Selam Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

Ablam gelmişişşşşşşş

sen işleri hallet bizler buralardayız nasılsa ablam her daim
woowwwww tatil planı varsa süppeeerrrrr bol bol gezin bursa güzel bir şehir ve gezilecek çok güzel yerleri var mutlaka gidin.
Mesela : ulu camii, mudanya,ulu caminin ordaki hanlar mutlaka gezin buraları keyif alacağını inanıyorum
haydin sana iyi tatiller can can
cerene bir kardeş yakışırda onu kim yapar acep

Anladım canım ne diyelim hakkımızda hayırlısı valla....
Etrafa bakma sen millet herşeyi söyler uzaktan konuşmak kolaydır bilirsin. Bekara karı boşamak kolay derler ya aynen öyle. Sen kendine bak öyle ver kararını rabbim hayırlısını nasip etsin.
Senin fıstık iyi durduğu yerde durmuyor valla tutabilene aşk olsun

kreş maceralarımıza her gün bir yenisi ekleniyor. Bu gün kreşe kamera bıraktım çeksinler gün boyu diye bakalım neler yapıyorlarmış gün içinde....

merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım, aşağı yukarı okumam gereken bir on sayfa var ama vakit kaybetmeden yazayım dedim, umarım herkes iyidir ve bir yaramazlık yoktur... bugün Gülçinimle konuştuk telefonda da bir gel kendinden haber ver dedi, ben de bir fırsat bulup geldim... oğluşumla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum, hayat gailesi falan derken bir baktım ki aradan bayağı zaman geçmiş, inşallah yakın bir zamanda tekrar aranıza katılacağım, halletmem gereken işlerim var, onları halledince geleceğim canlarım... hepinizi çooooooook öpüyorum ve çoooooooooook seviyorum![]()
Ablam gelmişişşşşşşş

sen işleri hallet bizler buralardayız nasılsa ablam her daim

merhaba canlar nasılsınız bakalımm
gülçinim canım haklısın yine temizlik yapıcam hiç durmucam ama sonra tatile gitcez plan da değişiklik yaptık inşalah bursaya gideceğiz bakalım kısmet çok merak ediyorum orayııı
hadi bakalım gülçiim çok açma sen arayı cerene bişr kardeş yakışırrrrrrrr
hayırlısı olsun tatlımmmmm allah gönlünüze göre versinn
woowwwww tatil planı varsa süppeeerrrrr bol bol gezin bursa güzel bir şehir ve gezilecek çok güzel yerleri var mutlaka gidin.
Mesela : ulu camii, mudanya,ulu caminin ordaki hanlar mutlaka gezin buraları keyif alacağını inanıyorum
haydin sana iyi tatiller can can

cerene bir kardeş yakışırda onu kim yapar acep

yok canım öyle bi düşüncem şu an için de etrafımın ettiği laflardan yola çıkarak bu suali sana da bi sorıyım dedim ama sen bendende karmaşıksın anacımmmmm kıs seninde anlattıklarına göre çok zor ama bişi dicem ayıp olmazsa sen çalışmazsan çok zor bi durum yaşarmısınız mazur gör bu merakımı bazen etrafım çoçuk herşeyden önemli eskiden çalışmayıp geçinen bir sürü aile var onlar çoklu aile olmanın tadını çıkartıyolardı şimdiki nesilse çalışamam korkusu ile çoçuk düşünmüyo diyolar buna bende dağilim hatta ben 2. uzun zaman düşünmicem yeni işe başlayıp çalışıcam dedim diye bu laflarıda duydum bi yönden hakklılar bi yönden değiller diye düşünüyorum böyle giderse tek çoçukla kalıcam seneler uçup gidecek diyorum
benim fıstıkım nasıl annesi kreşte neler yapıyo neler öğrenmiştir kimbilir senide bebişimide çok öpüyorum
Anladım canım ne diyelim hakkımızda hayırlısı valla....
Etrafa bakma sen millet herşeyi söyler uzaktan konuşmak kolaydır bilirsin. Bekara karı boşamak kolay derler ya aynen öyle. Sen kendine bak öyle ver kararını rabbim hayırlısını nasip etsin.
Senin fıstık iyi durduğu yerde durmuyor valla tutabilene aşk olsun

kreş maceralarımıza her gün bir yenisi ekleniyor. Bu gün kreşe kamera bıraktım çeksinler gün boyu diye bakalım neler yapıyorlarmış gün içinde....