Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın kızlar nasılsınız

bizim şirkette bugün ıso denetimi var bugün pek gelemeyebilirim ama arada kaçamak yaparım heralde
kendinize çok dikkat edinn öptümmmm
günaydın hayatım :) kolay gelsin sana, aman yakalanma kaçamak yaparken Şeniz
iyiyim ablacımmm :lepi: sen nasılsınnn eftt dün bayaa kaynattıkkk zemuszemus sende misafir varmış galib dimiiiiii
evet hayatım, dün misafirlerim vardı, yorgunluktan pestilim çıkmış akşam uyuyakalmışım erkenden :)
günaydin canımmm bizdede yönetim kurulu toplantısı var öğlen 2.5 ta bende pek gelemeyebilirmmmm kaydirigubbakcemile4 burda açık olur sayfamda yazamam amaa :tomato:
ooo sen de yoğunsun anlaşılan :(

gezxdim geldim ama bi değişiklik yok:(özgetoş un işi var,nur bebişle ilgileniyo zaar ben de gıdiğn..................

aaa bugun durgun hakketen
bende yine kaynatmışınızdır diye bakayım dedim

aaa bugun durgun hakketen
bende yine kaynatmışınızdır diye bakayım dedim

heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy milleeettttttt ben geldimmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kuzumu doktoro götürdük sabahtan beri onunla ilgilendiğimiz için ancak gelebildim iş yerime. Önce sağlık ocağına gidip aşısını vurulduk sonra gittik biz güzel karı-koca ve bebişimiz kahvaltı ettik sonrada doğruuuuuuuuu hastaneyeeee kaydirigubbakcemile4
malum idrar yolun enfeksiyonu vardı bizim kuzuda yine çişini bekledik hanımın tam 1,5 saat sonra yaptı cadım kaydirigubbakcemile3 bu kez inatla bekledim ama veeeeeeeee tahliller tertemizzzzzzz zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızımda enfeksiyon felan kalmamış cancanlar temizlenmişşşşşşş ayrıcada ek gıdaya geçebilirsiniz dedi doktorumuz ve özel bir broşür gibi bir şey verdi. onun içinde bebeklere günlerine ve aylarına göre neler verilmeli hangi gıdaları ne sıklıkta nasıl tüketmeli felan diye baya faydalı bir şey yani.
Bu arada kızımız tam 7 kilo olmuş teyzeleri vede boyumuz 64 cm.
komacan olmuş yaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bizden haberler böyle sizlerde ne var ne yokkkkk hanımlarrrr CADIARZU

merhab kizlar yeni topiginiz hayirli olsun nasilsiniz bakalim bebisleriniz nasil cogunuz kucagina aldi büyüdü bile benim ilaydam gibi teyzesinin minik prensesi büyük prenses bende cünkü onun icin o minik teker teker isimlerinizi yazmayacagim beni taniyanlar biliyor zaten bilmeyenler ise ben nurun ablasi

ooo ablacım hoş geldin nassın iyisin
görüşemez olduk garii arada bir gelş kendinden haber et olurmuuu

günaydin kıslaaaarrr..bugun gülçincanım öğleye kadar yokmuş ölemiiimafoldumben

özgemcanımmmmmmmmmm kuşummmmmmmmmm Şeniz
nassen kuzummmmm geldim annem ben geldim emme sen yoksun mafoldumben

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... dün amma kaynatmışsınız, bravo :) Gülçin'im öğleden sonra gelecekmiş, çok geç kalmaz umarım :)

ablaaaaaaaaammmmmmmmmm seni çok özledimmmm nasılsınnnnnn
hee ya kaynattık acık :kedi:
ben burdayım ablacım geldimmm ama ama ama sende yoksunnnn mafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız

bizim şirkette bugün ıso denetimi var bugün pek gelemeyebilirim ama arada kaçamak yaparım heralde
kendinize çok dikkat edinn öptümmmm

Günaydın Arifemmmmm
tünaydın daha doğrusu kaydirigubbakcemile3
canımmm demek denetleme var allah yardımcın olsun kuzummm...

kızlar netim bir gidip bir geliyor, birden kaybolursam merak etmeyin

ooyyy ablaaammm fazla ayrı kalma ne olur gel emi össledim seniiiii Şeniz

günaydın herkese.............. a.s. bugün durgun geçicek galiba

tünaydınnn kıısss gelip gitmişsin neyse biz buralardayız yine gelirsin kaydirigubbakcemile5

Selam arkadaŞlar nasılsınız?

selam canikom nasılsın iyimisin?

slm kızlar nasılsınız bakalım
gülçinim maşallah kuzuma kocaman olmuş
yesin onu teyzesi

heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy milleeettttttt ben geldimmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kuzumu doktoro götürdük sabahtan beri onunla ilgilendiğimiz için ancak gelebildim iş yerime. önce sağlık ocağına gidip aşısını vurulduk sonra gittik biz güzel karı-koca ve bebişimiz kahvaltı ettik sonrada doğruuuuuuuuu hastaneyeeee kaydirigubbakcemile4
malum idrar yolun enfeksiyonu vardı bizim kuzuda yine çişini bekledik hanımın tam 1,5 saat sonra yaptı cadım kaydirigubbakcemile3 bu kez inatla bekledim ama veeeeeeeee tahliller tertemizzzzzzz zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızımda enfeksiyon felan kalmamış cancanlar temizlenmişşşşşşş ayrıcada ek gıdaya geçebilirsiniz dedi doktorumuz ve özel bir broşür gibi bir şey verdi. Onun içinde bebeklere günlerine ve aylarına göre neler verilmeli hangi gıdaları ne sıklıkta nasıl tüketmeli felan diye baya faydalı bir şey yani.
Bu arada kızımız tam 7 kilo olmuş teyzeleri vede boyumuz 64 cm.
Komacan olmuş yaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bizden haberler böyle sizlerde ne var ne yokkkkk hanımlarrrr cadıarzu

ooo ablacım hoş geldin nassın iyisin
görüşemez olduk garii arada bir gelş kendinden haber et olurmuuu

özgemcanımmmmmmmmmm kuşummmmmmmmmm şeniz
nassen kuzummmmm geldim annem ben geldim emme sen yoksun mafoldumben

ablaaaaaaaaammmmmmmmmm seni çok özledimmmm nasılsınnnnnn
hee ya kaynattık acık :kedi:
Ben burdayım ablacım geldimmm ama ama ama sende yoksunnnn mafoldumben

günaydın arifemmmmm
tünaydın daha doğrusu kaydirigubbakcemile3
canımmm demek denetleme var allah yardımcın olsun kuzummm...

Ooyyy ablaaammm fazla ayrı kalma ne olur gel emi össledim seniiiii şeniz

tünaydınnn kıısss gelip gitmişsin neyse biz buralardayız yine gelirsin kaydirigubbakcemile5

selam canikom nasılsın iyimisin?

iyim hayatım saol.maşşallah gözün aydın enfeksiyonda btmiş kız maşallah dilini ısır boyunu kilosunu yerim ben onun

slm kızlar nasılsınız bakalım
gülçinim maşallah kuzuma kocaman olmuş
yesin onu teyzesi

canımmmmmm
evet teyzesi kocaman oldu maşallah maşallah kızıma :nazar:
tam yemelikler valla kız nurrrr

iyim hayatım saol.maşşallah gözün aydın enfeksiyonda btmiş kız maşallah dilini ısır boyunu kilosunu yerim ben onun

evet canım yaa tü tü tü kırk bir kere maşşallah kuzuma :nazar:
darısı başıma

bende iyiyim canım
ilayda şimdi uyudu teyzesi

canımmmmmm
evet teyzesi kocaman oldu maşallah maşallah kızıma :nazar:
tam yemelikler valla kız nurrrr

evet canım yaa tü tü tü kırk bir kere maşşallah kuzuma :nazar:
darısı başıma

SİZ MERAK ETMEYİN BEN ONLARI YERİMMMMMMMMMMMcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Back
X