maşallah diyelim dimi amaaa
hımmm anladım canımmm işler gayet müsait demekki izini kullanabiliyorsan....
Hadi bakalım yat dinlen evde bir hafta ohhhhh ayağının altında dolaşan çocukta yok kıymetini bil kız bu günlerin

gerçi sen şimdi rahat durmazsın bilirim ben seni evde temizliğe falan kalkışırsın kış günü
huuuu huuu ben geldim yakalayamasamda yazem dedim
nasılsınız kıslarrrrrr
gülçin iş manyaklığı güzel insan işini sevince çok daha güzelll bende öle olduğum için anlıyorum seni heleki minicikken kızçemi bırakmamdanda belliydi
hoşgeldin can can
evet canım aynen ş manyaklığı güzelde herşeyi dozunda yaşamak lazım ben bazen abartıyorum başıma ağrılar giriyor. Yakında korkuyorum cereni kreşten almayı unutucam işe damaktan böyle çalışmaktan
gülçin bide merak ettim herkes ikinciye hamişşş yada düşünüyor senin bir fikrin varmı sen ne zaman cerene kardeş düşünücen ben yaş konusunda kararsızım ben 4 yaşını doldursun öyle hamiş olıyım diyorum herkes 3 yaş arası iyi 2 yaşını bikaç ay geçsin yap diyolar ama benim gözüm korkuyooo
ama ben bide yaşım geçmesin diyede düşünmüyoo değilim ama valla korkmuyoda değilim yaş 29 oldu napcemi bilmiyom ama büyük ihtimalle hazır cemremle özgürlüğüme kavuştum kurtardı kendini bunun tadını çıkarıyım daha iyiii
kıısss böyle bir soru yönelttiğine göre sende var bariz düşünceler
valla yavrucum bu konuda aslında karmakarışık durumdayım ben
nedeni ise aşağıda oku bakalım
Ben cerenin ilk doğduğu aylarda malesef ailevi sıkıntılar yüzünden (tamamen saçmalıklar bunlar tabi) çok sarsıntılı bir dönem yaşadım sütüm kesilecek derece psikolojim bozuldu maleef ve geri dönüş yok.... Bu yaşananlar benim gözümü korkutmuyor değil açıkçası tekrar ateşin içinde yürümek ağır gelir.
Yaş faktörü bende belki yok ama eşimin yaşı gidiyor onuda düşünerek hareket etmem gerek.
Cerenle arası çok olmasın diyorum bazen. bereber büyüsünler diye aklımdan geçiriyorum şuan bile çalışmalara başlasam (hemen olacağını varsayarsak tabii allah bilir) yine nerden baksan 2 yaş olur aralarında ama şuda varki o bebeğe kim bakacak....

ben yine çalışmak zorunda olacağım ve en fazla 3 ay yanında kalabileceğim bebekimin. Peki ya sonrası
Patronlarımın hepsinin birer çocukları var lakinnnnnn ne zaman bebek konusu açılsa: "bizden geçti ama asla tek bırakma çocuğu" diyorlar :44: :44: :44: :44:
yakınımda peş peşe çocuk sahibi olanlarda var
iki çocuk arasında 5-6 yaş farkla olanlarda var
fakat hepsinin söylediği aynı şey
eğer çalışan bir anne isen iki çocuk çoooooooooooookkk zorrrr çoookkk
şimdi bunca karmaşanın içinde sence ben karar veerbilirmiyim
en iyisi ALLAH BİLİR KISMET diyelim