Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın canlarım güzel bir gün olsun inşallah
ceren allah iyliğini versin toplu sünnete çok güldüm

:roflol: :roflol: :roflol:

sana da günaydın tatlım :)

tünaydın ablaaaaaaaaaaaaa Şeniz

kızlar sevtaop doğurdu dimi
dün sezeryan olcak de biliom ama

büyük ihtimalle sevtap bebeğine kavuştu dünür daha haber alamadık ondan
mavi deniz de pazartesi nasipse kızına kavuşacak hayırlısı ile inşallah.

mavi doğurdumu ay ne uzak kalmışım ya topikten

canımmmm kıyamam sana ben yaaaa :teselli: :1hug:

ohooo kaç saattir yokum kimse bir şey yazmamış doğru dürüst... ne oluyor? iyice durgunlaştı

Burcu'cum üzülme hayatım, Miraç biraz daha büyüyünce sen de rahatlayacaksın :) herşey daha bir yoluna girecektir

Gülçin'cim ne oldu bu millete? Hilal gelmiyor kaç gündür farkında mısın?

yaaa nerdesiniz
ben buyda yalnıs kaldım
çok koyktumsenağlamasenağlamasenağlama

Gülçin'cim ne oldu bu millete? Hilal gelmiyor kaç gündür farkında mısın?

bilmiyorumki abla yaaa :sm_confused:
nerde bu millet nerde bu devlet hükümet :kızgın:

evet farkındayım hilalde yok bir süredir umarım herşey yolunda idir.

yaaa nerdesiniz
ben buyda yalnıs kaldım
çok koyktumsenağlamasenağlamasenağlama

oooyyyyy kıyamam sana bennn :teselli:

evet ablacım ya
gülçinimde yok bugün

canımmm ssk şubesinde işim vardı oraya gidip geldim tabii bu sırada da burdaki işler birikti bu hafta benim için yoğun geçicek malum ay başı ama fırsat buldukça geliyorum bende topiğe boşlamıyorum sizi cancanım opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız?durgun biraz ama ben dünden geri kaldıgım için ancak okudum...burcu üzüldüm erkek bebklerde kolik daha fazla görülüyor ve geçirmesi maalesef zaman alıyor bablineyi kızlardan bende duydum işede yaramış baksana sende dene nursa harvey denilen bir bitkisel damlada var birde acı elma yagı duymuştum ayak altı ve göbege sürülüp masaj yapılıyormuş...

zaman geçmiyor sanki kızlar evde tek olunca biri olunca geçiyor bir şekilde ama heyecan degil ama br huzursuzluk var sanırım dogum yaklaştıgı için böyleyim gece sık uyanıyordum şimdi dalmaktada güçlük çekiyorum hadi bakalım hayırlısı..

evet ablacım ya
gülçinimde yok bugün
evet o da yoğunmuş baksana :(
bilmiyorumki abla yaaa :sm_confused:
nerde bu millet nerde bu devlet hükümet :kızgın:

evet farkındayım hilalde yok bir süredir umarım herşey yolunda idir.

canımmm ssk şubesinde işim vardı oraya gidip geldim tabii bu sırada da burdaki işler birikti bu hafta benim için yoğun geçicek malum ay başı ama fırsat buldukça geliyorum bende topiğe boşlamıyorum sizi cancanım opuyorumnanaktan
evet yaaa kimsecikler yok

umarım yolundadır canım, kaç gündür gözükmüyor

hmmm... sen de çok yoğunsun... napalım?
slm kızlar nasılsınız?durgun biraz ama ben dünden geri kaldıgım için ancak okudum...burcu üzüldüm erkek bebklerde kolik daha fazla görülüyor ve geçirmesi maalesef zaman alıyor bablineyi kızlardan bende duydum işede yaramış baksana sende dene nursa harvey denilen bir bitkisel damlada var birde acı elma yagı duymuştum ayak altı ve göbege sürülüp masaj yapılıyormuş...

zaman geçmiyor sanki kızlar evde tek olunca biri olunca geçiyor bir şekilde ama heyecan degil ama br huzursuzluk var sanırım dogum yaklaştıgı için böyleyim gece sık uyanıyordum şimdi dalmaktada güçlük çekiyorum hadi bakalım hayırlısı..

ayyyyy hiç sorma zaman geçmiyor gerçekten... şu koskoca aylar geçti, önümüzdeki günler geçmek bilmiyor :) ama biliyorsun bugünlerimizi de arayacağız kaydirigubbakcemile3 uyku benim için problemdi, ama son bir kaç gündür uyumayı başarıyorum, uykum gelene kadar oturuyorum hatta ve hatta TV karşısındaki koltukta uyuyana kadar yatıyorum ve nasılsa gece uyandığım için uyanınca da yatağa gidiyorum, yok başka çare... yoksa o yatak batıyor...

Son düzenleme:
Back
X