Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sen davet edersinde gelmezmiyim hiç cerencim.slm anneler diğer topıktekıler hep burda galıba.doğum yapanlar allah analı babalı büyütsün vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsun hepside.gün sayanlarada allah yardımcıları olsun bir avazda inşallahhayırlısıyla diliyorum.bizde iyiyiz canım buarada diş çıkarma dönmeındeyız bıraz nazlı tabi ama ezıyetı yok fazla çok şükür.desteksiz oturmayıda kavradık çok şükür.böyle işte bizim günlerimizde.

canımmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin birtanem
bu senin için dadlummmm

ooyyy kıyamam ben miniğimee 6 aylık oldunuz dimi kuzum hatta geçtiniz bile canım benim yaa ne zaman başladı diş çıkarma işlemi birtanem? yaa bizimkide sürekli eller ağızda acaba diş etleri damakları felanmı kaşınıyorki? bebişin son halinin fotolarını eklesen bir görem kuşumu

burasıda öyle ablam yaa fırtına yok ama hava kapalı artık kıış geliyor ve gelsinde zaten ekimin ortası oldu millet hala penye ile dolanıyor mevsimler iyice anormalleşti akannehir

ne demek ablam duygu seli yaşattım sana zaaarr :1hug:

rica ederim ni demeeeeeeeekkkkkkkk a.s.
gerçekten mevsimler şaşırdı, artık gelecekse gelsin kış değil mi?

evet :) duygu seli yaşattın valla Şeniz

:1hug: :1hug: :1hug:

canımmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin birtanem
bu senin için dadlummmm

ooyyy kıyamam ben miniğimee 6 aylık oldunuz dimi kuzum hatta geçtiniz bile canım benim yaa ne zaman başladı diş çıkarma işlemi birtanem? yaa bizimkide sürekli eller ağızda acaba diş etleri damakları felanmı kaşınıyorki? bebişin son halinin fotolarını eklesen bir görem kuşumu

canım benım kzın da3.5aylıkken kasınmaya başlamıstı ama son 1aydır ıyıce sertleştı ve beyzladı 15gune kadar çıkacak galıba.benim içinmi bu teşekkür ederim canım sağol.kız uyandı şimdı uyutunca gelir yüklerim fotolardan öptüm şimdilik bye

gerçekten mevsimler şaşırdı, artık gelecekse gelsin kış değil mi?

evet :) duygu seli yaşattın valla Şeniz

:1hug: :1hug: :1hug:

yaaa evet ya hatırlıyorum eylül oldumu sobalar kurulur cayır cayır yanardı havalar o derece soğurdu yani ama baksana ekimin ortası ve soba yanmamış hatta daha kurulmamış bir sürü ev var allah sonumuzu hayır etsin inşallah

eee sizin orda fırtına varsa ve tekne limanda ise mehmet abim evdedir heralde demi?

oooyyy senin duygunuda yerim selinide üstüne içerim ablaaaaammmmmm :içelim:

sen davet edersinde gelmezmiyim hiç cerencim.slm anneler diğer topıktekıler hep burda galıba.doğum yapanlar allah analı babalı büyütsün vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsun hepside.gün sayanlarada allah yardımcıları olsun bir avazda inşallahhayırlısıyla diliyorum.bizde iyiyiz canım buarada diş çıkarma dönmeındeyız bıraz nazlı tabi ama ezıyetı yok fazla çok şükür.desteksiz oturmayıda kavradık çok şükür.böyle işte bizim günlerimizde.
hoşgeldin özsev'cim, uzun zamandır yoktun, seni gördüğüme sevindim, bu arada maşallah kızına :)

aman Allahımmmmmmmmmmm :1shok: akannehir

canım benım kzın da3.5aylıkken kasınmaya başlamıstı ama son 1aydır ıyıce sertleştı ve beyzladı 15gune kadar çıkacak galıba.benim içinmi bu teşekkür ederim canım sağol.kız uyandı şimdı uyutunca gelir yüklerim fotolardan öptüm şimdilik bye

aaa hadi ya demek normal bizde de kaşıntılar bizimkide 3,5 aylık hatta dört olcez haftaya hihoyyyt hihoyyyt
o büyüdüğüne seviniyor :dance: ben yaşlandığıma üzülüyorum mafoldumben

ne garip demi :sm_confused:

tamam tatlım bak sen kıza bekleriz bir her daim buralradayız nassa yerimseniben

yaaa evet ya hatırlıyorum eylül oldumu sobalar kurulur cayır cayır yanardı havalar o derece soğurdu yani ama baksana ekimin ortası ve soba yanmamış hatta daha kurulmamış bir sürü ev var allah sonumuzu hayır etsin inşallah

eee sizin orda fırtına varsa ve tekne limanda ise mehmet abim evdedir heralde demi?

oooyyy senin duygunuda yerim selinide üstüne içerim ablaaaaammmmmm :içelim:

valla öyle, eylül'de kışlıkları çıkarırdık çoktan, küresel ısınmanın sonuçları işte :(

yok tekneyi kontrole gitti, birazdan gelir :)

canııııııımmmmmmmmmm :içelim:

valla öyle, eylül'de kışlıkları çıkarırdık çoktan, küresel ısınmanın sonuçları işte :(

yok tekneyi kontrole gitti, birazdan gelir :)

canııııııımmmmmmmmmm :içelim:

demi ablam yaaa küresel ısınma :1no2:

heeee kociş bu gün evde yanee ohhh evdeki bütün işleri yaptırırsın o zaman a.s

a.s.

heeee kociş bu gün evde yanee ohhh evdeki bütün işleri yaptırırsın o zaman a.s

amaaaaaan hiç sorma, tatil günleri dışında evde olması bize hiç yaramaz, sıkıntıdan direk olarak birbirimize sararız, onun için onun evde olması pek hayırlı olmaz bizim için kaydirigubbakcemile3

aaa hadi ya demek normal bizde de kaşıntılar bizimkide 3,5 aylık hatta dört olcez haftaya hihoyyyt hihoyyyt
o büyüdüğüne seviniyor :dance: ben yaşlandığıma üzülüyorum mafoldumben

ne garip demi :sm_confused:

tamam tatlım bak sen kıza bekleriz bir her daim buralradayız nassa yerimseniben

normal tabıkı 4aylıkken dış çı karanlare var.kız klavyeye saldırıyor yazamıyorum .maşallh buyuttun işte ne guzel.nekdar çabuk geçiyor zaman degılmı.ağzı çok sulanır dişi çıkarken senın kız salyalandımı.bana rahat vermıyor yazmaıyorum oda tuslar a basıyoee hamılyken okadar oturursak pc basında olacagı budelikafadulden.uyutunca gelırım yıne öptüm

amaaaaaan hiç sorma, tatil günleri dışında evde olması bize hiç yaramaz, sıkıntıdan direk olarak birbirimize sararız, onun için onun evde olması pek hayırlı olmaz bizim için kaydirigubbakcemile3

aaa deme yaaa bizde tam tersi tatil olsada evde birlikte vakit geçirsek diye bakıyoruz sanırım bir kaç sene sonra bizde siz gibi birbirimize sarcaz kaydirigubbakcemile3

normal tabıkı 4aylıkken dış çı karanlare var.kız klavyeye saldırıyor yazamıyorum .maşallh buyuttun işte ne guzel.nekdar çabuk geçiyor zaman degılmı.ağzı çok sulanır dişi çıkarken senın kız salyalandımı.bana rahat vermıyor yazmaıyorum oda tuslar a basıyoee hamılyken okadar oturursak pc basında olacagı budelikafadulden.uyutunca gelırım yıne öptüm

evet ya öyleymiş 4 aylıkken diş çıkaran varmış ne kötü ya :1no2:
valla güzelim bizimkinde bir salya var görme sürekli üst baş değiştiriyoruz her daim su içinde hanımcık kaydirigubbakcemile3
evet ya ne çabuk büyüyorlar ilk doğduğunda sadece ne zaman büyücek diyor insan sonra öyle bir geçiyorki zaman anlamıyorsun bile kocaman oluyorlar valla
doğru haklısın daha çıkmadan çocuk alıştı pc ye ne yapsın kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım .teşekkür ederim.seinde az kalmış maşallah. hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın rabbım.
evet canım az kaldı çok şükür :) amiiiiiiiinnnnn inşallah :Saruboceq:
eee teknoloji çocukları işte :) tamam canım, sonra görüşürüz :)

selam kızlar, yeni gördüm bu topiği. ben de 22+4 deyim. güzel kızım sata göre 12 şubatta doğacak allah izin verirse. tüm hamişler sağlıkla kucağına lır inş bebişlerini. yeni doğum yapanların da gözü aydın olsun. :nazar:

ooooooooo gülçin hanım filiz hanım özge hanımlarrrrr herkes burdaymış ben de öteki topikte takılıyorum saf saf :) nabersiniz bayanlar?

aaa deme yaaa bizde tam tersi tatil olsada evde birlikte vakit geçirsek diye bakıyoruz sanırım bir kaç sene sonra bizde siz gibi birbirimize sarcaz kaydirigubbakcemile3
valla güzelim ilk iki sene biz de 24 saat beraberdik neredeyse ve hiç sıkılıp sarmazdık birbirimize ama sonra alışkanlık mı oluyor ne oluyorsa daha farklı oluyor... ama bu her çifte olacak bir şey değil tabii ki :)
selam kızlar, yeni gördüm bu topiği. ben de 22+4 deyim. güzel kızım sata göre 12 şubatta doğacak allah izin verirse. tüm hamişler sağlıkla kucağına lır inş bebişlerini. yeni doğum yapanların da gözü aydın olsun. :nazar:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) amiiiiiiiinnnnnnn :Saruboceq:

Back
X