Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hoş geldin ablaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm Şeniz

aaa sıkılma ablaam ne güzel yasın işte bereket

hee ya coştum yine bu akşam olmaz mübarek gece malum
yarın akşamda kocişle sinemaya gitçezzz enfes filmineeee
film dönüşü evde içerim artık
içip içip güzelleşirim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hem biz dağılmadık birkerem tımammı şikerim sadecene dertleştik kankayla yaaaaa :dilcikar:

süpperrr tabiiiii :dance: :dance: :dance:

hoşbulduk gülüm :)

offf sıkılmamak elde olsa keşke :(

hadi bakalım, oh ne güzel sinemaya gideceksiniz, sonra da alem yapacaksınız :) yapın bakalım, benim için de yap :)

sen dağılmadın belki ama Özge için bunu söyleyemeyeceğim kafamçokkarıştı aynen böyle olmuş kızcağız :)

ay duş aldım rahatladım biraz ama şimdi fena uyku bastırdı gece zırt pırt uyandım ama sanah geç kalktım ş,imdide duştan sonra acayip mayıştım uzanayım azcık akşamda doktora gidecem zati...neyse görüşrürüz sonra.

ablam nasılsın canım benim
canım benim, iyiyim :) sen nasılsın?
ay duş aldım rahatladım biraz ama şimdi fena uyku bastırdı gece zırt pırt uyandım ama sanah geç kalktım ş,imdide duştan sonra acayip mayıştım uzanayım azcık akşamda doktora gidecem zati...neyse görüşrürüz sonra.
ohhh sıhhatler olsun hayatım, git dinlen, uyu biraz :) doktordan sonra da bize haber ver durumunu, çok öpüyorum canımcım :)

hehe bendim :lepi:

kısss takiptemisin kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk gülüm :)

offf sıkılmamak elde olsa keşke :(

hadi bakalım, oh ne güzel sinemaya gideceksiniz, sonra da alem yapacaksınız :) yapın bakalım, benim için de yap :)

sen dağılmadın belki ama Özge için bunu söyleyemeyeceğim kafamçokkarıştı aynen böyle olmuş kızcağız :)

aaa sıkılmak yok ama ablam ommaazzz :olmaz:

tamam ablacım senin içinde keyyif yaparım bir tanede senin için içerim (az içiyorum ya :içelim: ) kaydirigubbakcemile3

yaw bakma özgeninde dağıldığı yok ilgi bekliyor haspam o yüzden böyle davranıyor kaydirigubbakcemile3

saatler olsun yavru kuş hadi git yat ve dinlen sonrada bize haber et son durumunu

SLM ARKADAŞLAR ayrıntılıya girdim slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 LıRA yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım

kızlar online görünüyom ama yazamıom oğlanı emzirdim malum saatler sürüyo gönlünü yapmak uyuttuk şimdi

SLM ARKADAŞLAR ayrıntılıya girdim slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 LİRA yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım

fatoşçum hoşgeldin güzelim ne güzel haberler getirmişsin bak hadi gözün aydın tatlım
herşey yolunda şükür bundan sonrasıda yolunda gider inşallah balımmmm
bu arada sen kaç kilo aldın ve toplam şuan kaç kilosun?
yarında herşey güzel gelişecek meraklanma sen içini ferah tut.

kızlar online görünüyom ama yazamıom oğlanı emzirdim malum saatler sürüyo gönlünü yapmak uyuttuk şimdi

oy oy oy kaaanını doyuymuşta uyumuş benim damadım maşallah barikallah tü tü tü
dünüüürr sende oğlan uyurken git yat dinlen yavrum yorma kendini

slm arkadaslar biz geldik..umarım herkes ıyıdır...bızde dr.gıttık...oglusum ıyımıs cok sukur...2600gr mıs masallah ogluma ...kasım 2 pazartesi sabahı sezeryana gun verdı...cok heyecanlıyım cok az kaldı...delikafaduldenkayınvalıdem bende 3-4 gune gıdecek anam gelıo 20 sınde cok sukur...oglusumun odasını cektım annem gelsın ekleyeyım...cok yorgun hıssedıorum kendımı habıre bır uyku halındeyım...uyuyorum bol bol...fakat artık sol yanım uyusuk dolanıyorum...mirmirmirmirbende cok fazla iştahsızlık oluyor..bısıcıkler yıyemıyorum....vıtamın ılacları habıre artık hayırlısı...sımdılık allah a emanet olun....bırkac gune kadar bol bol gelecegım...cooooookkk opuldunuz allah a emanet olun......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oy oy oy kaaanını doyuymuşta uyumuş benim damadım maşallah barikallah tü tü tü
dünüüürr sende oğlan uyurken git yat dinlen yavrum yorma kendini

kız uyyamıoyorum ben o uyancak diye tetikteyim hep günlerce uykusuz başında oturabilirim o derece

aaa sıkılmak yok ama ablam ommaazzz :olmaz:

tamam ablacım senin içinde keyyif yaparım bir tanede senin için içerim (az içiyorum ya :içelim: ) kaydirigubbakcemile3

yaw bakma özgeninde dağıldığı yok ilgi bekliyor haspam o yüzden böyle davranıyor kaydirigubbakcemile3
valla elimde olsa Gülçin'im... canım 3 gündür çikolatalı sufle istiyor, artık bugün had safhaya ulaştı ama burada yok, deli olacağım ya... kendim yapayım dedim ama çok meşakkatlı bir iş, bir de pastane de olduğu gibi olmaz :( neyse bir arkadaşıma sordum, İzmir'den falan getirtiriz dedi, nasıl bir şeymiş bu ya

yap güzelim keyfini yap, hakettin Şeniz

:roflol: bakalım Özge bu yorumuna ne diyecek :roflol:
SLM ARKADAŞLAR ayrıntılıya girdim slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 LİRA yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım
hayırlısı olsun hayatım, inşallah hiçbir sorun çıkmayacak kalpte de :) gönlünü ferah tut canım :) demek ki oğlan olduğu kesinleşti :) ne güzel :)

fatoş sevtap maşallah yavrularınıza az kaldı sizde alcaksınız yakında kucağınıza

slm arkadaslar biz geldik..umarım herkes ıyıdır...bızde dr.gıttık...oglusum ıyımıs cok sukur...2600gr mıs masallah ogluma ...kasım 2 pazartesi sabahı sezeryana gun verdı...cok heyecanlıyım cok az kaldı...delikafaduldenkayınvalıdem bende 3-4 gune gıdecek anam gelıo 20 sınde cok sukur...oglusumun odasını cektım annem gelsın ekleyeyım...cok yorgun hıssedıorum kendımı habıre bır uyku halındeyım...uyuyorum bol bol...fakat artık sol yanım uyusuk dolanıyorum...mirmirmirmirbende cok fazla iştahsızlık oluyor..bısıcıkler yıyemıyorum....vıtamın ılacları habıre artık hayırlısı...sımdılık allah a emanet olun....bırkac gune kadar bol bol gelecegım...cooooookkk opuldunuz allah a emanet olun......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sevtap gözün aydın güzelim sende iyi haberler getirmişsin dimek oğluşundan oh oh ne iyi valla günde belli olmuş hadi hayırlısı bakalım rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun seni miniğine.
bu arada neden sezeryan :uhm:
uyku haline gelince normaldir bu haller her fırsatta vur kafayı yat uyu güzelim

oyyy yerim ben o paşayı... maşallah oğluşumuza, Allah nazarlardan saklasın inşallah :nazar: :nazar: :nazar:
oy maşallah yavrum benim, hadi bakalım gününüzde belli oldu, çok az kaldı canım, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah :) aman gitsin şu kaynanan da rahat bir nefes al, offffff bana daral geldi valla
kız uyyamıoyorum ben o uyancak diye tetikteyim hep günlerce uykusuz başında oturabilirim o derece

ayyy kıyamaaaaammmmmmm :1hug:

ayyy canım benim kıyamam ben sana yaaaa
bende öyleydim kız ceren ilk doğduğu günlerde gözümü ondan ayıramıyordum uyursam sanki bişi olcak duymucam falan diye hep tedirgindim o yüzden 2 ay kocişten ayrı yattım koca yatakta ceren ve ben kaydirigubbakcemile3
ama geçiyor zamanla alışıyorsun çünkü bebişte büyümüş oluyor kendini savunabiliyor kaydirigubbakcemile3

valla elimde olsa Gülçin'im... canım 3 gündür çikolatalı sufle istiyor, artık bugün had safhaya ulaştı ama burada yok, deli olacağım ya... kendim yapayım dedim ama çok meşakkatlı bir iş, bir de pastane de olduğu gibi olmaz :( neyse bir arkadaşıma sordum, İzmir'den falan getirtiriz dedi, nasıl bir şeymiş bu ya

yap güzelim keyfini yap, hakettin Şeniz

:roflol: bakalım Özge bu yorumuna ne diyecek :roflol:

ooyyy kurban olurum sana ben yaaa yokmu oralarda hiç bu tarz yiyecekleri yapan bir yer oyyy canım benim yaaa bak içime oturdu valla şimdi haaa mafoldumben

hakettim demi ablam :kedi:

heee ya bakem kanka bir gelsin helede uğraşayım onları

oy maşallah yavrum benim, hadi bakalım gününüzde belli oldu, çok az kaldı canım, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah :) aman gitsin şu kaynanan da rahat bir nefes al, offffff bana daral geldi valla

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sanane yaaaa allah allah kaynana adı geçtimi dikiliyor seninkiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X