Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım sağol pozitif olmayı öğretirsin sen bana inş.örnek alıyorum seni burdaki herkesin desteği de çok önemli benim için...doktorum karamsar olunca beni de etkiliyor ama takmıyorum artık zaten düzeldi çok şükür.....
heee dalyan gibi olacak oğluşum inş.bilgine kaydirigubbakcemile3(damat adayın) kaydirigubbakcemile3
aaa ben de siz gelmediniz sandım neyse yarın inş.denk gelirde kaynatırız..........sen de kendine ve tatlı fıstığa iyi bak Şeniz
Kızlar bugün moralim sıfırın altında. Sonuçlarımı aldım. Rahimde iltihap varmış, fitil verdi. Prolaktinim 92,7 ve bir hap verdi düşürmek için. En kötüsü de bu kadar yüksek olmasının sebebi beynimde bir ur olabilirmiş. Cumartesi sabah beynimin ilaçlı MR'ı çekilecek. Ne olur dua edin. Bebek işini unuttum kendi derdime düştüm. Hele eczanede ilaç beklerken bir bayan 2 küçük kızıyla girip yasmin isteyince öyle kötü hissettim ki...Allah bu günümüzü aratmasın..Sonucumdan haberdar ederim yine sizi. Dualarınızı bekliyorum...
günaydın kızlar, nasılsınız? dün topiğe giremedik bir türlüumarım bugün böyle bir sorun olmaz
günaydın
kızlar bi konudsa yardım
43.183.83 ingilizce yazılı olarak nasıl yazabillirim
günaydın arkadaşlar güzel ve sitede sorunsuz bir gün olur inşallah.
bende suşi çıktım abla
canım sana da günaydın :)
Allaaaah ben musakka çıktım kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar güzel ve sitede sorunsuz bir gün olur inşallah.
bende suşi çıktım abla
canım, yazıyorum
forty three.one hundred and eighty three.eighty three
heeeeeee dedikoducusun yaniiiiiiiiiiiii :roflol:
Güüüüüülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn pabucu yarııııııııııım
Çık dışarııyaaa oynayalıııııııııııııııııııııım
Nerdesin kız?
eee napiiim öyle diyor ama, sen göndermişsin naniknanikaşk olsunnnnnnnn :dilcikar:
tamam varsa daha gönder :)ablacım birtane daha var :)
71.353.83
al sncaaakkkk
bul sancaaaakkkkk
dön arkana iyi baaaaaaaakkkkkkkkkkk
![]()
![]()
işte burdayımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3