Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ayy yazamadım kızlar miraç kucakda uyuduğu için onla uraşıom yatırıom mızıklanıo
dünür kı maşallah gelinime büyümüş bişicide yokmuş sağlıklı büyüsün inşallah

canımmmmmm
evet teyzesi kocaman oldu maşallah maşallah kızıma :nazar:
tam yemelikler valla kız nurrrr

evet canım yaa tü tü tü kırk bir kere maşşallah kuzuma :nazar:
darısı başıma

hemde nasıl yenir bu çıtırlar cokacimcoookcokacimcoook

ayy yazamadım kızlar miraç kucakda uyuduğu için onla uraşıom yatırıom mızıklanıo

oy yerim ben o efeyi
kucaktan rahatı yok tabiki

ooyyyy dimek kucak istiyo bizimkide öyleydi canım ilk bir ay sırf kucak sonra yarı kucak yarı yatak derken yatağa alıştırdım ben galip geldim :lepi: kaydirigubbakcemile3

hee ya maşallahı var senin gelinin kııııı :ecrin_bebek:

hemde nasıl yenir bu çıtırlar cokacimcoookcokacimcoook

yicem yakında zatiişi ısırıcam kaydirigubbakcemile3

ooooooooooo coşmuş muhabbetler bensiiz:) nasılsınız canlarım? ben işe başladım artık ama ama kuzumu çok özlüyorum 3gündür kakada yapmadı :(

yasemin hoşgeldin canım nasılsın sudemiz nasıl
özgem noldu kuşum

heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy milleeettttttt ben geldimmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kuzumu doktoro götürdük sabahtan beri onunla ilgilendiğimiz için ancak gelebildim iş yerime. Önce sağlık ocağına gidip aşısını vurulduk sonra gittik biz güzel karı-koca ve bebişimiz kahvaltı ettik sonrada doğruuuuuuuuu hastaneyeeee kaydirigubbakcemile4
malum idrar yolun enfeksiyonu vardı bizim kuzuda yine çişini bekledik hanımın tam 1,5 saat sonra yaptı cadım kaydirigubbakcemile3 bu kez inatla bekledim ama veeeeeeeee tahliller tertemizzzzzzz zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızımda enfeksiyon felan kalmamış cancanlar temizlenmişşşşşşş ayrıcada ek gıdaya geçebilirsiniz dedi doktorumuz ve özel bir broşür gibi bir şey verdi. onun içinde bebeklere günlerine ve aylarına göre neler verilmeli hangi gıdaları ne sıklıkta nasıl tüketmeli felan diye baya faydalı bir şey yani.
Bu arada kızımız tam 7 kilo olmuş teyzeleri vede boyumuz 64 cm.
komacan olmuş yaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bizden haberler böyle sizlerde ne var ne yokkkkk hanımlarrrr CADIARZU

ablaaaaaaaaammmmmmmmmm seni çok özledimmmm nasılsınnnnnn
hee ya kaynattık acık :kedi:
ben burdayım ablacım geldimmm ama ama ama sende yoksunnnn mafoldumben

ooyyy ablaaammm fazla ayrı kalma ne olur gel emi össledim seniiiii Şeniz
ooooo çok sevindim hayatım, çok şükür kuzumuz iyi :) üstelik de büyümüş maşallah, Allah nazarlardan saklasın :nazar:

canım ben de çok özledim ama ttnet'in azizliğine uğradım bugün, yaklaşık 10 dak. da bir kontrol ettim, sonra 30 dak. da bire düştüm, sonra saat başı kontrol ettim, şu saate kadar tık yoktu :(

elimden geleni yaptım ama net yoktu :(
biz geldik
aaa kimseler yok bugün
filiz ablam nerde
canım yukarıda Gülçin'e de anlattım, netin azizliğine uğradım :(
ooooooooooo coşmuş muhabbetler bensiiz:) nasılsınız canlarım? ben işe başladım artık ama ama kuzumu çok özlüyorum 3gündür kakada yapmadı :(

yasemiiiiiiiiiiiiinnnnnnn nasılsın ya? çok ayrı kaldık senden... hadi hayırlısı olsun, kızı doğurdun, izin yaptın, işe bile başladın... valla nasıl geçiyor günler hayret, seni gördüğüme çok sevindim canım :)

bu ne durgunluk kızlar yaaa hu huuuuu
saat 9,30 olmuş ama hala bizim hatunlardan ses seda yok
herkes nerde???

günaydın kızlar nasılsınız buraya taşınmışsınız hayırlı olsun hayırdır neden diğer topiği terkettiniz :)

Günaydın günaydın...
cerenimin annesi sana sorcağım çok şey var benim çok özlemişim cidden baya uzun zaman oldu bebişim 6 aylık oldu dertler değişti nasıl doğacak süt gelecekmi derken şimdi mamaya biberona nasıl alışacak diye dertleniyorum alışamadık biz 6 ay beraber kalınca çok zor oluyomuş heer akşam ağlayarak alıyorum yavrumu kucağıma.. kavuşunca birbirimize kokluyo resmen beni.

günaydun kızlar nasılsınız

gülçinim günaydın canım nasılsın ohh maşallah cernimiz çok iyiyimiş sevindim kocaman kız olmuş annesi allah nazarlardan saklasın

günaydın jasminicm nasılsın canım sağol canımsende hoşgeldin topiğimize buraya taşındık kuzumm
ama orasıda terkedilmedi henüzzz:)))

özgem günaydın canım nasılsın dün yoğun geçmiş benimmde çok yoğundu inşallah bugün daha iyi olur

yaseminnnnnn senmisinn kimleri görüyorummm ya ne kadar özlemişiz sizii nasılsın canım sudemiz nasıl
işbaşı ypamışsın hayırlı olsunn canım

Günaydın günaydın...
cerenimin annesi sana sorcağım çok şey var benim çok özlemişim cidden baya uzun zaman oldu bebişim 6 aylık oldu dertler değişti nasıl doğacak süt gelecekmi derken şimdi mamaya biberona nasıl alışacak diye dertleniyorum alışamadık biz 6 ay beraber kalınca çok zor oluyomuş heer akşam ağlayarak alıyorum yavrumu kucağıma.. kavuşunca birbirimize kokluyo resmen beni.

canımmmmmmmmmmm birtanemmmmmmmmmm hoş geldin hayatım nasılsın
ooyyy kıyamam ben sana yaaaa canım benimmmmmmm
bu daha üçüncü gün canım bu senin kızından ayrı geçirdiğin ilk hafta o yüzden bunlar normal zamanla düzene giricek ve ikinizde alışacaksınız ne yapalım gülüm herşey onlar için değilmi
onlara biraz daha iyi bir hayat verebilmek için uğraşıyoruz bu yüzden üzmemeye çalış kendini.
Sütünü sağmıyormuydun sen öyle konuşmuştuk telefonda :uhm:
valla beni biliyorsun canım ya malesef 2. aydan sonra biberonla mamaya başladık ve halada öyle devam ediyor süt felan yok :1no2:
seninkinin de ek gıda zamanı gelmiş zaten birtanem yavaş yavaş başla artık dışardan bişeyler verme istemesede inat et ver yesin alışsın damak tadı gelişsin sudemizin. a.s

günaydun kızlar nasılsınız

gülçinim günaydın canım nasılsın ohh maşallah cernimiz çok iyiyimiş sevindim kocaman kız olmuş annesi allah nazarlardan saklasın

canım benim arifeeeeeemmmmm sanada günaydın birtanem
evet cerenimiz kocaman bir kız oldu teyzesi :emir_bebek:
rabbim sanada bu günleri göstersin inşallah hayırlısı ile güzelim
biz anne olduk emme anne olmak isteyen dostlarımızı unutmadık sizler için dualarımız hala devam ediyor tatlım :Saruboceq: yerimseniben

ya kk da sorun var galiba alıntı yapamıyorum ben

tekrar dene canımın içi bende bir şey yok yerimseniben

Back
X