Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

arifee dra gittin mi gitmediysen :oklava: geliyor
ona göre
daha gitmedim nurcum adetimi bekliyorum kuzuuu adet olmadan başlıyamıyoz bu işlereyerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah barikallah tü tü tü :nazar: :nazar: :nazar:

ayyy cicim yaa sende de bu ara bir yoğunluk pir yoğunluk yani böyle giderse seneye kadar yoğun olursun anacım sen geçen yıldan hatırlıyorum :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız nur sanada benden bulaştı zaaaar oklava almak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet ama inan çok bunaldım kafamı kaldıramıyorumm ya biran öne şu günlerin geçmesini bekliyorummmmafoldumben

hım güzelmişopuyorumnanaktan
evet canımmmopuyorumnanaktan
albüme resim ekledm

çok tatlısınız kızlarrrropuyorumnanaktan

evet ama inan çok bunaldım kafamı kaldıramıyorumm ya biran öne şu günlerin geçmesini bekliyorummmmafoldumben

çok tatlısınız kızlarrrropuyorumnanaktan

ayyy canım yaa sen hayırlısı ile bir hamiş kal evde bol bol dinlenirsin yavrum sonrada bebişinle vakit geçirir bu bunalımlı günlerini unutursun allahın izini ile

merci canım o senin tatlılığın Şeniz

kızlar oğlum uyumuyor delircem artık mevlüt yaptık o günden beri deli gibi ağlıyor doktora gittik herşey normal ağrısızı sızı yok ma çok ağlıyo naptıysam fayda etmedi etek bezinde salladım ayakta salladım ama susumuyor napıcam ben yaaamafoldumben

herkese günaydın
çok fazla giremiyorum son zamanlarda durumu yazmıştım zaten
miraç çok ağlıyo şu kolik durumu bi geçse rahatlıcam

kızlar oğlum uyumuyor delircem artık mevlüt yaptık o günden beri deli gibi ağlıyor doktora gittik herşey normal ağrısızı sızı yok ma çok ağlıyo naptıysam fayda etmedi etek bezinde salladım ayakta salladım ama susumuyor napıcam ben yaaamafoldumben

hoşgeldin burcum nasılsın canım hay allah ne olduki acaba canım gazı falanmı var
umarım en kısa zamanda düzene girer allah kabul etsin canım mevlüt okutmuşsun
burcum acaba nazar falanmı değdi miraça okutsaydın birine.haa bide ablamın oğluda dediğin gibi çok ağlıyormuş aspiratör ve saç kurutma makinası çalıştığı zaman susuyormuş sıpa bi dene istersen canımmkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız hepimiz için güzelbir gün olur inşalalhh

burcumm günaydın canım hoşgeldin nasılsın miraç hala huzursuzmu çok özledik seni

ayyy canım yaa sen hayırlısı ile bir hamiş kal evde bol bol dinlenirsin yavrum sonrada bebişinle vakit geçirir bu bunalımlı günlerini unutursun allahın izini ile

merci canım o senin tatlılığın Şeniz

aminnnnn inşallahhh canım o günleri nasıl bekliyorum bir bilsen:Saruboceq:

canımmm dünüüüürrr kıyamam sana kuzum yaaa mevlüt okuttunuz dimek hadi gözünüz aydın canım allah kabul etsin, allah analı babalı büyütsün inşallah damadımı.
ağlamasıda büyük ihtimalle bence gazdandır canım ya dr. birşey yok dediyse aklıma başka bişi gelmiyor. bağırsaklarını dinledimi doktor?

herkese günaydın

günaydın dünüüürrrrr
sen miracımıza bak tatlım kendini sıkıntıya sokma kendini emi cicim
kolik içinde herkesin kendince yaptığı uyguladığı yöntemler var sana hangisi uyar bilemiyorum işine yarar ama bence herşeyi dene çünkü hakketten gaz sancısı fecii bir durum ya.
canım ben cerende babuline diye bir şurup kullandım bitkisel düzenli olarak günde üç defa ve gaz felan kalmadı çok işime yaradı banada sağolsun beyaz tavsiye etmişti oda zeynepte baya faydasını görmüş istersen al bir dene belki seninde işine yarar.

günaydın canımmmm amiiinnnn tatlım aminnnnnnn

aminnnnn inşallahhh canım o günleri nasıl bekliyorum bir bilsen:Saruboceq:

biliyrum birtanem biliyorum içindeki hasreti özlemi ama oplmayıncada olmuyor işte ne yapalım üstüne gittikçe dahada erteleniyor o yüzden bırak kendi haline balım.

günaydin canlarımmm geçmişi okuyamadım geldim ama ne kadar kalabilcem bilmiorum mafoldumben hepinizi çook ösledimmm mafoldumbenmafoldumben

günaydin canlarımmm geçmişi okuyamadım geldim ama ne kadar kalabilcem bilmiorum mafoldumben hepinizi çook ösledimmm mafoldumbenmafoldumben

canım bizde seni çok özledik birtanem şu işlerini yoluna koy ve aramıza gel artık nütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz Şeniz

günaydın canlarım güzel bir gün olsun inşallah
ceren allah iyliğini versin toplu sünnete çok güldüm

herkese günaydın
günaydın hayatım... işin çok çok zor, Gülçin'in tavsiye ettiği ilacı bir kullan istersen... kıyamam yaa... bu arada Allah kabul etsin canım :)
günaydın canıııııııııımmmmm... amiiiiiiiin inşallah
sana da günaydın tatlım :)
çok özledik seni amaaaa... neyse inşallah bir an önce halledersin işlerini
günaydın canıııııııımmmmmmmmmmmm :)

Back
X