Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kııı delüü sen ayaklandın zaar kendine bakmaya başladığına göre kişisel bakımalra sıra geldiğine göre iyisin sen iyisin
bildiğim kadarı ile zararı yok canımcım o hamilelikte geçerli idi ve geçti gitti bittii kaydirigubbakcemile3
sllm kızlar nasılsınızzz
kız neşe bana gel dolu kek var her gelen kek getirdi pastane gibi ev :))))
kızlar bişi sorcam ben saçımı boyatmak istiyorum bi zararı olurmu
Canım ben seni tebrik etmişmiydim? Etmediysem çok tebrik ediyorum, inan son zamnalarda girmiyorum girdiğimde de geçmişe bakmadan kapatıyorum. Bebişin nasıl??? Ben çikolatalısından istiyorum ona göre ayır bana...
çık anasını satayımmm kaydirigubbakcemile3
yazık yaaa minicik bedenlere çok üzülüyorummm :çok üzgünüm:
evet rahatladım biraz ama bu kezde sen yoksun güzelim
mavi deniz hoş geldin güzelim nasılsın?
hadi git doktora ve öğren bakalım küçük hanım nasıllarmış?
sevtap hoş geldin güzelim kaynana gitmiş hadi gözün aydın yavrummmm :dance: :dance:
doğumda da gelmesin ne gerek var bir sene sonra gelsin şimdi doğum sonrası lohusa psikolojisinde kaynana çekilmez valla :1no2:
ara ara gel bize haber ver merakta bırakma şeker yerimseniben
slmmmmm kızlar nasılsınız bızlerde ıyıyız cok sukur....kaynanam gıttı :lepi::lepi:doguma kadar gormıcem artıkın....:lepi::lepi:annecıgımde yarın gelıyor...torununa ne guzel ciciler örmüş kızlar..cok duygulanıyorum ılk torunu ya içi gidio:çok üzgünüm:umarım hepınız ıyısınızdır hepınızı cok ozledım ben...bugun durgun topık bende sımdı herkes ordadır dedım...ama kımsecıkler yok:1no2:buarada safra kesesi ılacları kesti dr.11 gunumuz kaldı dıye kızlar cok heyecanlanıyorum korkuda var tabi....ara ara ugrarım topık e allah a emanet olun...coookkk öpüyorum sizi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldimmmm...
durgunuz anlaşılan hilal dur kız kesme kendini ara ara böyle oluyor maalesef..filiz ablamda yokmuş bu hafat sanırım herkeste bir yogunluk var.bende bugün ögleden sonra pazara gidecem sosyetik pazarına azcık evde çıkıp dolanayım degişiklik olur yalnız olmayacam zaten sonrada doktora bakalım bizim bıcırık nasılmış...
sizler nasılsınız?
ne istersen ikramda sınır yok buyrunnnnnnnnnÇok da acıktım zaten, yanında içecek ne var??
abow kaynatıp kaynatıp gitmişler ne bahtsızım ben bu günlerde böylegidiyorum atacam kendimi dışarılara :gitme:
ayaklandım dabi sositososito eski halime döndüm tipim hortlak gibide olsakaydirigubbakcemile3
he o zaman boyatabilirim alkisalkisalkis ne bilim süte zarar faalan diyolar doğrumu bilmiyorum bende size bi sorayım dedim haftaya c.tesi mevlütümüz varda acık bişeye benziyeyim sırnaşık şey
özge çok yoğun anlaşılan yoksa buraya yazmadan duramaz o
Canım ya çok teşekkür ediyorum, acaba ben en son ne zaman gül almıştım diye düşünüyorum...Çok mutlu oldum burada olmaktan.çBak şimdi börek de istedi canım:))
abow kaynatıp kaynatıp gitmişler ne bahtsızım ben bu günlerde böylegidiyorum atacam kendimi dışarılara :gitme:
gene buluşamadık gülçin :gitme:
tamam tamam kesmedim kendimi kaydirigubbakcemile3 ama böyle devam ederse ayağımı kesecem topikten senağlama
sevtap hoş geldin güzelim kaynana gitmiş hadi gözün aydın yavrummmm :dance: :dance:
doğumda da gelmesin ne gerek var bir sene sonra gelsin şimdi doğum sonrası lohusa psikolojisinde kaynana çekilmez valla :1no2:
ara ara gel bize haber ver merakta bırakma şeker yerimseniben
agnes hadi gözün aydın gııı demek annen geliyor...ayy kasım anneleri teker teker dogum yapmaya başladı erkenden..sıra bize geliyor yaa...
bende kaçayım mutfagı toparlayayım kimsecikler yok zaten ..bende ancak popomu kaldırır mutfagı toparlar hazırlanırım...hepinizi öptm..kendinize ii bakın fıstıklar..
hoşgeldin kıııı ben de seni sorcaktım doğurdun sandım haber çıkmayınca:)iyi hade az kaldı senin de allah kurtarsın canım:)
özgeeeeeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn
çok ösledim seniiiiiiiii
yoksa sen beni öslemedinmiiiiiiiiiimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn çok yorgunum ölüorummmmmmmmmmm aaaayyyyy eve gitmek istioruummmmmmmmmmm mafoldumben bende seni çoookk ösledim gülümmm msn bilemee açamıorum yaaaaamafoldumben
![]()
aynen bulcukum gülcükümmm napiom yafrummmmm erkekimmm napişşşşş yirim onu yirimmmmŞenizözge çok yoğun anlaşılan yoksa buraya yazmadan duramaz o
saol canım cok sukur gıttı gıcık garu:jeyyar:keske gelmese ne var sankı zaten anam yanımda refakatcı kalacak dıe kıskanclık yaptı zaten uyus oldum ....hiçççç cekemem valla o agrılarla onun bunun cenesını....gelırım tabıı sekerım allah ın ıznıyle doguma kadar gelırımzemuszemus
aynen bulcukum gülcükümmm napiom yafrummmmm erkekimmm napişşşşş yirim onu yirimmmmŞeniz