Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canlarım ne deseniz haklısınız sizlere yazamadım ama hep takipteydim cemre malum yürümeyi iyice ele aldı koşuyo desem yeridir ve çok yaramaz bir kızçeeee sabahtan akşama kadar dötüm yer görmüyo desem yeridir işten ayrılalı yani kapanalı 4 ay oldu ben zamanın nası geçtiğini anlamadım

fırsatım oldukça yazıcam ama yine takipte olucam .hepinizi çok öpüyorum.. çok özledim herkesi

istersemezsenizde gelmem sohbetlere...canınız saolsun ne deseniz haklısınız hepimiz bahanelerle gelmedik gelemedik ... bu topiğin emekçileri olarak ne deseniz yeridir ne günler yaşadık sizinle

günadyın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız bakalımmm

jerror canım nasılsın cemre nasıl her zaman bekleriz :)

günadyın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız bakalımmm

jerror canım nasılsın cemre nasıl her zaman bekleriz :)

canım iyiyiz sen nasılsın ehliyetini aldınmı eğer alldıysan hayırlı olsun rabbim kaza bela vermeden kullanmak nasip eylesin.. cemreyle gezip dolaşıyoruz artık özgürlük onun elinde olduğundan heryere gidebiliyoruz yürümezken öyle olmuyodu zorlanıyodum bi yere çıkmaya şimdi ise işde yok tüm günlerim onun hızına yetişmekle geçiyooo dişlerimiz geç çıkıyo onunda sıkıntıları oluyooo ama herşeye rağmennn hayat çok güzel geçiyoooo sizleride çok özledim bu samimiyetime inanıcağınızı umuyorum çok öpüyorum seniiii her şeyi kafana takmama boyutuna geçebilmene son derece sevindim

huuu huuuuuu :3: :3:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm :3:

Canim evet Yusufta bayagi ugrasmistik hamile kalmam icin. Buda plansiz oluverdi. Canim ins. dua edin, bundada ins. plasenta previa olmam. Eh artik darisi sizlerin basina diyelim:))

ayyy canımmm size sürpriz oldu desene ikinci bebek :1:
canım benim inşallah dilerim bu hamileliğin sorunsuz geçer ve vakti zamanı geldiğinde sağlıkla alırsın yavrunu kucağına....

Darısı isteyenlerin bekleyenlerin başına güzelcim topiğimizin ikinci bebek sahibi olan ikinci annesi oluyorsunnnnnnn ilki beyazımdı maşallah iki bebeyi büyütüyor şimdide sen bildiğimiz kadarıyla tabii. Çok gelen giden olmadığı için kızlardan haberimiz yok. Bakalım üçüncü bebek müjdesini kim vericek bizlere.....

Bu arada daha cok yeni, hesaplamalarima gore 5. haftaya girmis olmaliyiz.

Rabbim sağlıkla tamamlamanı asip etsin birtanem güzel haberlerinide almak nasip olur inşallah....

gülçinim canım nasılsın ooo maşallah işler ilerleiyor desene rabbim hayırlı kazançlar versin inşallah hayırlı olsun canım
oyyy yerim ben onu kuzum benim mama istiyormuş heee akıllı kızım benimmm yalnız ben okurken kendimi gülmekten alamdım ne munzurluklar yapmış öyle tatlı cadım benim
kızzz ne kadar tatlı olmuş ceren maşallah allah nazarlardan kem gözlerden saklasın kuzucuğu bayıldım kırmızılarda çok yakışmış hani elma şekerime çok öpüyorum onu gülçinimm anladın sen ne yapcağını:16:

Arifemmmmm meleğimmmmmmm :16: :16: :16:
işler ilerliyor valla güzelcim dolayısı ile benimde vakitlerimin hepsi doluyor hatta mesai saatlerim artık yetmiyor ama ben halimden çok memnunum malum işkolik bir kadınım :9: :9:

o ceren varya arife ablası o ceren ne munzur cadı ooooo :27: :27:

aminnnnnnnnnnnn bebeğim nazar değmesin inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

gülçin baktım çirkinin resimlerine kırbirkere maşallah noel anneye yerim ben onu

sağol canımcımmmmmm :16: :16: :16:

canlarım ne deseniz haklısınız sizlere yazamadım ama hep takipteydim cemre malum yürümeyi iyice ele aldı koşuyo desem yeridir ve çok yaramaz bir kızçeeee sabahtan akşama kadar dötüm yer görmüyo desem yeridir işten ayrılalı yani kapanalı 4 ay oldu ben zamanın nası geçtiğini anlamadım

fırsatım oldukça yazıcam ama yine takipte olucam .hepinizi çok öpüyorum.. çok özledim herkesi

aman efendim aman kimler gelmiş kimlerrr aynurummmmmmmm :16: :16: :16:

vay beeee 4 ay oldu demek senin iş yeri kapanalı zaman ne çabuk geçiyor gerçekten :53: hele bebeler olduktan sonra çok daha hızlı akıyor zaman valla.... :50: yaşlanıyoruz aynur yaşlanıyoruzzzz

istersemezsenizde gelmem sohbetlere...canınız saolsun ne deseniz haklısınız hepimiz bahanelerle gelmedik gelemedik ... bu topiğin emekçileri olarak ne deseniz yeridir ne günler yaşadık sizinle

aynur ne demek bu istemezseniz gelmem sohbetlere :20: :20: duymamış olıyım lütfen :20:
zaten gelen giden yok topik yerinde sayıyor artık birde gelenler böyle yazarsa kapatalım kepenkleri gidelim canım yaaaa

canım iyiyiz sen nasılsın ehliyetini aldınmı eğer alldıysan hayırlı olsun rabbim kaza bela vermeden kullanmak nasip eylesin.. cemreyle gezip dolaşıyoruz artık özgürlük onun elinde olduğundan heryere gidebiliyoruz yürümezken öyle olmuyodu zorlanıyodum bi yere çıkmaya şimdi ise işde yok tüm günlerim onun hızına yetişmekle geçiyooo dişlerimiz geç çıkıyo onunda sıkıntıları oluyooo ama herşeye rağmennn hayat çok güzel geçiyoooo sizleride çok özledim bu samimiyetime inanıcağınızı umuyorum çok öpüyorum seniiii her şeyi kafana takmama boyutuna geçebilmene son derece sevindim

canım benim ben iyiyim hamd olsun evet ehliyeti aldım şu kar kış bitsin allah izin veririse sürüşlere başlıcaz ee malum henüz acemiyiz öğreneceğimm çokk şey var sağol allah razı olsun canım
oooo maşallah cemreye rabbim nazarlardan korusun kocamna olmuştur o şimdi baksana annesini peşinden koşturuyor:1:inşalalh dişlerinizde çıkar rahat edersiniz
canım biz anlıyoruz seni inanıyoruzda ama gel arada sırada kimsecikler kalmadı bizde merak ediyoruz malum neleri paylaştık burda şahsen ben bebişleri çok merak ediyorum son hallerini
evet canımartık daha rahatım bu konuda rabbim herşeyin hayırlısını bilir ben ona teslim oldum sabırla bekliyorum meleğimiii:69:

gülçinim canım günaydın

ne güzel canım işler yolunda işte rabbim hayırlı bol kazançlar nasip etsin inşallah
ama sende uğra merak ediyom ben sizi yaw nur filiz ablada yok artık sen bilirsin iyilermi ilaydayla rüzgar nasıl selam söle benden özledim onları öpüyorum kocaman
kendinide fazla kaptırma işlere canım çok yorma kendini çok öpüyorummm meleğimiii:54:

gülçinim canım günaydın

ne güzel canım işler yolunda işte rabbim hayırlı bol kazançlar nasip etsin inşallah
ama sende uğra merak ediyom ben sizi yaw nur filiz ablada yok artık sen bilirsin iyilermi ilaydayla rüzgar nasıl selam söle benden özledim onları öpüyorum kocaman
kendinide fazla kaptırma işlere canım çok yorma kendini çok öpüyorummm meleğimiii:54:

Bebekiiiimmmm günaydın fıstıkım :3:

evet canım işler yoğun hele b hafta dahada yoğun malum ay başı :1:
uğruyorum hayatım hatta sırf sen ve buraya gelen diğer arkadaşlar için cerenin yeni fotolarını ekliyorum albüme görün diye :1:
valla hayatım nurla bende artık eskisi gibi görüşemiyorum ama 13. takıma geliyor arada profiline bak görürsün :1: oraya geldiğinde göre demekki herşey yolunda :1:

Filiz ablamla görüşüyorum gün aşırı o yi maşallah rüzgarda iyi paşa büyüdüğü için hep onun peşinde gelemiyor topiğe tatlım yaaa... ama ilk görüşmemde selamını iletirim.

valla kendimi kaptırıyorum canım işe ya bir dalıyorum çalışmaya bir bakıyorum yemek gelmiş öğlen olmuş bazen inan yemek yemeyi unutuyorum o derece çiziyorum kafayı çalışırken :1:

eee senin zayıflama işleri nasıl gidiyor de bakiimmm hedefe az kalmış

Bebekiiiimmmm günaydın fıstıkım :3:

evet canım işler yoğun hele b hafta dahada yoğun malum ay başı :1:
uğruyorum hayatım hatta sırf sen ve buraya gelen diğer arkadaşlar için cerenin yeni fotolarını ekliyorum albüme görün diye :1:
valla hayatım nurla bende artık eskisi gibi görüşemiyorum ama 13. takıma geliyor arada profiline bak görürsün :1: oraya geldiğinde göre demekki herşey yolunda :1:

Filiz ablamla görüşüyorum gün aşırı o yi maşallah rüzgarda iyi paşa büyüdüğü için hep onun peşinde gelemiyor topiğe tatlım yaaa... ama ilk görüşmemde selamını iletirim.

valla kendimi kaptırıyorum canım işe ya bir dalıyorum çalışmaya bir bakıyorum yemek gelmiş öğlen olmuş bazen inan yemek yemeyi unutuyorum o derece çiziyorum kafayı çalışırken :1:

eee senin zayıflama işleri nasıl gidiyor de bakiimmm hedefe az kalmış

günaydın canımın içi nasılsın bu sabah
ay yedin kendini kuzum iş iş diye senin kadar iş aşkı biri daha görmedimmben:9:
ekle tabi annesi arife teyzesi büyük bir zevkle bakıyor kuzucuğun resimlerine beni mahrum etme bu güzellikten:nazar::nazar::nazar:
hımm anladım canım inşalalh nurda iyidir
zayıflama işleri iyi gidiyor şuan reglim duraklama dönemine girdim haftaya tatile çıkıcam biraz aksadı ama dönüşüm muhteşem olucakkkkk:9: şeyyy tabi inşallhhh:75:

günaydın canımın içi nasılsın bu sabah
ay yedin kendini kuzum iş iş diye senin kadar iş aşkı biri daha görmedimmben:9:
ekle tabi annesi arife teyzesi büyük bir zevkle bakıyor kuzucuğun resimlerine beni mahrum etme bu güzellikten:nazar::nazar::nazar:
hımm anladım canım inşalalh nurda iyidir
zayıflama işleri iyi gidiyor şuan reglim duraklama dönemine girdim haftaya tatile çıkıcam biraz aksadı ama dönüşüm muhteşem olucakkkkk:9: şeyyy tabi inşallhhh:75:

heee ya yedim bitirdim kendimi kıs ben yıllardır böyleyimmmmm
neredeyse 10 yıldır çalışma hayatının içindeyim ve her iş yerimde böyle kendimi kaybederim çalışırken :1:
böyle birini görmediysen bak bana işte :1: :9:

aaaaa kışın ortasında ne tatili kuzu hayırdır???

heee ya yedim bitirdim kendimi kıs ben yıllardır böyleyimmmmm
neredeyse 10 yıldır çalışma hayatının içindeyim ve her iş yerimde böyle kendimi kaybederim çalışırken :1:
böyle birini görmediysen bak bana işte :1: :9:

aaaaa kışın ortasında ne tatili kuzu hayırdır???

o zamann sana kocaman bir maşallah canımmm:nazar::nazar::nazar:
yazadan kalan 1 haftalık iznimi kullanıcam canım normal bir tatill:8:

huuuu huuu ben geldim yakalayamasamda yazem dedim

nasılsınız kıslarrrrrr

gülçin iş manyaklığı güzel insan işini sevince çok daha güzelll bende öle olduğum için anlıyorum seni heleki minicikken kızçemi bırakmamdanda belliydi

arifem maşallah baya kilo vermişsin ben 65 e indim ama burda takıldım gitmiyooo artık o pis kilolar sen nasıl bir program uyguluyosun çok merak etttim bana bilgi verirsen sevinirimmm :54:

gülçin bide merak ettim herkes ikinciye hamişşş yada düşünüyor senin bir fikrin varmı sen ne zaman cerene kardeş düşünücen ben yaş konusunda kararsızım ben 4 yaşını doldursun öyle hamiş olıyım diyorum herkes 3 yaş arası iyi 2 yaşını bikaç ay geçsin yap diyolar ama benim gözüm korkuyooo

ama ben bide yaşım geçmesin diyede düşünmüyoo değilim ama valla korkmuyoda değilim yaş 29 oldu napcemi bilmiyom ama büyük ihtimalle hazır cemremle özgürlüğüme kavuştum kurtardı kendini bunun tadını çıkarıyım daha iyiii :66: :21: :8:

o zamann sana kocaman bir maşallah canımmm:nazar::nazar::nazar:
yazadan kalan 1 haftalık iznimi kullanıcam canım normal bir tatill:8:

maşallah diyelim dimi amaaa :34: :34: :34:

hımmm anladım canımmm işler gayet müsait demekki izini kullanabiliyorsan....
Hadi bakalım yat dinlen evde bir hafta ohhhhh ayağının altında dolaşan çocukta yok kıymetini bil kız bu günlerin :34: gerçi sen şimdi rahat durmazsın bilirim ben seni evde temizliğe falan kalkışırsın kış günü :20:

huuuu huuu ben geldim yakalayamasamda yazem dedim

nasılsınız kıslarrrrrr

gülçin iş manyaklığı güzel insan işini sevince çok daha güzelll bende öle olduğum için anlıyorum seni heleki minicikken kızçemi bırakmamdanda belliydi

hoşgeldin can can :16: :16: :16:

evet canım aynen ş manyaklığı güzelde herşeyi dozunda yaşamak lazım ben bazen abartıyorum başıma ağrılar giriyor. Yakında korkuyorum cereni kreşten almayı unutucam işe damaktan böyle çalışmaktan :1:

gülçin bide merak ettim herkes ikinciye hamişşş yada düşünüyor senin bir fikrin varmı sen ne zaman cerene kardeş düşünücen ben yaş konusunda kararsızım ben 4 yaşını doldursun öyle hamiş olıyım diyorum herkes 3 yaş arası iyi 2 yaşını bikaç ay geçsin yap diyolar ama benim gözüm korkuyooo

ama ben bide yaşım geçmesin diyede düşünmüyoo değilim ama valla korkmuyoda değilim yaş 29 oldu napcemi bilmiyom ama büyük ihtimalle hazır cemremle özgürlüğüme kavuştum kurtardı kendini bunun tadını çıkarıyım daha iyiii :66: :21: :8:

kıısss böyle bir soru yönelttiğine göre sende var bariz düşünceler :1:

valla yavrucum bu konuda aslında karmakarışık durumdayım ben
nedeni ise aşağıda oku bakalım

Ben cerenin ilk doğduğu aylarda malesef ailevi sıkıntılar yüzünden (tamamen saçmalıklar bunlar tabi) çok sarsıntılı bir dönem yaşadım sütüm kesilecek derece psikolojim bozuldu maleef ve geri dönüş yok.... Bu yaşananlar benim gözümü korkutmuyor değil açıkçası tekrar ateşin içinde yürümek ağır gelir.

Yaş faktörü bende belki yok ama eşimin yaşı gidiyor onuda düşünerek hareket etmem gerek.

Cerenle arası çok olmasın diyorum bazen. bereber büyüsünler diye aklımdan geçiriyorum şuan bile çalışmalara başlasam (hemen olacağını varsayarsak tabii allah bilir) yine nerden baksan 2 yaş olur aralarında ama şuda varki o bebeğe kim bakacak.... :5: :5: ben yine çalışmak zorunda olacağım ve en fazla 3 ay yanında kalabileceğim bebekimin. Peki ya sonrası :14: :14: :14: :14:

Patronlarımın hepsinin birer çocukları var lakinnnnnn ne zaman bebek konusu açılsa: "bizden geçti ama asla tek bırakma çocuğu" diyorlar :44: :44: :44: :44:

yakınımda peş peşe çocuk sahibi olanlarda var
iki çocuk arasında 5-6 yaş farkla olanlarda var
fakat hepsinin söylediği aynı şey
eğer çalışan bir anne isen iki çocuk çoooooooooooookkk zorrrr çoookkk

şimdi bunca karmaşanın içinde sence ben karar veerbilirmiyim :9: :9:

en iyisi ALLAH BİLİR KISMET diyelim :34:

merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım, aşağı yukarı okumam gereken bir on sayfa var ama vakit kaybetmeden yazayım dedim, umarım herkes iyidir ve bir yaramazlık yoktur... bugün Gülçinimle konuştuk telefonda da bir gel kendinden haber ver dedi, ben de bir fırsat bulup geldim... oğluşumla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum, hayat gailesi falan derken bir baktım ki aradan bayağı zaman geçmiş, inşallah yakın bir zamanda tekrar aranıza katılacağım, halletmem gereken işlerim var, onları halledince geleceğim canlarım... hepinizi çooooooook öpüyorum ve çoooooooooook seviyorum :16:

merhaba canlar nasılsınız bakalımm

jerror canım aslında aman aman bişiler yapmadım ben ekmek hamur işi sıfıra indi makarna pilav belli nlerde çok az yedim sebze ve meyve tüketiyoruım bol bol ve tabiki spor spor spor canım bu sayede verdim ama bu aralr biraz saldım tatil dönüşü toparlanıcam inşalalhhhh daha vermem gereken kilolar var malumm
ohh maşallah size 1.yi büyüttünüz ikinci bebiş için planlar yapıyorsunuz hee hadi bakalaım hayırlsı
benim sıpa bi gelsin 2. hemen yapıcamm hatta3.yü darısı başımaaaaaaaaaaaaa aminnn

gülçinim canım haklısın yine temizlik yapıcam hiç durmucam ama sonra tatile gitcez plan da değişiklik yaptık inşalah bursaya gideceğiz bakalım kısmet çok merak ediyorum orayııı
hadi bakalım gülçiim çok açma sen arayı cerene bişr kardeş yakışırrrrrrrr
hayırlısı olsun tatlımmmmm allah gönlünüze göre versinn

filizzz ablammm nasılsın ya çok özledimm seniiiiiiii gerçekten merak ettim rüzgar nasıll
sabırsızlıkla bekliyorummmm bende kocaman öpüyorumm sizi allahaemnaet olun

merhaba canlar nasılsınız bakalımm

jerror canım aslında aman aman bişiler yapmadım ben ekmek hamur işi sıfıra indi makarna pilav belli nlerde çok az yedim sebze ve meyve tüketiyoruım bol bol ve tabiki spor spor spor canım bu sayede verdim ama bu aralr biraz saldım tatil dönüşü toparlanıcam inşalalhhhh daha vermem gereken kilolar var malumm
ohh maşallah size 1.yi büyüttünüz ikinci bebiş için planlar yapıyorsunuz hee hadi bakalaım hayırlsı
benim sıpa bi gelsin 2. hemen yapıcamm hatta3.yü darısı başımaaaaaaaaaaaaa aminnn

canım benim verdiğin bilgiler için sağolasın bende denicem bakalım nolucekkk bebiş konusuna gelincede rabbim ilk sana nasip etsin derim çünkü sen önceliklisin dualarımda bebek sevgisinin biride bir onuda ondan ilk önce sana sevinelim içtenlikle derim ben 2 . ciyi düşünüyorum diyemicem ama bu fikirler hep çevremden gelenler bende ona dayanarak gülçine soru yönelttim bende henüz öyle bir fikir yok öncelikle kızçem bu temmuz bi 2 yşını doldursunda 3 ün sonlarına belki diyorum ama kesin değil hiçbişey bide şusuda var rabbim 2. ciyi nasip ederse diyelimmm

kıısss böyle bir soru yönelttiğine göre sende var bariz düşünceler :1:

valla yavrucum bu konuda aslında karmakarışık durumdayım ben
nedeni ise aşağıda oku bakalım

Ben cerenin ilk doğduğu aylarda malesef ailevi sıkıntılar yüzünden (tamamen saçmalıklar bunlar tabi) çok sarsıntılı bir dönem yaşadım sütüm kesilecek derece psikolojim bozuldu maleef ve geri dönüş yok.... Bu yaşananlar benim gözümü korkutmuyor değil açıkçası tekrar ateşin içinde yürümek ağır gelir.

Yaş faktörü bende belki yok ama eşimin yaşı gidiyor onuda düşünerek hareket etmem gerek.

Cerenle arası çok olmasın diyorum bazen. bereber büyüsünler diye aklımdan geçiriyorum şuan bile çalışmalara başlasam (hemen olacağını varsayarsak tabii allah bilir) yine nerden baksan 2 yaş olur aralarında ama şuda varki o bebeğe kim bakacak.... :5: :5: ben yine çalışmak zorunda olacağım ve en fazla 3 ay yanında kalabileceğim bebekimin. Peki ya sonrası :14: :14: :14: :14:

Patronlarımın hepsinin birer çocukları var lakinnnnnn ne zaman bebek konusu açılsa: "bizden geçti ama asla tek bırakma çocuğu" diyorlar :44: :44: :44: :44:

yakınımda peş peşe çocuk sahibi olanlarda var
iki çocuk arasında 5-6 yaş farkla olanlarda var
fakat hepsinin söylediği aynı şey
eğer çalışan bir anne isen iki çocuk çoooooooooooookkk zorrrr çoookkk

şimdi bunca karmaşanın içinde sence ben karar veerbilirmiyim :9: :9:

en iyisi ALLAH BİLİR KISMET diyelim :34:[/QUOTE]

yok canım öyle bi düşüncem şu an için de etrafımın ettiği laflardan yola çıkarak bu suali sana da bi sorıyım dedim ama sen bendende karmaşıksın anacımmmmm kıs seninde anlattıklarına göre çok zor ama bişi dicem ayıp olmazsa sen çalışmazsan çok zor bi durum yaşarmısınız mazur gör bu merakımı bazen etrafım çoçuk herşeyden önemli eskiden çalışmayıp geçinen bir sürü aile var onlar çoklu aile olmanın tadını çıkartıyolardı şimdiki nesilse çalışamam korkusu ile çoçuk düşünmüyo diyolar buna bende dağilim hatta ben 2. uzun zaman düşünmicem yeni işe başlayıp çalışıcam dedim diye bu laflarıda duydum bi yönden hakklılar bi yönden değiller diye düşünüyorum böyle giderse tek çoçukla kalıcam seneler uçup gidecek diyorum

benim fıstıkım nasıl annesi kreşte neler yapıyo neler öğrenmiştir kimbilir senide bebişimide çok öpüyorum

Back
X