Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın gülçincim naber minik meleğin nasıl
günaydin kıslaaarrrr opuyorumnanaktan çayım simidim ve ben yanınızdayım toplaşın bakimmmmm zemuszemus
günaydın yasemin nasılsın canımcım?
nasıl gidiyor hamişlik herşey yolundamı???
minik meleğim iyi maşallah yanacıklarınızdan öper hepinizin kaydirigubbakcemile3
özgem canım günaydın balım nasseeeennn????
oohhh simit ve taze çaayyy afiyet olsun şekeeeeeeeeerrrrrr
günaydin kıslaaarrrr opuyorumnanaktan çayım simidim ve ben yanınızdayım toplaşın bakimmmmm zemuszemus
şimdilik iyi çok şükür bazı sıkıntılar olsada iyi :) maşallah kızına çok tatlı yaaaa inşallah benimkide öyle topiş olur kaydirigubbakcemile3 gözleride masmavi maşallah kime benzio kız seninde mavimi gözler
aman aman iyi ol ufak tefek sorunlar sıkıntılar tabii olucak ama hepsi geçicek meraklanma sen tatlım. Kızını kucağına aldığın an hepsi bitmiş olucak.
sağol canım maşallah nazar değmesin inşallah.
inşallah olur canım sen bol bol emzir bak nasıl topiş oluyor :):):)
evet gözleri mavi boncuk gibim maşallah benim değil güzelim dedeleri renkli gözlü onlara benzemiş. Umarım değişmez.
benimde gözler kahve ama eşim ve ailesindeki herkesin gözler renkli inşallah göz olarak onlara benzer huy olarakta bizim tarafakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımmmmmmmmmm iyiyim napimmm haftanın son günü işteee mutluyum mesudummm opuyorumnanaktan önümde bi yığın evrak işliorum gariii sen napiosun yafrummmmözgem canım günaydın balım nasseeeennn????
oohhh simit ve taze çaayyy afiyet olsun şekeeeeeeeeerrrrrr
yok kısss simit işte özenciğimi olurrrkaydirigubbakcemile3günaydın yengec oh oh özencikmi yapıosun :):) afiyet olsun
gülçin sen tecrübelisin bilirsin bebeğe karnımda nasıl kilo aldırabilirim
canımmmmmmmmmm iyiyim napimmm haftanın son günü işteee mutluyum mesudummm opuyorumnanaktan önümde bi yığın evrak işliorum gariii sen napiosun yafrummmm
ooyyyy canım yaaa kıyamam kıss sende bu hafta ne fıtığı böleee kim fıtık etti seni gencecik yaştaa heeeooyyyy bu hafta senin çok yoğun geçti zatiii görşemedik doğru dürsüt özledim seni Şeniz
bende iyiyim be güzelim nasıl olıyım üç gündür bel ağrım var feci şekilde oturup kalıcam kalkamıcam diye tırsıyorum valla belim kilitleiyor zaman zaman fıtıktan dolayı :çok üzgünüm:
bunun dışında bir yaramazlık yok şükür herşey yolunda hihoyyyt hihoyyyt
ooyyyy canım yaaa kıyamam kıss sende bu hafta ne fıtığı böleee kim fıtık etti seni gencecik yaştaa heeeklava:
ben bu hafta nasıl yoğun ve yorgundum varya anlatamam gördün şahit oldun zaten bizzat kaydirigubbakcemile3 dün akşam sevişgen dostlarım behlülle bihtere bile bakamadan saat 9 a varmışmıydı bilmiorum navakt oldum fosur fosur uyudummm mirmirmirmir
slm günaydın güzeller hayırlı cumalar
herpinize günaydın kızlar nasılsınız
cumanız mübaerek olsun