hmmm Özge bunu duyunca kızacak sana bence kaydirigubbakcemile3valla ablam ben bursaya gitmek hem özgecanımı hem dünürümü hemde damadımı görmek isteyyom emme davetsiz yere ancak simitçiler gider e bende muhasebeci olduğuma göre bilmem anlatabildimmi :uhm:
ooyyyy demek işe yaradı ablam çoooooookkkkkk sevindim ne güzel bendekini ben hiç kullanmadım abla ya malum doğurmadan başlamak gerekiyordu emme olmadı şimdide süt yok ben en iyisimi onu sana göndereyim sen devam et kullanmaya ablacım inşallah hiiiiç sorun yaşamazsın.
kesinlikle devam etmelisin abla doğum erteside aynı şekilde kaydirigubbakcemile5
canını yakmasın zaten kuşum artık eskiler sadece tecrübe olsun anı olsun hatıra olsun ama canın yanmasın nütfeeeennnn dayanamammmm :Saruboceq:
AŞK ACISI ÇOK ZORDUR mafoldumben
ooyyyyyy ablaa şişşştttttt çok ayıp yazma öyle herşeyi aaaa
yerin kulağı topiğin yabancısı var ablam nütfenlmaz:
hem de nasıl işe yaradı, ben hiç düzelmeyecek sanıyordum, laf aramızda bayağı seksi gözükmeye de başladılar kaydirigubbakcemile3 hiç bırakır mıyım artık, hayatta bırakmam, çok iyi geldi, Allah sizden razı olsun valla, doğumdan sonra da devam edeceğim tabii ki, düzenli olarak kullanırsam sanırım sorun olmaz... sen kullanmıyorsan sevinirim valla ama nasıl olsa geleceksiniz İstanbul'a o zaman da getirebilirsin canım
Aşk acısı? o da neymiş? diyeceksiniz artık, ileri bakın ileriiiiii, eskiler düşünüp depresif oluyorlar mı acaba bizim için, yoooo... Özgecik, geriye bakmak yok, daima ileri bakacaksın gülüm :)
hehehe... yem atıyorum kız, varsa öyle bir misafir gösterir kendini eninde sonunda kaydirigubbakcemile3
al canım al... biraz pahalı ama değer... küçücük bir tüp 21 TL. ya aldım benyaa demek işe yarıyo baya ........başlangıcı benimkine benziyo çünkü simsiyah olma soyulma falan...... demir hapım bitii onu almaya gidince o kremide alayım önlemimizi hemen alalım iyi olur sağolsun taze annişler yardımcı oluyor bize :)
filiz ablacım şu şafak sayma şeyini bana da yapabilir miyiz ya hani sende var ya oğluma kavuşmaya 40 gün falan gibi![]()
tamam canım birazdan yazarım