Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

haftanın son iş gününden hepinize kocamaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
Günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

haftanın son iş gününden hepinize kocamaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
Günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydin kıslaaarrrr opuyorumnanaktan çayım simidim ve ben yanınızdayım toplaşın bakimmmmm zemuszemus

günaydın gülçincim naber minik meleğin nasıl

günaydın yasemin nasılsın canımcım?
nasıl gidiyor hamişlik herşey yolundamı???

minik meleğim iyi maşallah yanacıklarınızdan öper hepinizin kaydirigubbakcemile3

günaydin kıslaaarrrr opuyorumnanaktan çayım simidim ve ben yanınızdayım toplaşın bakimmmmm zemuszemus

özgem canım günaydın balım nasseeeennn????
oohhh simit ve taze çaayyy afiyet olsun şekeeeeeeeeerrrrrr

günaydın yasemin nasılsın canımcım?
nasıl gidiyor hamişlik herşey yolundamı???

minik meleğim iyi maşallah yanacıklarınızdan öper hepinizin kaydirigubbakcemile3

şimdilik iyi çok şükür bazı sıkıntılar olsada iyi :) maşallah kızına çok tatlı yaaaa inşallah benimkide öyle topiş olur kaydirigubbakcemile3 gözleride masmavi maşallah kime benzio kız seninde mavimi gözler

şimdilik iyi çok şükür bazı sıkıntılar olsada iyi :) maşallah kızına çok tatlı yaaaa inşallah benimkide öyle topiş olur kaydirigubbakcemile3 gözleride masmavi maşallah kime benzio kız seninde mavimi gözler

aman aman iyi ol ufak tefek sorunlar sıkıntılar tabii olucak ama hepsi geçicek meraklanma sen tatlım. Kızını kucağına aldığın an hepsi bitmiş olucak.
sağol canım maşallah nazar değmesin inşallah.
inşallah olur canım sen bol bol emzir bak nasıl topiş oluyor :):):)
evet gözleri mavi boncuk gibim maşallah benim değil güzelim dedeleri renkli gözlü onlara benzemiş. Umarım değişmez.

aman aman iyi ol ufak tefek sorunlar sıkıntılar tabii olucak ama hepsi geçicek meraklanma sen tatlım. Kızını kucağına aldığın an hepsi bitmiş olucak.
sağol canım maşallah nazar değmesin inşallah.
inşallah olur canım sen bol bol emzir bak nasıl topiş oluyor :):):)
evet gözleri mavi boncuk gibim maşallah benim değil güzelim dedeleri renkli gözlü onlara benzemiş. Umarım değişmez.

benimde gözler kahve ama eşim ve ailesindeki herkesin gözler renkli inşallah göz olarak onlara benzer huy olarakta bizim tarafakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimde gözler kahve ama eşim ve ailesindeki herkesin gözler renkli inşallah göz olarak onlara benzer huy olarakta bizim tarafakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gözleri görsün sağ salim doğsun sağlığı yerinde olsunda
gözleri ne renk olursa olsun
artık huyunuda bilemicem kime benzer kaydirigubbakcemile3

canımmmmmmmmmm iyiyim napimmm haftanın son günü işteee mutluyum mesudummm opuyorumnanaktan önümde bi yığın evrak işliorum gariii sen napiosun yafrummmm

günaydın yengec oh oh özencikmi yapıosun :):) afiyet olsun
yok kısss simit işte özenciğimi olurrrkaydirigubbakcemile3

gülçin sen tecrübelisin bilirsin bebeğe karnımda nasıl kilo aldırabilirim

mercimek ve bulgur yer canım
abur cuburdan kesinlikle uzak dur canın istemesin hamur işinden de öyle sadece ve sadece sana kilo yapar bebişe değil emin ol
birde süt ve süt ürünlerini bol bol tüket kemikleri çok güçlü olur bebişin ben her gün yarım litre süt içerdim yoğurt yumurta peynirde cabası tabii.
Naçizane bunlar benim fikrim ama tabii bebeğin sağlıklı doğsunda doğduktan sonra bol bol emzirirsin o zamanda kilo alır.

canımmmmmmmmmm iyiyim napimmm haftanın son günü işteee mutluyum mesudummm opuyorumnanaktan önümde bi yığın evrak işliorum gariii sen napiosun yafrummmm

ooyyyy bu hafta senin çok yoğun geçti zatiii görşemedik doğru dürsüt özledim seni Şeniz

bende iyiyim be güzelim nasıl olıyım üç gündür bel ağrım var feci şekilde oturup kalıcam kalkamıcam diye tırsıyorum valla belim kilitleiyor zaman zaman fıtıktan dolayı :çok üzgünüm:
bunun dışında bir yaramazlık yok şükür herşey yolunda hihoyyyt hihoyyyt

ooyyyy bu hafta senin çok yoğun geçti zatiii görşemedik doğru dürsüt özledim seni Şeniz

bende iyiyim be güzelim nasıl olıyım üç gündür bel ağrım var feci şekilde oturup kalıcam kalkamıcam diye tırsıyorum valla belim kilitleiyor zaman zaman fıtıktan dolayı :çok üzgünüm:
bunun dışında bir yaramazlık yok şükür herşey yolunda hihoyyyt hihoyyyt
ooyyyy canım yaaa kıyamam kıss sende bu hafta ne fıtığı böleee kim fıtık etti seni gencecik yaştaa heee :oklava:
ben bu hafta nasıl yoğun ve yorgundum varya anlatamam gördün şahit oldun zaten bizzat kaydirigubbakcemile3 dün akşam sevişgen dostlarım behlülle bihtere bile bakamadan saat 9 a varmışmıydı bilmiorum navakt oldum fosur fosur uyudummm mirmirmirmir

ooyyyy canım yaaa kıyamam kıss sende bu hafta ne fıtığı böleee kim fıtık etti seni gencecik yaştaa heee :oklava:
ben bu hafta nasıl yoğun ve yorgundum varya anlatamam gördün şahit oldun zaten bizzat kaydirigubbakcemile3 dün akşam sevişgen dostlarım behlülle bihtere bile bakamadan saat 9 a varmışmıydı bilmiorum navakt oldum fosur fosur uyudummm mirmirmirmir

ah be güzelim ah ah ah ben seni üzerim aaa aaa aaaa kaydirigubbakcemile3
canım yaaa ben 7 senedir bel fıtığı hastasıyım yavrum o yüzdende ceren hanımı normal doğuramadım ya sancıda belim kesilior sandım :çok üzgünüm:
şimdide doğum ertesi kalan kilolar aşırı rahatsız ediyor ağrı yapıyor bir an önce zayıflamam gerek sağlığım açısından ama nasıl olcak bilemiyorum mafoldumben

ooyyy kuzum yaa evet bilooorumm sen bu hafta hep deli gibim çalıştın veee akşamalrıda davuk gibim uyudun kaydirigubbakcemile3
valla akşam bende erken yatma niyetinde idim emme çocuk olunca ne mümkün saat yine 12 oldu ben yatana kadar kaydirigubbakcemile3

Back
X