Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canım benim sanada mutlu ve sağlıklı yıllar ereni benim iç kocaman :54::54::54:

canım canım çok teşekkür ederim sağol inşallah 2011 benimle olurda allahın izniyle gelir meleğim :54:

sağol tatlım öperim tabisi seve sve hemde :1:

olucak inş.kilolarıda veriyon bak oda olacak inş.ben de 7 kilo verdim bu arada :65:

bende seni çok seviyorum ve kaocaman öpüyoruz arasla

bugün oğluşum doğum günü hiç bi teyzoşu hatırlamadı:26:

sağol tatlım öperim tabisi seve sve hemde :1:

olucak inş.kilolarıda veriyon bak oda olacak inş.ben de 7 kilo verdim bu arada :65:
aminn canım rabbim büyük oooo maşallah hilalcim tebrik ederim seniiii
bende seni çok seviyorum ve kaocaman öpüyoruz arasla

bugün oğluşum doğum günü hiç bi teyzoşu hatırlamadı:26:

ay yerim sizi ben canım oğlunun doğun günü kutlu olsun rabbim daha nice yaşlara nasip etsin inşallah sağlıkla ve güzel bir gelecekle rabbim önce sünnetini :) sonrada damat olup torularını göstersin fatoşummmm:9::nazar::nazar::54:

Hadiyin kızlar nerdesiniz gelin artıkkkk

arifecim topik can çekişiyodu,öldü boşuna uğraşma kurtaramazsın en iyisi ruhuna el-fatiha :5::58:

kimsecikler yokk..ne haber kızlar ne var ne yok..bizde hastalıkla ugraşyoruz önce berra sonra ben sürünüyoruz valla..hepinizi öpüyorum..:54:

ah aha ben buraya ilk girdiğimde muhabbete gözüüm kalıyodu benide alacaklar mı aralarına diye kara kara düşünüyodum yazık

Canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benim
çok yoğun bir çalışma döneminden çıktım ve size yazıyorum güzellerriiimmmmm
Nasılsınız bakalım güzel anneler ve anne adayımız arifem....
Herkesler iyimi keyifler yerindemi bakalım?

günaydın gülçincim iyiz tatlım nerdesin yav terk ettin bizi demek yoğunmuşsun ondan aman ii olda canım benim

günaydın gülçincim iyiz tatlım nerdesin yav terk ettin bizi demek yoğunmuşsun ondan aman ii olda canım benim

Günaydın tatlım :3: :3: :3:
ben buralardayım hayatım sadece yeni yılın ilk iş günleri olduğu için yoğunluğum had safhada idi şimdilerde biraz daha sakinim. Sen nasılsın güzelcim keyifler yerindemi herşey yolundamı
Aras Paşa nasıl bakalım.... Ne oldu sizin ameliyat işi....

Günaydın tatlım :3: :3: :3:
ben buralardayım hayatım sadece yeni yılın ilk iş günleri olduğu için yoğunluğum had safhada idi şimdilerde biraz daha sakinim. Sen nasılsın güzelcim keyifler yerindemi herşey yolundamı
Aras Paşa nasıl bakalım.... Ne oldu sizin ameliyat işi....

ah canım sorma ya grip diye ertelendi biliyon iyleşti arayacaz sizi demişlerdi iki hafta aramadılar çocuk iydi halbuki bu pazar için getirin diye aradılar çocuğun pazar r sabahı yine burnu akmaya başladı götürdük nezle yine yapamayız dediler yine ilaç burun damlası geldik kuullanın hafta içi arayacaz dediler öle işte iyi allaha şüküronun dışında ceren kuzu nasıl bayağıdır foto eklemiyon eklsene görelim prensesi...

hu huuuu ya noldu buralaraa..

çooook uzun zaman sonra yine yeni yenideeen... taşındım evimde internet henüz yok vede işyerinde de yasaklı site giremedim canlarım... :( ama sizi çok özledim... nasılsınız? ne var ne yok bakıyım?

Son düzenleme:
Back
X