Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

özgeeeeeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn

çok ösledim seniiiiiiiii

yoksa sen beni öslemedinmiiiiiiiiii

kııı delüü sen ayaklandın zaar kendine bakmaya başladığına göre kişisel bakımalra sıra geldiğine göre iyisin sen iyisin
bildiğim kadarı ile zararı yok canımcım o hamilelikte geçerli idi ve geçti gitti bittii kaydirigubbakcemile3

ayaklandım dabi sositososito eski halime döndüm tipim hortlak gibide olsakaydirigubbakcemile3
he o zaman boyatabilirim alkisalkisalkis ne bilim süte zarar faalan diyolar doğrumu bilmiyorum bende size bi sorayım dedim haftaya c.tesi mevlütümüz varda acık bişeye benziyeyim sırnaşık şey

canımmmmmmmmmm hoşgeldin birtaneeeeeemmmmmmmmm
yeni topiğimize şeref verdin yavrummmmmmmm

bunlar senin için birtanemmm
a.s.

ooyyy gülüm benimm sen iste yeterki ben sana kekde çırparım börekte açarımm yavrummmm

sen yeterki gel kendinden haber ver bizi habersiz sensiz bırakma olurmu

Canım ya çok teşekkür ediyorum, acaba ben en son ne zaman gül almıştım diye düşünüyorum...Çok mutlu oldum burada olmaktan.çBak şimdi börek de istedi canım:))

sllm kızlar nasılsınızzz
kız neşe bana gel dolu kek var her gelen kek getirdi pastane gibi ev :))))

kızlar bişi sorcam ben saçımı boyatmak istiyorum bi zararı olurmu

Canım ben seni tebrik etmişmiydim? Etmediysem çok tebrik ediyorum, inan son zamnalarda girmiyorum girdiğimde de geçmişe bakmadan kapatıyorum. Bebişin nasıl??? Ben çikolatalısından istiyorum ona göre ayır bana...

Canım ben seni tebrik etmişmiydim? Etmediysem çok tebrik ediyorum, inan son zamnalarda girmiyorum girdiğimde de geçmişe bakmadan kapatıyorum. Bebişin nasıl??? Ben çikolatalısından istiyorum ona göre ayır bana...

kaydirigubbakcemile3etmişindir herhalde bende hatırlamnıyorum ki
bebiş iyi maşallah alışma dönemindeyiz
ayırdım canımcım kekin seni bekliyo cokacimcoook

abow kaynatıp kaynatıp gitmişler ne bahtsızım ben bu günlerde böyle :( gidiyorum atacam kendimi dışarılara :gitme:

çık anasını satayımmm kaydirigubbakcemile3

yazık yaaa minicik bedenlere çok üzülüyorummm :çok üzgünüm:

evet rahatladım biraz ama bu kezde sen yoksun güzelim :delphin:

mavi deniz hoş geldin güzelim nasılsın?

hadi git doktora ve öğren bakalım küçük hanım nasıllarmış?

sevtap hoş geldin güzelim kaynana gitmiş hadi gözün aydın yavrummmm :dance: :dance:
doğumda da gelmesin ne gerek var bir sene sonra gelsin şimdi doğum sonrası lohusa psikolojisinde kaynana çekilmez valla :1no2:

ara ara gel bize haber ver merakta bırakma şeker yerimseniben

gene buluşamadık gülçin :gitme:

slmmmmm kızlar nasılsınız bızlerde ıyıyız cok sukur....kaynanam gıttı :lepi::lepi:doguma kadar gormıcem artıkın....:lepi::lepi:annecıgımde yarın gelıyor...torununa ne guzel ciciler örmüş kızlar..cok duygulanıyorum ılk torunu ya içi gidio:çok üzgünüm:umarım hepınız ıyısınızdır hepınızı cok ozledım ben...bugun durgun topık bende sımdı herkes ordadır dedım...ama kımsecıkler yok:1no2:buarada safra kesesi ılacları kesti dr.11 gunumuz kaldı dıye kızlar cok heyecanlanıyorum korkuda var tabi....ara ara ugrarım topık e allah a emanet olun...coookkk öpüyorum sizi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin kıııı ben de seni sorcaktım doğurdun sandım haber çıkmayınca:)iyi hade az kaldı senin de allah kurtarsın canım:)

slm kızlar ben geldimmmm...

durgunuz anlaşılan hilal dur kız kesme kendini ara ara böyle oluyor maalesef..filiz ablamda yokmuş bu hafat sanırım herkeste bir yogunluk var.bende bugün ögleden sonra pazara gidecem sosyetik pazarına azcık evde çıkıp dolanayım degişiklik olur yalnız olmayacam zaten sonrada doktora bakalım bizim bıcırık nasılmış...

sizler nasılsınız?

tamam tamam kesmedim kendimi kaydirigubbakcemile3 ama böyle devam ederse ayağımı kesecem topikten senağlama

çık gez şekerim ben de çıkacam birazdan inş. zemuszemus

ayaklandım dabi sositososito eski halime döndüm tipim hortlak gibide olsakaydirigubbakcemile3
he o zaman boyatabilirim alkisalkisalkis ne bilim süte zarar faalan diyolar doğrumu bilmiyorum bende size bi sorayım dedim haftaya c.tesi mevlütümüz varda acık bişeye benziyeyim sırnaşık şey

oyyy hortlağım benimm ayaklandın dimek süpppperrr :lepi:

yaaa dimek mevlüt vakti geldi dimek ayyy ne güzel hadi bakalım damadımızın mevlüdüde okunsunda şekerleri dağıtılsın kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

boyat boyat saçları sonrada oğluşunla resim çekil bakalım son halin nasıl?

özge çok yoğun anlaşılan yoksa buraya yazmadan duramaz o

evet bencede a.s

Canım ya çok teşekkür ediyorum, acaba ben en son ne zaman gül almıştım diye düşünüyorum...Çok mutlu oldum burada olmaktan.çBak şimdi börek de istedi canım:))

ne demek efendim ne demeeeeeeeekkkkkk
siz gelin yeterki buralara ben sizi hep güllerle sümbüllerler karşılarım buyrunnnnnnnnn

ayyy kıss benimde cnaım börek istedi valla he acıktım zaaarr cokacimcoook

abow kaynatıp kaynatıp gitmişler ne bahtsızım ben bu günlerde böyle :( gidiyorum atacam kendimi dışarılara :gitme:

hilal atma kendini sana değil bebişe yazık nen :mymeka:

gene buluşamadık gülçin :gitme:

evet cicim gene buluşamadık :a015:

tamam tamam kesmedim kendimi kaydirigubbakcemile3 ama böyle devam ederse ayağımı kesecem topikten senağlama

bak bak bak ayağını kesecekmişte
bizi tehdit ediyor hanım
bana bak sen banaaa sen kimi tehdit ediyon şantajmı yapyın nen :mymeka:

sevtap hoş geldin güzelim kaynana gitmiş hadi gözün aydın yavrummmm :dance: :dance:
doğumda da gelmesin ne gerek var bir sene sonra gelsin şimdi doğum sonrası lohusa psikolojisinde kaynana çekilmez valla :1no2:

ara ara gel bize haber ver merakta bırakma şeker yerimseniben

saol canım cok sukur gıttı gıcık garu:jeyyar:keske gelmese ne var sankı zaten anam yanımda refakatcı kalacak dıe kıskanclık yaptı zaten uyus oldum ....hiçççç cekemem valla o agrılarla onun bunun cenesını....gelırım tabıı sekerım allah ın ıznıyle doguma kadar gelırımzemuszemus

agnes hadi gözün aydın gııı demek annen geliyor...ayy kasım anneleri teker teker dogum yapmaya başladı erkenden..sıra bize geliyor yaa...

bende kaçayım mutfagı toparlayayım kimsecikler yok zaten ..bende ancak popomu kaldırır mutfagı toparlar hazırlanırım...hepinizi öptm..kendinize ii bakın fıstıklar..

evet canım cok ozledım annemı..evet canım gecenlerde baktımda herkes dogurmus vala erkenden erkendenkaydirigubbakcemile3allah hayırlısını versın canım ya...bızımkını dr 2 hafta once alıcak ıste eşi asagıda ya bebegi riske sokmamak için...allah yardımcımız olsun..

hoşgeldin kıııı ben de seni sorcaktım doğurdun sandım haber çıkmayınca:)iyi hade az kaldı senin de allah kurtarsın canım:)

yok anam daha vaktım var sekerım....amın canım allah hepımızın yardımcısı olsun ıyısın deılmı bı sorun yoktur umarım...bebıs nasıl...

özgeeeeeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn

çok ösledim seniiiiiiiii

yoksa sen beni öslemedinmiiiiiiiiii
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn çok yorgunum ölüorummmmmmmmmmm aaaayyyyy eve gitmek istioruummmmmmmmmmm mafoldumben bende seni çoookk ösledim gülümmm msn bilemee açamıorum yaaaaamafoldumben

özge çok yoğun anlaşılan yoksa buraya yazmadan duramaz o
aynen bulcukum gülcükümmm napiom yafrummmmm erkekimmm napişşşşş yirim onu yirimmmmŞeniz

saol canım cok sukur gıttı gıcık garu:jeyyar:keske gelmese ne var sankı zaten anam yanımda refakatcı kalacak dıe kıskanclık yaptı zaten uyus oldum ....hiçççç cekemem valla o agrılarla onun bunun cenesını....gelırım tabıı sekerım allah ın ıznıyle doguma kadar gelırımzemuszemus

ayyy evet yaa poh var sanki geliyorlar
hem ne diye uyuz oluyormuş manyakmı ne tabikide senin annen kalıcak yanında o sana daha yakın o halinde yatarken kayınnamı bakıcak orana burana hay allam yaaaa kötükedihüso
ayyy canım yaa hiiiiiiç takma zatiiiii değmeezzzzzzzzzzzzzz salla gitsin he he de geç kendi bildiğini yap o zaman daha çok gıcık olur ehe ehe kaydirigubbakcemile3

aynen bulcukum gülcükümmm napiom yafrummmmm erkekimmm napişşşşş yirim onu yirimmmmŞeniz

özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıyamam sana kuşummmmmmmmmmmm
bu hafta ne bu yoğunluk canımın içi yaaaaaaaaa yazık sana kıyamammmmmmmmmmm neyse günün bitmesine az kaldı acık daha sabıııııııırrrrrrr

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3
<3 çok seviyorumm hepinizi <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

yazamadım bi türlü kızlar pcde açık kaldı öylee
herkez gitmiş zaten iyi akşamlar

Back
X