Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

eee öyle, neşe getiriyorsun kız cadılığınla kaydirigubbakcemile3

ama hamiş o gülüm, sen anlarsın halden opuyorumnanaktan

kimin kaynanasından derdi yok ki? CADIARZU Arife'nin yok galiba, onu da Allah bozmasın :Saruboceq:

ayyy gene cadı oldum yaaaaaaaa mafoldumben

olsun ama tatlı cadıyımmm yuuppppiiiiiiii kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile2

yaa ben anloorum onun halindcen emmeee kendimi anlatamooorum zaar :1no2:

ayyy evet yaa kaynana işte dediğin gibi kimin yokkiii

umarım arifemin ağzının tadı hiiiiiiiiiiiiiçç bozulmaz :Saruboceq:

canım benım saka bıyana olabılır bazen okadar kısı var topıkte neyse sekerım....evet ya hıc sorma vala yedı bıtırdı esı asagıda benım bebısın yanımda kalmak ıstemıs ne bıleyım bende bısey dıyemedım arada ıs guc yapıyo ama ıste tahmın ettkı nasıl yapıo...:bbo:sezeryan olacagım canım 1 kasımda allah tan bı manı olmazsa ...

evet yaaa özellikle benim doğum izninde iken gelen çok olmuş doğal olarak ben hiç birini tanımıyorum ve sadece tanıdıklarımla muatab oluyorum tanımadığım biriyle ne konuşabilirimki deeeelmi yerimseniben

hade yaaa demek yanına geldi kalmaya bazende sanırım bize iyilik yaramıyor onlar yardım etmeye çalışıyorlar ama biz anlamıyoruz kaydirigubbakcemile3
bu cümleyi ben kurmuş olamam hayır hayır bu ben değilim delikafadulden

canım yaa şnsan kendi annesine tahammül edemiyor o durumda iken kaldıki kaynana nasıl göza batar :jeyyar:

demek sezeryan olacaksın allahım sağlıkla sıhhatle kavuştursun oğluşuna inşallah güzelim sezeryan sonrası ilk günler biraz zor geçecek bunlara hazırla kendini yataktan kalkamadıkça hırs yapacaksın sinir olacaksın herşeye bunlar seni bekleyen haller bilgin olsun yapabilirsen eğer sakin olmaya çalış tamammı dadlum yerimseniben

olsun ama tatlı cadıyımmm yuuppppiiiiiiii kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile2

ayyy tatlı cadım beniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

sen anlatıyorsun gülüm kendini aaaa :delphin:

offff bizlerden uzak Allaha yakın olsunlar :Saruboceq:

amiiiiiiiin... Allah korusun yarabbim

hade yaaa demek yanına geldi kalmaya bazende sanırım bize iyilik yaramıyor onlar yardım etmeye çalışıyorlar ama biz anlamıyoruz kaydirigubbakcemile3

bu cümleyi kuran sen olamazsın :1shok: sen Gülçin değilsin delikafadulden sen kimsin? akannehir Gülçin böyle bir cümle kurmazdı :uhm:

evet yaaa özellikle benim doğum izninde iken gelen çok olmuş doğal olarak ben hiç birini tanımıyorum ve sadece tanıdıklarımla muatab oluyorum tanımadığım biriyle ne konuşabilirimki deeeelmi yerimseniben

bu cümleyi ben kurmuş olamam hayır hayır bu ben değilim delikafadulden

canım yaa şnsan kendi annesine tahammül edemiyor o durumda iken kaldıki kaynana nasıl göza batar :jeyyar:

demek sezeryan olacaksın allahım sağlıkla sıhhatle kavuştursun oğluşuna inşallah güzelim sezeryan sonrası ilk günler biraz zor geçecek bunlara hazırla kendini yataktan kalkamadıkça hırs yapacaksın sinir olacaksın herşeye bunlar seni bekleyen haller bilgin olsun yapabilirsen eğer sakin olmaya çalış tamammı dadlum yerimseniben

evet sanırım senın dogum ıznınde gelmıstım bende ....haklısın sende neyse tanısmıs oldukkaydirigubbakcemile5

benım esımın aılesı cok anlayıssız sadece ben dıyen ınsanlar oyuzden cok fazla fıkır ayrılıklarımız var....rabbım buyuk sabır ıstıyorum bol bol...

evet canım sezeryan aslında cokta korkuyorum bende panık atak var allah yardımcım olsun...ınsallah rahat gecer ...annem olucak yanımda fırsat verdırmez onların benı sınırlendırmesıne allah ın ıznıyle ...ınsallah az agrılarım olur senındemı sezeryandı...

fılız ablacım,gulcıncım ben cıkıyorum yıne fırsat buldukca gelırım... allah a emanet olun...opuyorumnanaktan

ayyy tatlı cadım beniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

sen anlatıyorsun gülüm kendini aaaa :delphin:

offff bizlerden uzak Allaha yakın olsunlar :Saruboceq:

amiiiiiiiin... Allah korusun yarabbim

öp annaam beni nanaktan öp sen opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

hee ya anlatoorum demiii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu cümleyi kuran sen olamazsın :1shok: sen Gülçin değilsin delikafadulden sen kimsin? akannehir Gülçin böyle bir cümle kurmazdı :uhm:

dimi sen bile şaşırdın
benim bir suçum yok parmaklarım yazdı
kadın vücudumu uzaktan yönetmeye başladı sanırsam delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet sanırım senın dogum ıznınde gelmıstım bende ....haklısın sende neyse tanısmıs oldukkaydirigubbakcemile5

benım esımın aılesı cok anlayıssız sadece ben dıyen ınsanlar oyuzden cok fazla fıkır ayrılıklarımız var....rabbım buyuk sabır ıstıyorum bol bol...

evet canım sezeryan aslında cokta korkuyorum bende panık atak var allah yardımcım olsun...ınsallah rahat gecer ...annem olucak yanımda fırsat verdırmez onların benı sınırlendırmesıne allah ın ıznıyle ...ınsallah az agrılarım olur senındemı sezeryandı...

yok yok hatırladım ben seni biz tanışmıştık senlee eveeettt şimdi hatırladım

anacım hangi koca tarafı geline karşı anlayışlıki zaten hepsi kendince haklı alacan hepsini bir kazana koyacan altınada ne kadar çılı çırpı varsa atıp yakacan ooohh sefam olsun deyyii etrafta göbek atıcan kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hee canım yaa normal doğum sancısı ile gidip 8 cm açıklıkla sezeryana girdim -tatlicadiarzu-

çokta takma güzelim bu günler geçici boşver

fılız ablacım,gulcıncım ben cıkıyorum yıne fırsat buldukca gelırım... allah a emanet olun...opuyorumnanaktan

kızım şu kaynananın yemeğine fare zehiri felan at temelli gitsin
sende bizle takıl
benim kaygana gelip yemek yese ben yapardım emme tırsıyor karı benim yemeğimi yemeye kaydirigubbakcemile3 haksızda sayılmaz zatiii :roflol:

ben geldim
net sürekli gidiyor ya quiknete geçtik ama bağlamaya gelmediler

eee öyle, neşe getiriyorsun kız cadılığınla kaydirigubbakcemile3

ama hamiş o gülüm, sen anlarsın halden opuyorumnanaktan

kimin kaynanasından derdi yok ki? CADIARZU Arife'nin yok galiba, onu da Allah bozmasın :Saruboceq:
evet maşallahh bizim bi sorunumuz allah nazarlardana saklasın aminnnnnnnnn ablacımmm

yaw bırak adama sarmak zorundamısın sende yaa
nette sar sende saldır birilerine rahatlarsın sıkma adamın canını ablacım kaydirigubbakcemile3

bencede iyi uydurmuşsun kaydirigubbakcemile3

anladım canım olsun ama çokta kaptırma arada dinlenmen laızm kafanın dağılması gerek

ooyyy kuşum benim yaaa rabbim bir melek göndersin sana bu günlerini unuttursun bir an öne inşallah :Saruboceq:

demek seni bir tek filiz abla anlıyor heee
ulan tanımadık çıkaramadık hatırlayamadık diye birde anlayışsız olduk iyimi
peki öööle olsun küsss :dilcikar:
aminnnnn inşallahhhhhhhhh canım benim

aminnnnnnn inşallahhhhhhhh kızlarrrr:Saruboceq:
ben geldim
net sürekli gidiyor ya quiknete geçtik ama bağlamaya gelmediler

hoşgeldin canım nasılsın

hoş geldin gözümün nuruuuu

sinirlenme anacım sakin ol ilaydam nasıl annesi iyimi

ilayda iyi teyzesi
uyuyor şimdi
hafif bi ağrı kesici verdim biraz hasta gidi inliyor sürekli şimdi uyuyor uyanınca markete gidecez

eee kızzlarr ne olduuu sustunuz
herkes işemi daldı dicem ama bir arifem var çalışan birde ben

ayyy inşallah senin nezle bulaşmamıştır kuzuma :(
burnu falan akmıyor ablacım ama bi yeri ağrıyor sanki

ooyyy nesi var kuzumun yaa gezerken hastamı ettin kıs yoksa çocuğu :oklava:

yok kız gezipte dışarı değilki market içi gezdiği yer
geçen akşam çok terlemiş hemen değiştirdim ama değiştirirken soğudu hemen
birde karnını tutunca rahatlıyor gazı oldu herhalde

burnu falan akmıyor ablacım ama bi yeri ağrıyor sanki

yok kız gezipte dışarı değilki market içi gezdiği yer
geçen akşam çok terlemiş hemen değiştirdim ama değiştirirken soğudu hemen
birde karnını tutunca rahatlıyor gazı oldu herhalde