hiiiiiiiiç merak etme, her şey iyi olacak, sen kalbini ferah tut... ayrıntılı incelemese de bir şey olsa muhakkak görürdü doktor, yine de dualarımız seninle tabii ki :)
sağol ablammm Şeniz inş. :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiiiiiiiiç merak etme, her şey iyi olacak, sen kalbini ferah tut... ayrıntılı incelemese de bir şey olsa muhakkak görürdü doktor, yine de dualarımız seninle tabii ki :)
iyiyim güzelim çok şükür senden naber?ya ben iyice sapıttım gece kalktığımda oğluşum hareket etmezse hareket edene kadar bekliyorum uyumuyorum normal bir davranış mı acaba CADIARZU
canikom bağlantım koptu, ben de kapattım programı, sonra da girmedim tekrar, yoksa öyle kaçıp gitmem biliyorsun Şeniz
ben yarına randevu aldım kızlar lütfen dua edin benim için de iyi şeyler duyayım bebeğimin kalbi, diğer organları, herşeyi iyi olsun olur mu ?
Gülçiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn çok çirkin bu kız çooooooooooookkkkkkkkk... yerim ben bu çirkin cadıyı Şeniz
oyy maşallah gülçin ben sen,in bu kabağa bitiyom saten çok şeker.............
Gülçinim gülom
yerim ben o zillii nasılda tatlı olmuş
allahım nazarlardan korusun kuzumu
canlar nabersiniz evimin tadilatı c.tesi bitti dün kadın geldi beraber temizlik yaptık gece 10 a kadar canım çıktı dün evimizde kaldık şu an bitmiş durumdayım yorgunluktan ama tertemiz olduk :)))
kahvaltıya gidiom benim velet uyurken uyanmazsa görüşürüz
ben kahvaltı edicem fıstıklar ablama iniyorum gene gelirim inş.şimdilik öpüyorum hepinizi....... opuyorumnanaktan
kabakn deme kız benim zillime yerim ben onu
kızlar sırtım çok ağrımaya başladı, sonra yine gelirim
ablacım karar verdim inanabilemiorummm mafoldumbeninşallah canım :) sen inanıyor musun peki buna? yerimseniben
aayyy yalnızımda noluyo ki karı saolsun istanbuldan beri yetioooo kötükedihüsosendemi yalnızsın özgecimm bende yalnızım arkadaşım senelik izne çıktı
aayyyy panik annemmm benimmmm Şenizgünaydın canlarım herkese iyi haftalar diliyorum
sabah 6dan beri miracı uyutmaya çalışıyorum
akşam hiç bir anne kalmadı yanımızda ilk defa yanlız kaldık ve sabaha kadar uyumadım oğlum uyudu ama ben acaba bişi olcakmı demekten başından ayrılamadım şimdide uusunda kavaltı yapam die bakıom
günaydin bitanemmmmm hihoyyyt
ayyyy ben bu kuzuyu yerim yaaaa maşallah barik allah tü tü tüüü
can kuşummmmmm günaydinnnnnn :1hug:
hoşgeldin canımmmgünaydın güzeller.......... a.s. nasılsınız?
canımmmmmmmmm süperimmm güzelimmmmm keyifliyimmm işim çoookk ama napiiimmmmmmmmlaelaelaelaelae şarkı bilem besteledimmmmgünaydınnnnnn güzeller bir türlü yazamadım size yaaa
herkese güzellll bir hafta diliyorum cancanlarrrr
umarım topiğimizde de yoğun bvir afta olur bol sohbetliii
eee nasılsınız canlarım herkesler iyidir işallah
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın birtanemmmmmmmmmmmmm nabeeeeeeeerrrrrrrrr
yaaa allahım maşallah
can kuşummmmmm günaydinnnnnn :1hug:
canımmmmmmmmm süperimmm güzelimmmmm keyifliyimmm işim çoookk ama napiiimmmmmmmmlaelaelaelaelae şarkı bilem besteledimmmm
yaaa allahım maşallahyavruşummm uçuç böcüğümmmm kıss annesi senmi güldürüosun bu minik çitlembiği yavrumm son resimde meyik düşmüş kıyamam yaaa parça pinçikk yoğurasım geliooooo
günaydın ablacım en güzelini yapmışsınGünaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr... daha kimse gelmemiş anlaşılan... hafta sonunuz nasıl geçti? ben bütün hafta sonunu kitap okuyarak geçirdim. eee? hadi gelin bakalım :)
günaydın canım sanada ii haftalar olsun inşallahgünaydın kızlar nasılsınız inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur
günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl sadece 29 gün kalmış ablamm sağlıkla kavuşursunuz inşallah
ohh çok iyi yapmış hemde dinlenmişsindir kitap okurken ne okudun abla bende bayadır okuyamıyorum
en son elif şafaktan aşkı okumuştum
ben hafta sonu arkadaşımın ev mevlüdüne gittim ordan hasta ziyaratine
günaydın canımgünaydin kıslar hepinize iyi bir hafta diliorumm zemuszemus
ay canım benbşim günaydın gece nöbetteydin hagünaydın canlarım herkese iyi haftalar diliyorum
sabah 6dan beri miracı uyutmaya çalışıyorum
akşam hiç bir anne kalmadı yanımızda ilk defa yanlız kaldık ve sabaha kadar uyumadım oğlum uyudu ama ben acaba bişi olcakmı demekten başından ayrılamadım şimdide uusunda kavaltı yapam die bakıom
günaydın canım
ay canım benim çok tatlılar ya koyuyosunuz resimleri aşeriyorum ben onları ısırmak istiyorum
günaydın canım
el yakar bu fotolar canım ya ne kadar tatlı ne kadar masumlar yerim ben sen yerim
canım ii haberlerle gel inşallah içini ferah tut hiç bişi olmuycakben yarına randevu aldım kızlar lütfen dua edin benim için de iyi şeyler duyayım bebeğimin kalbi, diğer organları, herşeyi iyi olsun olur mu ?
oh ne güzel hem doğalfaz hem tertemiz oldu güle güle kullan oture hayatımcanlar nabersiniz evimin tadilatı c.tesi bitti dün kadın geldi beraber temizlik yaptık gece 10 a kadar canım çıktı dün evimizde kaldık şu an bitmiş durumdayım yorgunluktan ama tertemiz olduk :)))
kahvaltıya gidiom benim velet uyurken uyanmazsa görüşürüz
kızlar sırtım çok ağrımaya başladı, sonra yine gelirim
yavrummm yaaa kıyamamm cilvetoşumaaa:lepi:canımmmmmmmmmmmmmm can yoldaşımmm günaydın tekrardan yavru kuşum nasılsın
süpppeerrrr oll annem süpperrr
neler yaptın bakim haftasonu CADIARZU
oyyy dile gelmiş bestekar kankim benim Şeniz
amin amin amin
tü tü tü
maşallah sübanallah bütün kuzulara maşallah maşallah![]()
heee ben güldürüyorum cancan birşeyde yapmama gerek yok zatiii
ben gülüyorum onu görünce oda gülüyor beni görünce kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ana kız cilve yapıyoruz bir birimize karşılıklı kaydirigubbakcemile3
hee canım yaaa son rasimde artık yorgun düşmüştü uyuyup kalmıştı cadım kaydirigubbakcemile3
NUR,CEREN
kızlarınıza maşallah,sübhanallah...
yavrummm yaaa kıyamamm cilvetoşumaaa:lepi:
hafta sonu ailecek c.tesi gunu bursaya halama gittik akşam geldik o gün ölece geçti dünde ağda yaptırdım pampık oldummmzemuszemus soora annemle markete gittik sonra akşam tv kitap okudum yattım sabah oldu burdayımmm kaydirigubbakcemile3
kızlar bn meleğime kavuşmak için gün sayıyorum bugün son kontrol günüm ve kısmetse haftaya gelior :)
günaydın kızlarrr...nasılsınız bakalım...nur ceren minikleirm çok tatlı olmuşlar maşallah allah nazardan saklasın inanın çok şeker olmuşlar ayy böyle görünce nasıl hevesleniyorum bir an önce berram gelsin diye..
söylemeyeyim canınızı sıkmayayım diyrum ama ölesine herşeyimizi anlatmaya alışmışızki söylemeden geçemiyorum..bizim kız 2 gecedir pek bir nazlı hareketleri azaldı o kadar dürtmemize ragmen geç ve az cvp veriyordu birde kasılmam sık oldu karnımda..doktorumda bunlar olursa haber ver demişti..sanırım bilinç altına girmiş ki tedirgin oldum rüyamda bile önceki gün karnımda ölmüş olarak doguyordu bu yüzdende 2 gündür baş agrısı çekiyorum dünde doktorumla konuştum acile gidip nstye girmemi istedi gittim bir sorun olmadı zaten aşırıda kalabalıktı dogru dürüst soruda soramadım..nitekim sonra doktorumla konuştum bugünden için ayrın gelsin önce ben tekrar muane edeyim sonra olması sık nstye alırız.dedi..gece yatmadan da hala baş agrım devam ediyordu acilde 10 6 çıkmıştı tansiyon evde ölçtüm yatmadan 13 9 sonra ise 14 10 çıktı eşimde tedirgin oldu. bugün doktora gidecem...bendede durum böyle şimdi ise hareketler normal...
sağol ablacım yok daha gitmedim adetimi bekliyorum duruma göre gidicem
günaydın burcum nasılsın canım miraç nasıl yalnız kalmaya başladınız demek ay kıyamam sana ya annelik işte:))))))
evet ben gördüm maşalalhh gönülün oğluşu çok tatlıı
günaydın nurcum nasılsın canımm maşallah ilaydamıza çok tatlı olmuş büyümüş
oyunckalarınla bile oynuyor allah nazarlardan saklasın
hayırdır nurcum ne oldu kuzummm
günaydın gülçin nasılsın canım cerenimiz nasıl evet canım yalnızım inşallah hepimiz için güzl bir hafta olur
günaydın hilalcim nasılsın canım dularımız seninle canım endişelenme herşey çok güzel olucak
nurcumm çok tatlısınız ana kız maşallahh
gülçinn canım çok tatlı bu kuzu maşallahhh
entelliye cnaım nasılsın oğluşun nasıl temizlik bitmiş güle güle otur canım afiyet olsun
allah allah yaa yapma böyle h,lal
böyle yapıp çocuğuda telaşlandırma üzme onuda rahatsız etme
neden sakin ve rahat olamıyorsun herşey yolunda gidecek meraklanma lütfen sen böyle yaparsan olmazki tatlım yaa önce sen sakin olmalı ve herşeyin yolunda gideceğine güzel olacağına inanmalısın .
heee anladım yine nette sorun var yane neyse geldin ya buda yeter ablammmm
yaaa hilal valla alıcam elimeklava:
evet teyzesi çoooooooooookkkkkkkkk çirkin hemde kaydirigubbakcemile3
kızıma kabak deme tamammı
onun bir saçı olucak gör kıvır kıvır bukle bukle :dilcikar:
aminnnnnnnnnnnnnnn
allah bütün bebişleri korusun nazar değmesin inşallah
canım hoş geldin hadi gözün aydın rahat teömiz ve sıcacık otur evinde oğluşunla inşallah