Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Resİm koyayım ama hemen sİlcem sadece sİzİn İÇİn.valla eŞİmle papaz olurum.tamammı

tamam tamam sen koy gerçi eşleriniz nerden sizi bulacakta resmini görecekte kızacak anlamıyorumki

neyse sen koy hadi resmini sonra silersin bekloooruz

BENDE BAYA BÜYÜDÜM kaydirigubbakcemile3delikafadulden:teytey:
kaydirigubbakcemile3 zaten veletler büyütüyor bizleri güzelim, nasıl olgunlaştırıyorlar, daha hamileyken başlıyor o olgunlaşma süreci... dün eşim bir şey hatırlattı bana da o geldi şimdi aklıma... 2. düşüğümdü sanırım, kesinleşmişti bebeğin gelişmediği (4 tane olunca hangisiydi karıştırıyorum artık) neyse, doktordan çıktık, ben ve eşim yıkılmış vaziyetteyiz... ertesi günü kürtaj olacağım, mehmet dedi ki "hadi, tepeye gidelim"... bizim burada bir tepemiz var, bütün Cunda, Ayvalık, Edremit Körfezini ayaklar altına seren, muhteşem manzarası olan bir yer, oraya da bira almadan hayatta gitmeyiz... neyse aldık biralarımızı çıktık tepeye... dertleşiyoruz işte, niye oldu, nasıl oldu falan derken, bir yandan da ağlaşıyoruz... sonra eşim döndü birden "bizden ana baba olmaz" deyiverdi... hayrola niye? dedim... karnında ölü de olsa bir bebek var ve biz içiyoruz dedi... hadi canım dedim sende... hele sağlıklı bir gebeliğim olsun bak nasıl büyüyeceğiz dedim... dün akşam eşim "haklıymışsın" dedi, "büyüyoruz galiba"... önce anlamadım ne demek istediğini sonra bana bu konuşmayı hatırlattı :)
heee ya sen ameliyathaneye girerken gidip alırlar sana laızm olanları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ilahi abla sen adamı öldürürsün

sende şimdi sinirlenmek için yer arama sakin ol dedik hemen sardın yine kocişe olmaz :olmaz:

en iyisini yapmışsın ne demek kargo alıcıya ait ben varya geri yollardım o suntayı kargo parası vermeden sonra bak suntada civatalrada nasıl geliyor fazla fazla hemde kargo ücreti olmadan kaydirigubbakcemile3
çokmu fenayım kız abla :sinifsinif:

canım yıkamayı denicektin ne oldu yıkadınmı yalnız hiç ömürü?
napiim ki, çok fazla şeye ihtiyacım olmayacak, iki gecelik, sütyen, ped med falan vs... hemen hallolacak şeyler, önemli olan beyimizin hazırlığı idi kaydirigubbakcemile3

sararım valla, kızıyorum umursamazlığına, özellikle de oğlan konusunda... sonra da bana kızıyor, taktın mı takıyorsun diye... bana ne, ben bir şey olacaksa hemen olsun ve bitsin istiyorum, bekleyemiyorum

zaten kargo meslesini halletmeselerdi aynen geri yollayacaktım suntayı... üstelik sizin oradan geldi biliyor musun? tavukçuoğulları diye bir yerden kaydirigubbakcemile3 yok be niye fena olacaksın, doğru söylüyorsun?
kıızz ben senin resmini hiiç görmedim koysana görem
evet yaaa ben de merak ediyorum Kayra'cım :)

URL=http://img195.imageshack.us/i/39371679.jpg/]
39371679.th.jpg
[/URL]

NE KIZIYON YA

KIZ ALLAH CANII ALMASIN BEN BİR POH GÖREMEDİMKİ
anacım daha düzgün net bir fotonu albüme koysana yavrum ya sil burdakini özel albüm yap oraya ekle herkes görmesin

kaydirigubbakcemile3 zaten veletler büyütüyor bizleri güzelim, nasıl olgunlaştırıyorlar, daha hamileyken başlıyor o olgunlaşma süreci... dün eşim bir şey hatırlattı bana da o geldi şimdi aklıma... 2. düşüğümdü sanırım, kesinleşmişti bebeğin gelişmediği (4 tane olunca hangisiydi karıştırıyorum artık) neyse, doktordan çıktık, ben ve eşim yıkılmış vaziyetteyiz... ertesi günü kürtaj olacağım, mehmet dedi ki "hadi, tepeye gidelim"... bizim burada bir tepemiz var, bütün Cunda, Ayvalık, Edremit Körfezini ayaklar altına seren, muhteşem manzarası olan bir yer, oraya da bira almadan hayatta gitmeyiz... neyse aldık biralarımızı çıktık tepeye... dertleşiyoruz işte, niye oldu, nasıl oldu falan derken, bir yandan da ağlaşıyoruz... sonra eşim döndü birden "bizden ana baba olmaz" deyiverdi... hayrola niye? dedim... karnında ölü de olsa bir bebek var ve biz içiyoruz dedi... hadi canım dedim sende... hele sağlıklı bir gebeliğim olsun bak nasıl büyüyeceğiz dedim... dün akşam eşim "haklıymışsın" dedi, "büyüyoruz galiba"... önce anlamadım ne demek istediğini sonra bana bu konuşmayı hatırlattı :)

napiim ki, çok fazla şeye ihtiyacım olmayacak, iki gecelik, sütyen, ped med falan vs... hemen hallolacak şeyler, önemli olan beyimizin hazırlığı idi kaydirigubbakcemile3

sararım valla, kızıyorum umursamazlığına, özellikle de oğlan konusunda... sonra da bana kızıyor, taktın mı takıyorsun diye... bana ne, ben bir şey olacaksa hemen olsun ve bitsin istiyorum, bekleyemiyorum

zaten kargo meslesini halletmeselerdi aynen geri yollayacaktım suntayı... üstelik sizin oradan geldi biliyor musun? tavukçuoğulları diye bir yerden kaydirigubbakcemile3 yok be niye fena olacaksın, doğru söylüyorsun?

evet yaaa ben de merak ediyorum Kayra'cım :)

evet büyüdünüz yeterince ablacım a.s

yaaa bende de var o huy bir kere dedimi olacak ikinciye tekrarlanmayacak söylediğim uyuz oluyorum baktımki olmuyor ikinciyi söylemden ben kalkar yaparım o zaman zaten el pençe divan durumları olur kaydirigubbakcemile3

tavukçuoğullrımı o neki :uhm:

tarakçıoğulları olmasın abla senin takım belis değilmi bir o var burda benim hatırladığım bizde cerene ordan aldık çünkü :sm_confused:

karnımdaki katlara dikkat...aboooooooooooo ben ne olmuşum tırstım valla kendimden

aaaaa....beni unutmus mıllet tamam ole olsun kustum ıste gulcıncım:umursamaz:

aaa çok tatlısın kız sen... eee o kadar şişkoluk olsun anacım, daha yeni doğum yaptın :)

nasıl seçtin abla biraz karışıktı resim yada benim gözler kaydı kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

bence de özel albüm yap kendine, sadece arkadaş oldukların görebilir :)

heh işte ben onu diyorum ama dinleyen kim kaydirigubbakcemile3

düzelttim ceren tıkla büyüsün şeker

tıklayımmı gerçekten kaydirigubbakcemile3

sen daha tatlısın

pişt pişt noluyo nen orda kim tatlı kim acı ne olmuş ne olmuş -tatlicadiarzu-

aaaaa....beni unutmus mıllet tamam ole olsun kustum ıste gulcıncım:umursamaz:

kısss delüüüüü
ben kimseyi unutmadım nen hemen küsme mamun
sen kimsin onu bilmiyorumki
tanımadığım birini nasıl unutayım çatlak :mymeka:

ohhh maşallah ne kaynatmışsınız kızlar
gülçinn imzana bayıldımm çok güzellll ya
kayaracım maşallah çok tatlısınnnn

kısss delüüüüü
ben kimseyi unutmadım nen hemen küsme mamun
sen kimsin onu bilmiyorumki
tanımadığım birini nasıl unutayım çatlak :mymeka:

bakya bakya gıcuk garu sevtap ben:kızgın:3 ayımdan berı topıkteyım ya yuhhh yanı....gulcıncım...kaynanam evde dıe gelemıyoz dıe 1 haftadır hemencıcık unutulduk:umursamaz:

ceren tıkla valla düzelttim.büyüyor

tıkladım gggıııııı komacan oldun kaydirigubbakcemile3

ohhh maşallah ne kaynatmışsınız kızlar
gülçinn imzana bayıldımm çok güzellll ya
kayaracım maşallah çok tatlısınnnn

eee sende arada mola ver gel anaıcm o kadar kaptırma kendini işe güce

ayy evet bende bayıldım düşünsene çeşmeyi bir açıyorsun suyla birlikte bebiş akıyor seç beğen al boy boy çeşit çeşit yakalayabildiğin senin

lan insan çeşme açmak istemez beeee kaydirigubbakcemile3

Back
X