Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

seninde cuman mübarek olsun beyazım dualar hepimiz için inş
ablam istanbula mı geliyorsun ne güzellll
yasemin canım sen istanbulun neresinde oturuyorsun

kesemedim canım bağomlılık yapmış ben farketmeden ama ben kesmesem de kesiliyor baksana dorgunluğa :olmaz:

iyiy ben de çıkayım madem yoğunsun dinlenirim biraz yorulmuşum pazara gittiydim sabah mirmirmirmir

hade öptüm şeker........... Şeniz

heee doğru didin yavrum hadi byeee
yine gel özletme kendini şekerrr

bu arada msn tel falan mı alsak gelince çağırırız birbirimizi böyle olmayacak kaydirigubbakcemile3

olaaarr dabi neden olmasın

beyazcım nasılsın..maalesef erkekler daha rahattır o konularda becerebiliyrlar maalesef ben yapamıyorum...offf kadınlar iştee.
merhaba cnm
iyiyim sağol sen ansıslın tatlım
yazını görmemeişim kusuruma bakma olur mu?
ay canım ya çok az kalmış Berrayı kucağına almaya hadi hayırlısı bakalım

seninde cuman mübarek olsun beyazım dualar hepimiz için inş
ablam istanbula mı geliyorsun ne güzellll
yasemin canım sen istanbulun neresinde oturuyorsun

sağol cnmŞeniz

kızlar
haftanın son iş günü ve burası yine durgun geçti :(:(:(
neyse ben yavaş yavaş toparlanıyor vede çıkıyorum cancanlar
hepiniz kendinize iyi bakın anacım
herkese iyi akşamlar vedeeeeeee iyi tatilleeeeeeeeeerrrrrrrr
öpüyorum sizi mucx mucx mucx

canlarımmmm
nasılsınız hepinizi çok özledim ben yine benim evim tadilat oluyor daha doğrusu doğalgaz döşetiyoruz bizim buraya yeni geldi bebek olunca soba yada elektrikli zor oluyordu ev ısınmıyor en üst kat çocuğuda hasta etmeyelim dedik aslında biraz ödeme zorluğuda var ama oğlum için katlanacağız sıkıntıya o yüzden ben 4 gündür annemdeyim daha bir kaç gün daha orda olacağım işler bitip temzilik yapılınca döneceğim evime şimdi işler nasıl gisiyor die bakmaya eve geldim sizede bir bakayım dedim hepiniz kendinize ii bakın

canlarımmmm
nasılsınız hepinizi çok özledim ben yine benim evim tadilat oluyor daha doğrusu doğalgaz döşetiyoruz bizim buraya yeni geldi bebek olunca soba yada elektrikli zor oluyordu ev ısınmıyor en üst kat çocuğuda hasta etmeyelim dedik aslında biraz ödeme zorluğuda var ama oğlum için katlanacağız sıkıntıya o yüzden ben 4 gündür annemdeyim daha bir kaç gün daha orda olacağım işler bitip temzilik yapılınca döneceğim evime şimdi işler nasıl gisiyor die bakmaya eve geldim sizede bir bakayım dedim hepiniz kendinize ii bakın

ooyyy canımmmm hoş geldin güzelimmmm
doğru diyorsun hayatım doğalgaz şart valla çok büyük bir rahatlık bizde malum yaz başı ben hamişken döşetmiştik bebek olunca iyi oluyor hadi bakalım güle güle kullanın inşallah iyi güzel ısının inşallah oğluşumuzda hasta olmasın.
Sende kendine iyi bak güzelim yine gel haber ver kendinden.

:olmaz:
canlarımmmm

Allah kolaylık versin cnm
evet doğalgaz çok iyi oluyor,hem kolay hem pratik biraz masraflı ama olsun değer
sen naıslsın cnm
özledik senide
oğluşun da iyidir umarım
kendine iyi bak cnm

vereliniortak bunların biri in diğeri de cin
ama top bulamaışlar oynamaya:dilcikar:

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr... daha kimse gelmemiş anlaşılan... hafta sonunuz nasıl geçti? ben bütün hafta sonunu kitap okuyarak geçirdim. eee? hadi gelin bakalım :)

günaydın kızlar nasılsınız inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur

günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl sadece 29 gün kalmış ablamm sağlıkla kavuşursunuz inşallah
ohh çok iyi yapmış hemde dinlenmişsindir kitap okurken ne okudun abla bende bayadır okuyamıyorum
en son elif şafaktan aşkı okumuştum
ben hafta sonu arkadaşımın ev mevlüdüne gittim ordan hasta ziyaratine

günaydın kızlar nasılsınız inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur

günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl sadece 29 gün kalmış ablamm sağlıkla kavuşursunuz inşallah
ohh çok iyi yapmış hemde dinlenmişsindir kitap okurken ne okudun abla bende bayadır okuyamıyorum
en son elif şafaktan aşkı okumuştum
ben hafta sonu arkadaşımın ev mevlüdüne gittim ordan hasta ziyaratine

günaydın birtanem :) Rüzgar iyi teyzesi, kahvaltı yapmamı bekliyor ama demir hapımı içtiğim için 1 saat beklemek zrounda kalıyorum, kahvaltı deceğiz birazdan :)

evet hayatım, çok az kaldı... inşallah sağlıkla şu günler geçsin :) iyice tedirgin olmaya başladım çünkü bebek büyüdükçe yeri daraldığından hareketlerinde azalma oluyor, bunu bildiğim halde panikliyorum :)

dinlendim hayatım, Maeve Binchy adlı bir yazarın kitabını okuyorum, Gümüş Yıldönümü kitabın adı

senin de yoğun geçmiş ziyaretlerle :)

günaydın özgecim nasılsın canım inşallah senin içinde iyi bir hafta olur

ablacım maşallah kuzuna büyüdü artık şimdiden afiyet olsunn size
geçicek ablacım bi bakmışsın minik bebeğin kollarında hayırlısıyla sayılı gün çabuk geçer
nasıl tedirgin olduğunu tahmin ediyorumm:))ama bak ekimi bitridik bilee kasımda su gibi geçicek mutlu sona az kaldı bizde seninle birlikteyiz ablammm

ablacım maşallah kuzuna büyüdü artık şimdiden afiyet olsunn size
geçicek ablacım bi bakmışsın minik bebeğin kollarında hayırlısıyla sayılı gün çabuk geçer
nasıl tedirgin olduğunu tahmin ediyorumm:))ama bak ekimi bitridik bilee kasımda su gibi geçicek mutlu sona az kaldı bizde seninle birlikteyiz ablammm

canımsın benim, birtanem :) iyi ki varsınız :)

sen kürlere devam ediyor musun hayatım? nasıl gidiyor?

günaydın canikom... nasılsın? umarım çok yoğun bir hafta olmaz senin için :)
inşallah ablacım gerçi bi kaç gün yalnızım ama bakalım şu günü bi atlatsam ay başına kadar rahat olucam..

günaydin canımm iyiyim şükür başladım işte çalışmaya :)))

Back
X