Resİm koyayım ama hemen sİlcem sadece sİzİn İÇİn.valla eŞİmle papaz olurum.tamammı
tamam tamam sen koy gerçi eşleriniz nerden sizi bulacakta resmini görecekte kızacak anlamıyorumki
neyse sen koy hadi resmini sonra silersin bekloooruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resİm koyayım ama hemen sİlcem sadece sİzİn İÇİn.valla eŞİmle papaz olurum.tamammı
Ama şişko demeyin tamammı.dün eşim çekti,,,
kaydirigubbakcemile3 zaten veletler büyütüyor bizleri güzelim, nasıl olgunlaştırıyorlar, daha hamileyken başlıyor o olgunlaşma süreci... dün eşim bir şey hatırlattı bana da o geldi şimdi aklıma... 2. düşüğümdü sanırım, kesinleşmişti bebeğin gelişmediği (4 tane olunca hangisiydi karıştırıyorum artık) neyse, doktordan çıktık, ben ve eşim yıkılmış vaziyetteyiz... ertesi günü kürtaj olacağım, mehmet dedi ki "hadi, tepeye gidelim"... bizim burada bir tepemiz var, bütün Cunda, Ayvalık, Edremit Körfezini ayaklar altına seren, muhteşem manzarası olan bir yer, oraya da bira almadan hayatta gitmeyiz... neyse aldık biralarımızı çıktık tepeye... dertleşiyoruz işte, niye oldu, nasıl oldu falan derken, bir yandan da ağlaşıyoruz... sonra eşim döndü birden "bizden ana baba olmaz" deyiverdi... hayrola niye? dedim... karnında ölü de olsa bir bebek var ve biz içiyoruz dedi... hadi canım dedim sende... hele sağlıklı bir gebeliğim olsun bak nasıl büyüyeceğiz dedim... dün akşam eşim "haklıymışsın" dedi, "büyüyoruz galiba"... önce anlamadım ne demek istediğini sonra bana bu konuşmayı hatırlattı :)BENDE BAYA BÜYÜDÜM kaydirigubbakcemile3delikafadulden:teytey:
napiim ki, çok fazla şeye ihtiyacım olmayacak, iki gecelik, sütyen, ped med falan vs... hemen hallolacak şeyler, önemli olan beyimizin hazırlığı idi kaydirigubbakcemile3heee ya sen ameliyathaneye girerken gidip alırlar sana laızm olanları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ilahi abla sen adamı öldürürsün
sende şimdi sinirlenmek için yer arama sakin ol dedik hemen sardın yine kocişe olmazlmaz:
en iyisini yapmışsın ne demek kargo alıcıya ait ben varya geri yollardım o suntayı kargo parası vermeden sonra bak suntada civatalrada nasıl geliyor fazla fazla hemde kargo ücreti olmadan kaydirigubbakcemile3
çokmu fenayım kız abla :sinifsinif:
canım yıkamayı denicektin ne oldu yıkadınmı yalnız hiç ömürü?
evet yaaa ben de merak ediyorum Kayra'cım :)kıızz ben senin resmini hiiç görmedim koysana görem
URL=http://img195.imageshack.us/i/39371679.jpg/][/URL]![]()
NE KIZIYON YA
aaa çok tatlısın kız sen... eee o kadar şişkoluk olsun anacım, daha yeni doğum yaptın :)
kaydirigubbakcemile3 zaten veletler büyütüyor bizleri güzelim, nasıl olgunlaştırıyorlar, daha hamileyken başlıyor o olgunlaşma süreci... dün eşim bir şey hatırlattı bana da o geldi şimdi aklıma... 2. düşüğümdü sanırım, kesinleşmişti bebeğin gelişmediği (4 tane olunca hangisiydi karıştırıyorum artık) neyse, doktordan çıktık, ben ve eşim yıkılmış vaziyetteyiz... ertesi günü kürtaj olacağım, mehmet dedi ki "hadi, tepeye gidelim"... bizim burada bir tepemiz var, bütün Cunda, Ayvalık, Edremit Körfezini ayaklar altına seren, muhteşem manzarası olan bir yer, oraya da bira almadan hayatta gitmeyiz... neyse aldık biralarımızı çıktık tepeye... dertleşiyoruz işte, niye oldu, nasıl oldu falan derken, bir yandan da ağlaşıyoruz... sonra eşim döndü birden "bizden ana baba olmaz" deyiverdi... hayrola niye? dedim... karnında ölü de olsa bir bebek var ve biz içiyoruz dedi... hadi canım dedim sende... hele sağlıklı bir gebeliğim olsun bak nasıl büyüyeceğiz dedim... dün akşam eşim "haklıymışsın" dedi, "büyüyoruz galiba"... önce anlamadım ne demek istediğini sonra bana bu konuşmayı hatırlattı :)
napiim ki, çok fazla şeye ihtiyacım olmayacak, iki gecelik, sütyen, ped med falan vs... hemen hallolacak şeyler, önemli olan beyimizin hazırlığı idi kaydirigubbakcemile3
sararım valla, kızıyorum umursamazlığına, özellikle de oğlan konusunda... sonra da bana kızıyor, taktın mı takıyorsun diye... bana ne, ben bir şey olacaksa hemen olsun ve bitsin istiyorum, bekleyemiyorum
zaten kargo meslesini halletmeselerdi aynen geri yollayacaktım suntayı... üstelik sizin oradan geldi biliyor musun? tavukçuoğulları diye bir yerden kaydirigubbakcemile3 yok be niye fena olacaksın, doğru söylüyorsun?
evet yaaa ben de merak ediyorum Kayra'cım :)
aaa çok tatlısın kız sen... eee o kadar şişkoluk olsun anacım, daha yeni doğum yaptın :)
bence de özel albüm yap kendine, sadece arkadaş oldukların görebilir :)
düzelttim ceren tıkla büyüsün şeker
sen daha tatlısın
aaaaa....beni unutmus mıllet tamam ole olsun kustum ıste gulcıncım:umursamaz:
NE KIZIYON YA
kısss delüüüüü
ben kimseyi unutmadım nen hemen küsme mamun
sen kimsin onu bilmiyorumki
tanımadığım birini nasıl unutayım çatlak :mymeka:
ceren tıkla valla düzelttim.büyüyor
ohhh maşallah ne kaynatmışsınız kızlar
gülçinn imzana bayıldımm çok güzellll ya
kayaracım maşallah çok tatlısınnnn