Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Selam Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr :3: :3:

merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım, aşağı yukarı okumam gereken bir on sayfa var ama vakit kaybetmeden yazayım dedim, umarım herkes iyidir ve bir yaramazlık yoktur... bugün Gülçinimle konuştuk telefonda da bir gel kendinden haber ver dedi, ben de bir fırsat bulup geldim... oğluşumla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum, hayat gailesi falan derken bir baktım ki aradan bayağı zaman geçmiş, inşallah yakın bir zamanda tekrar aranıza katılacağım, halletmem gereken işlerim var, onları halledince geleceğim canlarım... hepinizi çooooooook öpüyorum ve çoooooooooook seviyorum :16:

Ablam gelmişişşşşşşş :16: :16: :16:
sen işleri hallet bizler buralardayız nasılsa ablam her daim :34:

merhaba canlar nasılsınız bakalımm

gülçinim canım haklısın yine temizlik yapıcam hiç durmucam ama sonra tatile gitcez plan da değişiklik yaptık inşalah bursaya gideceğiz bakalım kısmet çok merak ediyorum orayııı
hadi bakalım gülçiim çok açma sen arayı cerene bişr kardeş yakışırrrrrrrr
hayırlısı olsun tatlımmmmm allah gönlünüze göre versinn

woowwwww tatil planı varsa süppeeerrrrr bol bol gezin bursa güzel bir şehir ve gezilecek çok güzel yerleri var mutlaka gidin.
Mesela : ulu camii, mudanya,ulu caminin ordaki hanlar mutlaka gezin buraları keyif alacağını inanıyorum
haydin sana iyi tatiller can can :34:
cerene bir kardeş yakışırda onu kim yapar acep :1: :1:

yok canım öyle bi düşüncem şu an için de etrafımın ettiği laflardan yola çıkarak bu suali sana da bi sorıyım dedim ama sen bendende karmaşıksın anacımmmmm kıs seninde anlattıklarına göre çok zor ama bişi dicem ayıp olmazsa sen çalışmazsan çok zor bi durum yaşarmısınız mazur gör bu merakımı bazen etrafım çoçuk herşeyden önemli eskiden çalışmayıp geçinen bir sürü aile var onlar çoklu aile olmanın tadını çıkartıyolardı şimdiki nesilse çalışamam korkusu ile çoçuk düşünmüyo diyolar buna bende dağilim hatta ben 2. uzun zaman düşünmicem yeni işe başlayıp çalışıcam dedim diye bu laflarıda duydum bi yönden hakklılar bi yönden değiller diye düşünüyorum böyle giderse tek çoçukla kalıcam seneler uçup gidecek diyorum

benim fıstıkım nasıl annesi kreşte neler yapıyo neler öğrenmiştir kimbilir senide bebişimide çok öpüyorum

Anladım canım ne diyelim hakkımızda hayırlısı valla....
Etrafa bakma sen millet herşeyi söyler uzaktan konuşmak kolaydır bilirsin. Bekara karı boşamak kolay derler ya aynen öyle. Sen kendine bak öyle ver kararını rabbim hayırlısını nasip etsin.

Senin fıstık iyi durduğu yerde durmuyor valla tutabilene aşk olsun :1: :1:
kreş maceralarımıza her gün bir yenisi ekleniyor. Bu gün kreşe kamera bıraktım çeksinler gün boyu diye bakalım neler yapıyorlarmış gün içinde....

selam naıslsınız baklaım kızlarr

hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabıl etsin inşallahh

gülçinimm nasılsın
gezdik canımm mudanya hariç daha çok merkezde zaman geçirdik ama o hanlara bayıldım gerçekten zevkle oturdum zaman su gibi aktı anlamadım hiç camileri türbeleri gezdik çok güzeldi huzur dolu bursayı çok beyendim ben güzel bir şehirrrrrr ceren naıslsın sağlığınız sıhatiniz yerindedir inşallah

teyzeleri müjde oğlumkurtuldu

slm arkadaşlar bizim arap saçına dönen ameliyatımız çok şükür yapıldı..biz aslında pazar ararlar pazartesi yaparlar diyorduk ama perşembe günü aramışlar eşimi gece 10 akadar getirin yatış yapacaz gribi yoksa gelin demişler...zaten hazırdı herşeyi eşim geldi çıktık perşembe yatış yaptık cuma günü ameliyat oldu paşaşm...

saat 11.30 da girdi tam 2 saat sürdü direk yoğğun bakıma aldılar bebeklerde öle yapılıyomuş durmuyolar diye doktoru ameliyat çok güzel geçti dar olan damarı aldık genişleri birleştirdik hiç bi sorun yaşanmadı bu gece yoğun bakımda kalacak annesini yarın çağırırız eve gidin dedi..sorun yoğun bakıma ihtiyacı yoksa gidin dedi...bez istediler sadece bezini verdim kapıdan belki görürürm dedim nerde eve gelmiycektim amam annemler geldi yengem annem babam boşuna bekleme yarın servise alınca sabah erkenden gelelim dediler...neyse arası bıraktık orda geldik eve 9 gibi aradım nasıl diye yoğun bakımı adam idare eder neden noldu dedim bi sorun mu var yok ağlıyo sadece durmuyo dedi nasıl dursun yavrum eli kolu bağlı neyse kapadım telefonu odadan çıktım eşimi aramışlar evet annesi burda noldu bişimi oldu dedi arkadaşlar dedim çocuğa bişi oldu oan yaşadıklarımı anlatamama ölücektim elim kolum boşaldı titremeye başladım meğrsem çok ağlayımuş durmamış sabah değil şimdi çıkarıcaz annesi gelsin diye aramışlar neyse hemen çıktık yoğun bakımın kapısında bekliyoruz içerden sesi geliyo hasta bakıcı getirdi hasta bezinin içinde çıplak sonda takılı burnunda mide koruma hortumu ayağında damar yolu serum gidiyo odasına indik hemşiresi geldi hemen elini kolunu bağlayalım dedi burnundaki hortuma asılıyodu bizi gördü bi nazlanma ağlama sonra sakinledi...o gece öle arar arar uyanık arar ara uyudu sabah vizitten sonrada burnundaki hortumu çektiler.. beslemeye başladık sade meyve suyu süt su 1 gün öyle beslendi ertesi günde çorba yoğurt pzartesi herşeyi verebilirsin dediler...çok şükür ters bişide olmadı kusma filan narkozdan dolayı acıık geceleri ateşlendi çok yüksek değildi aldığıyla çıkardığını takip ettiler dün sondasını çektiler taburcu olduk evimize geldik..eve geldik yürümüyo ee 4 gün ayaklar bağlı yavrum kuş gibi beli kaykıla kaykıla yürümekte istiyo ama akşamına düzeldi yürüyoda çok şükür keyfide iyi...1 ay sonra hem cerrahi hem nefroloji kontrolu var...böle işte

aras ameliyata gitti yalnızım kimseyi almıyolar servise orda beklemem lazım eşim aşağıda aldılar götürdüler asansörün kapısında yıktı kıyameti başladı ağlamaya okadar ağladımki bayılcaktım oturdum dua ettim ama çok zorbişi insan illaki kötüsünü düşünüyo amam buda geçti çok şükür benim GÜÇLÜ oğlum bunuda atlattı...

DUA EDEN SİZ CANIM ARKADAŞLARIMA OĞLUMUN TATLI TEYZELERİNE BİNLERCE TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ...SİZİ ÇOK SEVİYORUZ...

ALLAH KLİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN EVLAT ACISI YAŞATMASIN HERKESİN EVLADINI BAĞIŞLASIN...

Ben artvinliyim 4 yaşında bursaya gelmişiz evlenene kadar ordaydım ailem hala orda...çok güzeldimi huzur dolu oh iyi vakit geçirmişiniz sevindim...

selam naıslsınız baklaım kızlarr

hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabıl etsin inşallahh

gülçinimm nasılsın
gezdik canımm mudanya hariç daha çok merkezde zaman geçirdik ama o hanlara bayıldım gerçekten zevkle oturdum zaman su gibi aktı anlamadım hiç camileri türbeleri gezdik çok güzeldi huzur dolu bursayı çok beyendim ben güzel bir şehirrrrrr ceren naıslsın sağlığınız sıhatiniz yerindedir inşallah

canım benimm hoşgeldin tatlımmm :3: :3:
Yazılarından da okuduğum kadarı ile keyifler yerinde herşey yolunda oh oh ne güzel...
Ne güzel gezmiş tozmuş stres atmışsın iyide gelmiştir aslında dimi....
Bursa güzel bir yer evet gezilip görülecek yerleri çok....

Biz iyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükür herşey yolunda keyifler yerinde Ceren hanımda maşallah iyi tam gaz kreşe devam işte :1:

teyzeleri müjde oğlumkurtuldu

slm arkadaşlar bizim arap saçına dönen ameliyatımız çok şükür yapıldı..biz aslında pazar ararlar pazartesi yaparlar diyorduk ama perşembe günü aramışlar eşimi gece 10 akadar getirin yatış yapacaz gribi yoksa gelin demişler...zaten hazırdı herşeyi eşim geldi çıktık perşembe yatış yaptık cuma günü ameliyat oldu paşaşm...

saat 11.30 da girdi tam 2 saat sürdü direk yoğğun bakıma aldılar bebeklerde öle yapılıyomuş durmuyolar diye doktoru ameliyat çok güzel geçti dar olan damarı aldık genişleri birleştirdik hiç bi sorun yaşanmadı bu gece yoğun bakımda kalacak annesini yarın çağırırız eve gidin dedi..sorun yoğun bakıma ihtiyacı yoksa gidin dedi...bez istediler sadece bezini verdim kapıdan belki görürürm dedim nerde eve gelmiycektim amam annemler geldi yengem annem babam boşuna bekleme yarın servise alınca sabah erkenden gelelim dediler...neyse arası bıraktık orda geldik eve 9 gibi aradım nasıl diye yoğun bakımı adam idare eder neden noldu dedim bi sorun mu var yok ağlıyo sadece durmuyo dedi nasıl dursun yavrum eli kolu bağlı neyse kapadım telefonu odadan çıktım eşimi aramışlar evet annesi burda noldu bişimi oldu dedi arkadaşlar dedim çocuğa bişi oldu oan yaşadıklarımı anlatamama ölücektim elim kolum boşaldı titremeye başladım meğrsem çok ağlayımuş durmamış sabah değil şimdi çıkarıcaz annesi gelsin diye aramışlar neyse hemen çıktık yoğun bakımın kapısında bekliyoruz içerden sesi geliyo hasta bakıcı getirdi hasta bezinin içinde çıplak sonda takılı burnunda mide koruma hortumu ayağında damar yolu serum gidiyo odasına indik hemşiresi geldi hemen elini kolunu bağlayalım dedi burnundaki hortuma asılıyodu bizi gördü bi nazlanma ağlama sonra sakinledi...o gece öle arar arar uyanık arar ara uyudu sabah vizitten sonrada burnundaki hortumu çektiler.. beslemeye başladık sade meyve suyu süt su 1 gün öyle beslendi ertesi günde çorba yoğurt pzartesi herşeyi verebilirsin dediler...çok şükür ters bişide olmadı kusma filan narkozdan dolayı acıık geceleri ateşlendi çok yüksek değildi aldığıyla çıkardığını takip ettiler dün sondasını çektiler taburcu olduk evimize geldik..eve geldik yürümüyo ee 4 gün ayaklar bağlı yavrum kuş gibi beli kaykıla kaykıla yürümekte istiyo ama akşamına düzeldi yürüyoda çok şükür keyfide iyi...1 ay sonra hem cerrahi hem nefroloji kontrolu var...böle işte

aras ameliyata gitti yalnızım kimseyi almıyolar servise orda beklemem lazım eşim aşağıda aldılar götürdüler asansörün kapısında yıktı kıyameti başladı ağlamaya okadar ağladımki bayılcaktım oturdum dua ettim ama çok zorbişi insan illaki kötüsünü düşünüyo amam buda geçti çok şükür benim GÜÇLÜ oğlum bunuda atlattı...

DUA EDEN SİZ CANIM ARKADAŞLARIMA OĞLUMUN TATLI TEYZELERİNE BİNLERCE TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ...SİZİ ÇOK SEVİYORUZ...

ALLAH KLİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN EVLAT ACISI YAŞATMASIN HERKESİN EVLADINI BAĞIŞLASIN...

Fatoşş canımmm hadi gözünüz aydın olsun tatlım dün facede okudum şimdide burda Rabbim inşaallah bir daha sağlık sıkıntısı göstermesin bu son olsun inşallah....

Anne olmak ne kadar zor canım yaa kim bilir neler neler geçmiştir aklından helak olmuşsundur ama hepsi geçti gitti bak maşallah aras paşamızda toparlanır kısacık bir süre sonra Sizde bu günleri unutursunuz hayırlısı ile....

Duanada en iççteeennnnn aminnnnnnnnnnnnnn diyorum canım.... :16:

bizde 26. haftamızdayız :3:az kaldı oğluşuma kavuşacağımız günü iple çekiyoruz :)

oy oy oy yol yarılanmış hatta yarıdan fazlası gitmişşşş
Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah hayırlısı ile....

şafak 6 :) ptesi kanatsız meleğime kızıma kavuşcm inş :nazar:

şafak saymak zooorr çok zordur umarım sağlıcakla melek kızınıza kavuşursunuz....

Uykusuz ve zombi gibi geçirilecek günler sizleri bekliyor.... :27: :27:

selam kızlar

gülçinim canım hoşbulduk hemde ne iyi canım stres falan kalmadı kuş gibiyim şükürler olsun tatil gibisi yok iyi olmanız asevindim canım rabbim sağlık versin huzur versin öpüyrum sizii kocamn kocaman :16:

fatoşummm canım gözün aydın bak bunuda atlattınız maşallah arasa rabbim başka detler vermesin sağlıka büyüsün koca adam olsun inşallahh çok ama çok sevindim
senin için çok zor olmuştur eminim ama şükürki bebişin sağlığına kavuştun evet canım bursayı çok beyemdim çok güzel bir şehir huzur veriyor gerçekten orda yaşamak isterdim doğrusu
çok öpüyorum arası ve senii dikkat edin kendinize :16:

bakalım nsl olck :) anlatırım burdan olanları:emir_bebek:

:1: :1:
unutmazsan analtırsın
yada vakit bulursan buraya gelmeye :1:

selam kızlar

gülçinim canım hoşbulduk hemde ne iyi canım stres falan kalmadı kuş gibiyim şükürler olsun tatil gibisi yok iyi olmanız asevindim canım rabbim sağlık versin huzur versin öpüyrum sizii kocamn kocaman :16:

oh oh ne güzel sanada çok iyi gelmiş besbelliiiiiiiiii
bizde seni öpüyoruzzz canımmmm :16:

çok saolun teyzeleri allah şükür atlattık bizde sizi öpüyoruz...

allajım bir daha yaşatmasın canımmmm

günaydın

hepimizin cuması mübarek olsun dularınzı kabul olsun inşallahhhhh :54:

sağol canım rabbim seninde dualarını kabul etsin inşallahhh

hayırlı cumalar kızlarrrr nasılsınız bugun bakalım. biz bebişimle çok iyyiz. ptesi gününü bekliyoruz. pazar günü ananemiz geliyor çok mutluyuzz :21::21::21::21::21::46::66::62::62::62::62::62:

günaydın hepinize güzel bir hafta diliyorummm nasılsınız bakalımmm

gülçinnnaıslsın canım iyimisin cerenim nasıl

fatoşcum canım nasılsın arasım naısl oldu daha iyidir inşallah

eos canım sağlıkla kucakla bebeğini inşallah kolay bir doğum olur allah kurtarsınnn

kızlar ilk bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu.şimdi yine hamileyim 5 hafta 2 günlük ama kahverengi lekelenmelerim oldu progestan verdi onu kullanıyorum fitil olarak şimdi yok artık şükürler olsun.. am bu sabah karnımda şişlikle uyandım bu normal mi? hamileliğin ilk zamanlarında böyle şişlik olur mu lütfen yardım edin..

kızlar ilk bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu.şimdi yine hamileyim 5 hafta 2 günlük ama kahverengi lekelenmelerim oldu progestan verdi onu kullanıyorum fitil olarak şimdi yok artık şükürler olsun.. am bu sabah karnımda şişlikle uyandım bu normal mi? hamileliğin ilk zamanlarında böyle şişlik olur mu lütfen yardım edin..

hoşgeldin canım ilk bebişin içi üzüldüm geçmiş olsun
rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Back
X