara, keşke daha önce sorsaydım sana:(( cahillik işte..Nurse Harveys diye bir şurup ve Conformil mama önermişlerdi benim diğer topikte, onları sipariş vermiştim bugün yarın gelir, eğer onlar işe yaramazsa bu dediklerini alırım hemen. Ben de sütüm az olduğu için pre-aptamil veriyordum eşim kakasını zor yaptığını söyledi, dünden beri vermiyoruz ama aç yavrum..inşallah çare olur.

Tecrübeli anneler bişi daha sorucam, benim lohusalık kanamam hala bitmedi, çok geliyor. Sizinki de böyle uzamış mıydı????

Comformil mama yanlış hatırlamıyorsam milupaya ait değilmi? Faydasını gördünmü peki?
Pre-Aptamil neden veriyorsun ki? Senin bebeğin prematüre bebek değil...

Canım lohusalık aslında kırk gün değil 2.5 aydır bunu ben burda daha önce ayrıntılı bir şekilde yazmıştım doğumdan sonra 3 ay kanamaların ara ara bazen sık bazen hiç olması gayet normaldir. 3 aydan sonra hala bir düzen yoksa doktora görünürsün. şimdilik sıkıntı yok bence rahat ol...

Canıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm... valla öyle iyi öyle güzel geldi ki gelişiniz, tadı damağımda :)

Doğum gününde doğru dürüst bir resim bile çekilmedi, küçük görümcemin nişanlısının kucağında hediyelerini açarken resimleri var yavrumun, benimle tek bir kare bile yok, eh ben hizmetle meşguldüm o sırada, neyse söylemeyeyim, sevgili "kocacığım" kameraya bile doğru dürüst çekemedi, sinir oldum o gece... neyse hatırlamak bile istemiyorum :(

Ablam benim canımmm inan bende seni ve rüzgarımı gördüğüm için sizinle vakit geçirdiğim için çok mutlu oldum umarım devamını getiririz bu görüşmelerin şekerciğimm :16: :16:

doğum gününe gelince bize uymadı zamanı uysaydı zaten her karede sen olurdun apllaaaa :27:
seneye artık nasip....

alın size bir muzur... kapmış kumandayı küçük serseri :)

yaramazlıkta sınır tanımıyor :1:

oğlumun doğum günü ile ilgili tek resmi... benle bir resmi bilem yok :(:(:(

ayyyy bayıldım ben bu pastayaa
afiyet olsun....

ahaaa bebefonu aldı ve kaçıyor banyoya küçük muzur :)

bu resim süppeerrr ısırırım onu bennnn

o halde bu yılbaşını çok güzel geçirin güzelim tadını çıkarın sabaha kadar oturun....
Ahmet için ise üzüldüm allahtan bayramlarda yanında olabiliyor....

günaydın kızlar nasılsınıız

fatoşcum canım naıslsın oğluşun nasıl kızmakmı aslaaa sen meleğinle ilgilen canım siz iyi olun nasıl olsa buraya uğrarsın çok öpüyorum allaha emanet ol canım benim

ablam iyyim şükürler olsun bir yaramazlık yok sen nasılsın asıl rüzgara bayıldım bayıldım nasıl tatlı olmuşş meleğim maşallah kuzuma allah nazarlardan saklasın yeni yaşında sağlıklı uzun ömüler rüzgara damatlığınıda görürüsün inşallah ablamm bu arada pastanızda çokkkk güzelmişşş

nurum canım nasılsın yılbaşında ablanla birlikte giricen demek tadını çıkar hayatımmm

gülçinim canım benim nasılsın bitanem ceren nasıl

hilalcim sen nasılsın canım eren nasıl

kızlar hepinizi kocamannn öpüyorummmm:54:

canım süt konusunda da ben sana yardımcı olayım hala emziren bir anne olarak :)bol sıvı almayı ve rezeneyi ve ısırgan çayını duymuşsundur belki bunlar hem sütün kalitesini hem de lezzetini artırıyor buna ek olarak eczanalerde humana still tea var bunu mutlaka kulan ve en önemlisi alkolsüz bira malt içeceği vita malt diye istiyorsun onlar depolarından getirtiyor gene eczanalerde bulablilirsin ve maden suyu içebilirsin bu da çok etkili hem gaz sorununuza yardımcı olur hem gene sütü artıran mucizelerden biri.bunlar mutlaka etkili olacaktır tabii bebeğin emen bir bebekse.

lohusalık kanamsı konusunda doktoruna gimedin mi kontrol için hemen git canım bunun çeşitli sebepleri olabilir yapından da kaynaklanabilir ama hemen doktoruna gidip bunu danış canım Allah kolaylık versin....................

saolasın canım, stil tea içtiğimde eşim teke gibi koktuğumu söylüyor, içmiyorum o yüzden;(

neşecim takvimini yeni gördüm buarada sanırım çok olmamış senin ben 2 ay gibi anlamıştım ama yine de doktora görünürsün zaten kontrol için............nurse harveys i ben de kullanmıştım bize iyi gelmişti 40 ımızdan sonra baya azalmıştı bizim geröekten bebekten bebeğe göre değişiyor.ama sonra zinco kullandım onun kullanımı daha kolay damla şeklinde nurse harveys biraz verilmesi zor ama inş.size de şifa olu.bu arada bişey daha laktazim diye bir damla da benim doktorum vermişti o da rahatlatıyor buzdolabında muhafaza ediyorsun ama dedim ya bunlar rahatlatsa da gene de oluyor bu tam bi çaesi yok............

benimde laktoz intoleransım var, bebişde öyle olabilir.. kendim laktaz süt içebiliyorum sadece...

Çok çok geçmiş olsun canım inş kolaycacık olur ve biter şu ameliyat kıyamam ben ona ya

paşam nasıl

doğru belki de böylesi daha iyi ama yıpratıcı, hayırlsı iyi olalım da dimi..

haydut deme ona annesi, salak bir çocuk değil işte zehir gibi demkki..ben de anneme anne bu çok yaramaz demiştim, annem de annesiyle babası salak değil ki çocuk salak olsun, o da zehir gibi olacak tabi demişti, sizinki de elbette cin gibi olacak:))

canımmm neden kızalım sana sen oğluşunla ilgilen lütfen....
Arasada acil şifalar diliyorum...

Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı kokusunu duymayı nasip etsin...

Comformil mama yanlış hatırlamıyorsam milupaya ait değilmi? Faydasını gördünmü peki?
Pre-Aptamil neden veriyorsun ki? Senin bebeğin prematüre bebek değil...

Canım lohusalık aslında kırk gün değil 2.5 aydır bunu ben burda daha önce ayrıntılı bir şekilde yazmıştım doğumdan sonra 3 ay kanamaların ara ara bazen sık bazen hiç olması gayet normaldir. 3 aydan sonra hala bir düzen yoksa doktora görünürsün. şimdilik sıkıntı yok bence rahat ol...

Ablam benim canımmm inan bende seni ve rüzgarımı gördüğüm için sizinle vakit geçirdiğim için çok mutlu oldum umarım devamını getiririz bu görüşmelerin şekerciğimm :16: :16:

doğum gününe gelince bize uymadı zamanı uysaydı zaten her karede sen olurdun apllaaaa :27:
seneye artık nasip....

afiyet olsun....

o halde bu yılbaşını çok güzel geçirin güzelim tadını çıkarın sabaha kadar oturun....
Ahmet için ise üzüldüm allahtan bayramlarda yanında olabiliyor....

canım preaptamili telefon ettiğimde aptamil hattındakiler önerdi, bilmiyorum. conformili bugün denedik ama tadını pek sevmedi, içine biirkaç damla zeytinyağı damlattım belki ondandır. kanamam da belki adetim gelmiştir dimi? şimdi bide korunma derdi çıktı:)) töbe töbe bi olsun diye uğraş bide olmasın diye:)))

Canıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm... valla öyle iyi öyle güzel geldi ki gelişiniz, tadı damağımda :)

Doğum gününde doğru dürüst bir resim bile çekilmedi, küçük görümcemin nişanlısının kucağında hediyelerini açarken resimleri var yavrumun, benimle tek bir kare bile yok, eh ben hizmetle meşguldüm o sırada, neyse söylemeyeyim, sevgili "kocacığım" kameraya bile doğru dürüst çekemedi, sinir oldum o gece... neyse hatırlamak bile istemiyorum :(

Biz de sizi öptük gülüm :)

ne havası len, biz hava mava atmayız :21:

hehehe... bunu herkes bilir :34:

kıskanç kıskanç :90:

Canım, sağol iyiyiz :) sizlerde ne var ne yok?

şimdi nasılsınız?

aaaaaa!!!! çok geçmiş olsun be güzelim :( hay Allah ya... Allah bu doktorların eline düşürmesin, eksikliklerini de göstermesin... şimdi nasılsın canım?

canııııım çok teşekkürler :) iyiyim hayatım, Rüzgar canavarıyla uğraşıyorum, Gülçin gördü işte, bir dakika yerinde durmayan bir canavar :) sen nasılsın güzelim?

kutlu olsun canııııııım :)

güzelim beniiiim, teşekkürler :) hmmm aman o terlemeler luhusalıktan sonra da devam ediyor daha benim bir kaç ay oldu biteli o saçma terlemeler, 40 çıkınca falan geçmiyor yani, çok dikkatli olman lazım canım :) bak biz seni merak ediyoruz, sık sık gel kendinden haber ver, oğluşumuzdan haberler ver :) biliyoru fırsat bulmak zor ama merak ediyoruz seni :)

güzelim benim :) ben özellikle kimseden yardım istememiştim, kendi yöntemlerimle, kendi iç güdülerimle hareket etmek istedim ve en iyisini yaptım diye düşünüyorum... çok zor oldu ama şimdi iyi ki öyle yapmışım diyorum, çünkü diğer türlü her kafadan ayrı bir ses çıkacaktı ve ben sinirlenecektim, kayınvalidem gelmek istediğinde sadece sevmesine izin verdim, altını bile değiştirmesine izin vermedim, çünkü bir yerde okumuştum, anne dışında başka biri bebeğin altını değiştiryorsa eldiven giymeliymiş... eh böyle bir şey teklif edemeyeceğime göre ben yaparım deyip izin vermiyordum kimseye ama inan bana sonradan daha çok keyif alıyorsun, bire bir sen ilgileniyorsun o minicik şeyle :) aman aman aman hele eşinden hiç yardım bekleme.... benim eşim maşallah fosur fosur uyurdu Rüzgar gaz sancıları çekerken geceleri, sırf bu yüzden bir sabah (saat 5.00'di) yataktan kovmuştum :90: toplasan 5 kere kalkmıştır beni eşim yardım etmek için...

oyyy kıyamam kuzuma... şimdi tüm sesler yabancı ona tabii :)

ikinci mi? ben almayayım canım :) Allah Rüzgar'ıma sağlık sıhhat, uzun ömürler versin ama ikinciyi düşünmüyorum ben :)

hayatım gaz sorunu her bebekte farklı... bize metsil iyi gelmişti, babuline sadece bir kaç gün iyi geldi sonra yine depreşti... fakat bir gün şunu keşfettim, mutfakta ocağın üstündeki aspiratör sayesinde bu ağlamalar azaldı, o da tesadüfen keşfettiğim bir şey... bazı bebekler saç kurutma makinesi, bazıları süpürge sesi ile sakinleşirlermiş... kolik sancıları denilen şey işte... nedeni tam olarak belli değil, doktorlar sindirim sistemi doğduklarında tam olarak gelişmediğinden deniyor... ben ayrıca elma yağıyla ayaklarına ve karnına masaj yapıyordum, fena gelmiyordu ya da bana öyle geliyordu bilmiyorum... valla ilk üç ay gerçekten zor ama şimdi bizimki ayaklandı, daha da zormuş... sen de göreceksin ve bu günlerini arayacaksın, hele de Rüzgar gibi muzur ve yaramaz olursa :90:

hadi hadi daha sık gel de anlat bize, özledik bebekleri ya... bizimkiler koca kazık oldular :)

evet aynen :)

kıyamam, nasıl oldu haber ver bize

valla benim tam 40 gün sürdü... spiralden midir bilmiyorum ama çok düzensizim hala

gel anacım gel, tecrübelerimiz senin hizmetinde :)

canım doğumgünün tadını çıkaramamana üzüldüm, ben d ene zaman bişeye heveslensem hep kursağımda kalır. üzülme bebişin iyi olsun...canım dediklerinizi kulağıma küpe edicem bakalım düzelir inşallah. bu elma yağını çok duymaya başladım, en var ki bu kadar rahatlatıyor bebişleri..benimki çığlıklar atmaya başladı...

günaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım yaa grip oldum nefes alamıyorum :94:
nesecim canım nasılsın oğluşun nasıl alıştınızmı birbirinize herşey yolundadır inşallah

Herkeeesseeee Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gülçinim canım benim nasılsın bitanem ceren nasıl

İyiyim bebekimmmm bomba gibiyimmmm çok şükür
sen nasılsın tatlış herşey yolundamı keyifler yerindemi
Cereeennnn
Ceren varyaaaa tam bir maymun oldu görsennn
şımarık prenses iyi maşallah....

canım preaptamili telefon ettiğimde aptamil hattındakiler önerdi, bilmiyorum. conformili bugün denedik ama tadını pek sevmedi, içine biirkaç damla zeytinyağı damlattım belki ondandır. kanamam da belki adetim gelmiştir dimi? şimdi bide korunma derdi çıktı:)) töbe töbe bi olsun diye uğraş bide olmasın diye:)))...

canım hoşgeldin sefalar getirdin güzelcimmm....
Conformil i cerende sevmemişti daha doğrusu aptamil olan hiç bir biberon mamasını sevmedi ceren hep iade etti bize...
Ama dediğim bebelac AR tam onun damağına göre geldi içtikçe daha çok istiyordu :1:

Adet kanaması değildir o bence canımcım daha hala lohusa sayılıyorsun sen
Bunu burda defalarca yazım kızlar lohusalık 40 gün değildir o sadece koca karı uydurması yıllardır süre gelen bir inanıştır....
Lohusalık 2.5 - 3 ay süren bir süreçtir neşem bu yaşadığın kanamalarda bence hala lohusa kanaması tabii sen yinede işi sık tut bu arada tekrar hamile kalabilirsin hazır yollar açılmışken :1:

günaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım yaa grip oldum nefes alamıyorum :94:
nesecim canım nasılsın oğluşun nasıl alıştınızmı birbirinize herşey yolundadır inşallah

Günydın bebekimmmmm
çok geçmiş olsun tatlım.....
Bol c vitamini almayı ihmal etmiyorsundur umarım....

ay evet ya çok heyecanlı çok güzel ne hoş doya doya yaşamışsın bütün yaşlarınızı öyle kutlayın inş.

canım benimmmm hiç de kıyamaz :54: şuran bi kurtulalım görüşeceğim kişiler belli zaten kurtuluşunuz yok :1: :82:
inşallah canım :)

hdi bakaım, bekliyoruz :)

seneye artık nasip....

afiyet olsun....

inşallah canım, sabırsızlıkla bekliyorum :90:

iiinnşaallllllllaaaahhh seneye birtanem

yaramazlıkta kesinlikle sınır yok :9:

valla pasta çok güzeldi ama çok çok fazla gıda boyası vardı, bu kadar çok olduğunu bilseydim hiç sipariş etmezdim, neyse bir kerelik yaptırdık :)

gelince ısırırsın o zaman :) gelsin ben de Ceren'i ısıracağım ama kıyamıyorum kiiii :84:
günaydın kızlar nasılsınıız

ablam iyyim şükürler olsun bir yaramazlık yok sen nasılsın asıl rüzgara bayıldım bayıldım nasıl tatlı olmuşş meleğim maşallah kuzuma allah nazarlardan saklasın yeni yaşında sağlıklı uzun ömüler rüzgara damatlığınıda görürüsün inşallah ablamm bu arada pastanızda çokkkk güzelmişşş
sağol birtanem, iyiyim :) evet çok tatlı oldu ama beni delirtiyor zaman zaman :) amiiiiiiiiin... inşallah canım :) darısı başına, hep dualarımdasın birtanem :)
saolasın canım, stil tea içtiğimde eşim teke gibi koktuğumu söylüyor, içmiyorum o yüzden;(

benimde laktoz intoleransım var, bebişde öyle olabilir.. kendim laktaz süt içebiliyorum sadece...

haydut deme ona annesi, salak bir çocuk değil işte zehir gibi demkki..ben de anneme anne bu çok yaramaz demiştim, annem de annesiyle babası salak değil ki çocuk salak olsun, o da zehir gibi olacak tabi demişti, sizinki de elbette cin gibi olacak:))

canım preaptamili telefon ettiğimde aptamil hattındakiler önerdi, bilmiyorum. conformili bugün denedik ama tadını pek sevmedi, içine biirkaç damla zeytinyağı damlattım belki ondandır. kanamam da belki adetim gelmiştir dimi? şimdi bide korunma derdi çıktı:)) töbe töbe bi olsun diye uğraş bide olmasın diye:)))

canım doğumgünün tadını çıkaramamana üzüldüm, ben d ene zaman bişeye heveslensem hep kursağımda kalır. üzülme bebişin iyi olsun...canım dediklerinizi kulağıma küpe edicem bakalım düzelir inşallah. bu elma yağını çok duymaya başladım, en var ki bu kadar rahatlatıyor bebişleri..benimki çığlıklar atmaya başladı...
aaaa... kusura bakma ve kızma ama ne odun kocan var diyeceğim artık... sen sanki çok bayılıyorsun içmeye o çayları, hayret bir şey yani... ben sütüm artsın diye un çorbası yapıyordum, gaz da yapmıyor ve besleyici, bol bol da süt yapmıştı bana, yalnız un olduğu için biraz kilo düşündürüyor insanı ama ben şu an evlendiğim zamanki kiloma indim Rüzgar'ın sayesinde

evet canım, çok yıpratıcı oluğu bir gerçek ama çok daha iyi, inan bana.. şimdi kayınvalidem veya bir başkası karışamıyor bana daha önce izin vermediğim için... bişey dedikleri zaman ya da şu çocukların annesi şöyle yapıyor dedikleri zaman,ben Rüzgar'dan sorumluyum ve böyle yapmak istiyorum diyorum, kesiyorlar seslerini, hiçbir şeyime de karışamıyorlar... başta nasıl olursa öyle devam ediyor canım...

evet zeki olduğu belli, bir şeyi bir kere göstermem ya da söylemem yetiyor, işine gelirse dinliyor :)

bu elma yağı çok iyi bir şey gerçekten, dene sen de farkedeceksin, yalnız şunu söylemeyi unuttum... bu elma yağıyla mesaj yaptıktan sonra ayaklarna ve karnına, bir havluyu ılık ütü ile ısıt ve ılıkken karnına koy ve yüzüstü ya da yan yatır ama bu pozisyonda yatarken yanında ol bebeğin :) bugünler geçecek hayatım, sonra da dişleri çıkıyor diye başlayacaksın yakınmaya :90: kolay gelsin canım

canımmm kıyamam geçmiş olsun nefes alamıyosan açıcı bişeyler yap tatlım okaliptus yağı var aktarlarda onun buğusu çok iyi nefes açıyor ve gribe öksürüğe de birebir.bi de china oil var nane yağı onu da bulabilirsin eczane ve aktarlarda belki yardımcı olabilir ben çok sinir olurum nefes alamyınca bunları yayıorum işe yarıyo :21: geçmiş olsun tekrar :) :71:

ne alaksı var ya hem insan karısına teke gibi kokuyosun der mi hem de bebeği için yaptığı bişeye hayret!sen de diğerlerini yaparsın ozaman ama onlara da laf yiyebilirsin sen bilirsin güzelim ne diim.elma yağı gerçekten süpperrr bişey canım ben baba tarafından fethiyeliyim orda yapılıyhor özü adaçayı bitkisi cnım gaz söktürücü ve mide rahatsızlılarına birebir ben midesi rahatsız biri olarak onsuz yaşayamam sadece bebkler için değil yani yalnız acı elma olması gerekiyor buna dikkat et eğer deniceksen.

inşallah canım :)

hdi bakaım, bekliyoruz :)

inşallah canım, sabırsızlıkla bekliyorum :90:

iiinnşaallllllllaaaahhh seneye birtanem

yaramazlıkta kesinlikle sınır yok :9:

valla pasta çok güzeldi ama çok çok fazla gıda boyası vardı, bu kadar çok olduğunu bilseydim hiç sipariş etmezdim, neyse bir kerelik yaptırdık :)

gelince ısırırsın o zaman :) gelsin ben de Ceren'i ısıracağım ama kıyamıyorum kiiii :84:

sağol birtanem, iyiyim :) evet çok tatlı oldu ama beni delirtiyor zaman zaman :) amiiiiiiiiin... inşallah canım :) darısı başına, hep dualarımdasın birtanem :)

aaaa... kusura bakma ve kızma ama ne odun kocan var diyeceğim artık... sen sanki çok bayılıyorsun içmeye o çayları, hayret bir şey yani... ben sütüm artsın diye un çorbası yapıyordum, gaz da yapmıyor ve besleyici, bol bol da süt yapmıştı bana, yalnız un olduğu için biraz kilo düşündürüyor insanı ama ben şu an evlendiğim zamanki kiloma indim Rüzgar'ın sayesinde

evet canım, çok yıpratıcı oluğu bir gerçek ama çok daha iyi, inan bana.. şimdi kayınvalidem veya bir başkası karışamıyor bana daha önce izin vermediğim için... bişey dedikleri zaman ya da şu çocukların annesi şöyle yapıyor dedikleri zaman,ben Rüzgar'dan sorumluyum ve böyle yapmak istiyorum diyorum, kesiyorlar seslerini, hiçbir şeyime de karışamıyorlar... başta nasıl olursa öyle devam ediyor canım...

evet zeki olduğu belli, bir şeyi bir kere göstermem ya da söylemem yetiyor, işine gelirse dinliyor :)

bu elma yağı çok iyi bir şey gerçekten, dene sen de farkedeceksin, yalnız şunu söylemeyi unuttum... bu elma yağıyla mesaj yaptıktan sonra ayaklarna ve karnına, bir havluyu ılık ütü ile ısıt ve ılıkken karnına koy ve yüzüstü ya da yan yatır ama bu pozisyonda yatarken yanında ol bebeğin :) bugünler geçecek hayatım, sonra da dişleri çıkıyor diye başlayacaksın yakınmaya :90: kolay gelsin canım

bekle beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebekkkkkkkkkkkkkk :9:

braavoooooo :46: ablam devam et böyle valla karalı görünmek çok önemli zira duymamazlıktan gelmeyi çok iyi biliyolar bu kaynana ve görümceler benimki 50 kere söylememe rağmen kendi kaşığından bişeyler vermeler çeşmeden su içirmeler vs.beni çileden çıkarttı yazın :47:

Back
X