Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

benimkide babasıyla oynadı biraz gözleri kapanırken yatağına yatırdım 1 dakikada gitmiş

nurum ben didiyorum canımcım evde yalnız başıma canım sıkıldı cerende uyuyor yapacak bişi yok topiğe geldim burasıda terk edilmiş e bende gideyimde bari evde kendime yapacak bişeyler blayım haydin iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın anacım iyi tatiller byeeeee

nurum ben didiyorum canımcım evde yalnız başıma canım sıkıldı cerende uyuyor yapacak bişi yok topiğe geldim burasıda terk edilmiş e bende gideyimde bari evde kendime yapacak bişeyler blayım haydin iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın anacım iyi tatiller byeeeee

sanada iyi tatiller canom

kızlar selam ben geldim tabi ne alaka saate bakk diceniz fakat ben geceleri kızımı sallarken müsait oluyom ve 179 sayfayı okuyup bitirdim geçmişi okumasam çatlardım bi eksiklik hissederdim
hilalcim aman canım dikkat et kendine rabbim sağlıcakla bebişe kavuştursun
neşem geçmiş olsun allahımın sayesinde herşey yolunda gidecektir tasalanma iyi haberlerini okuyucam
arifem çok yoğun çalışıyosun aman bu yoğunlukta hasta olma dikkat et bol vitamin al
mavim allah analı babalı büyütsün gözün aydın berramız gelmiş hoşgelmiş melek
filiz ablam senin yazılarını okurken senin doğum heyecanın bana da geçti valla içim güp güp atarak okudum valla
burcu canım paşamız gazlı imiş seni çok iii anlıyorum bende cemreden çok çektim şimdi azaldı ben babuline ve sab sumpleks diye bi damlayı beraber kullandım dr verdi sab çok iyi geldi kabız olmasın diyede babuline devam dedi dr um çünkü sab gazı keser ama kabız yapabilir her ihtimale karşı babuline deam ettik sorun olmadı çok şükür
gülçin ve nur prensesleriniz çok tatlı ve kocaman olmuşlar cemrede onları takip ediyo nede olsa 1 ay var aralarında ablalarını örnek alıyo
beyazcım öncelikle sen çok tatlı çıkmışın fotolarda maşallah kuzunda büyümüş dişi çıkmışdarısı başımıza
özsev canım senin tecrübelerini anlatman beni çok mutlu ediyo faydalanıyom valla bana arkadaşlık yoıllarsan senin bıcırığı görmek isterim
karpuzcum benim kızda seninki gibi aşırı ağlıyo meme emmeyi 1 daakka geç alsın kıyamet kopuyo inşallah bugünlerimizde geçer
özgecim bi aralar efkarlanmışsın boşver hayatım fıstık gibisin geleceğe bak
jasmin iyiceağırlaşmışsın bende son anlarda öyleydim allah kolaylık versin hayatım
ismini yazamadığım tüm candan arkadaşlarım hepinize selamlar

hey yabancı söyle bana sen kimsin ne diye gizli girdin yoksam topiğin anahtarını iyi geceler deyip koyacağım yerden çalıcan dimi yem ezler bende burda durup seni gözetlerim olur biter bu topik gülçinin emaneti mukaddes ve özel sınırlarımıza sokmam seniii bizim gizlenenlerle işimiz olmaz açıkça girer dost olmak istersen herkes canı gönülden kabul eder

ben kime diyom kötükedihüso :oklava: bak zorla girmeye kalkarsan delikafadulden bağırır bütün topiği ayağa kadırırım ona göre

canım sana ne sorcam doğumdan sonra tansiyonun düzeldimi hala ilaç kullanıyonmu

doğumdan sonra odaya aldıklarında 12-8di her saat başı ölçtüler hastaneden çıkana dek 11-8 12-8 di düzelmişti yanı dogumdan 1hafta sonra 2hafta sonra tekrar ölçtüm hep normaldi.zaten gebelik tansıyonun çok yüksek degılse dogumdan sonra geçiyor canım senın tansıyonun çok yüksek degıl zaten ama sınırdasın dıkkat etmen gerek .aniden fırlamaması için.yedıklerıne dıkkat et stresten uzak dur yeter.sınırlenınce atma içine ağla bağır çağır kır bıseyler yap ama atma içine işte o an içine atarsan tansıyonu tavan yaptırıyo.zaten her hastalıgın başı sınır stres degılmı?artık düşünme bunları gebelıgın tadını çıkar canım.dedım ya bende ılaç kullanmama ragmen hep sınırdaydı tansıoynum.korkma allahın izniyle bişey olmaz sadece dikkat.

heee oyun parkı yani park yatak diyorsun anladım canımcım
valla belli bir süre duryorlar içinde sonra dediğin gibi çıkmak istiyorlar ordan haklılar hapishane gibi aynı yerde hep onlar napsın bizi bir odanın içne kapatsalar ve bütün gün burda dur deseler durabilirmiyiz asla ne mümkün. kaldıki onlar dünyayı yeni yeni tanıyorlar keşifteler nasıl dursunlar içerlerde. :):):)
demek senide bırakmıyor hee kaçma bir yere diye şuan onun oyun arkadaşısın sen annesi :):)

haklısın canım ama bir gün bile oynamadı içinde verdıgım paraya acırım.hem nasıl oyun arkadaşıyım sorma kötü alıştırdım galıba ben bu kızı aşırı sevgi şefkat yukledım işi gücü bıraktım çalışmıyorum zaten sırf canımla ilgıleneyeım dıye iyide yapmısım aslında. hiç hırçın bır bbebek olmadı dogdugundan beri aglamadı desem yerıdır gaz sancısı bıle çekmedı kuşum çekse bıle kıyametlerı koparmadı bu çocuk nıye aglamıyor dıye korktum bıle ilk başlarda:))uynadıgında bıle ağlamaz kendı kedıne oynar benı gorur gormez guler yavrum.ama nazar değmezse tabı eskıden ınanmazdım nazara ama inanır oldum artık gerçekten değiyormus kuzucum gece hıçkırarak aglıyor resmen aglamayan çocuk nazar degınce.aman gözleri çıksın yavrularımıza kotu gozle bakanın ne dıyeyeım 41kere maşallah diyelım buarada :))).dr.soyluyor zaten çok ılgılenmıssın herseyın bası sevgı şevkat dıyo ama ben fazla abarttım galıba bu işi.övünüyorum sanmayın sakın kızlar her anne sevgı şevkat verıyor tabıkı yavrusuna ben sadece asırı bartım yanlış yaptıgımı dusunuyorum ara ara acısını ben çekıyorum yıne...umarım şımarık olmaz ...

Son düzenleme:
kızlar selam ben geldim tabi ne alaka saate bakk diceniz fakat ben geceleri kızımı sallarken müsait oluyom ve 179 sayfayı okuyup bitirdim geçmişi okumasam çatlardım bi eksiklik hissederdim
neşem geçmiş olsun allahımın sayesinde herşey yolunda gidecektir tasalanma iyi haberlerini okuyucam
arifem çok yoğun çalışıyosun aman bu yoğunlukta hasta olma dikkat et bol vitamin al
filiz ablam senin yazılarını okurken senin doğum heyecanın bana da geçti valla içim güp güp atarak okudum valla
burcu canım paşamız gazlı imiş seni çok iii anlıyorum bende cemreden çok çektim şimdi azaldı ben babuline ve sab sumpleks diye bi damlayı beraber kullandım dr verdi sab çok iyi geldi kabız olmasın diyede babuline devam dedi dr um çünkü sab gazı keser ama kabız yapabilir her ihtimale karşı babuline deam ettik sorun olmadı çok şükür
gülçin ve nur prensesleriniz çok tatlı ve kocaman olmuşlar cemrede onları takip ediyo nede olsa 1 ay var aralarında ablalarını örnek alıyo
beyazcım öncelikle sen çok tatlı çıkmışın fotolarda maşallah kuzunda büyümüş dişi çıkmışdarısı başımıza
özsev canım senin tecrübelerini anlatman beni çok mutlu ediyo faydalanıyom valla bana arkadaşlık yoıllarsan senin bıcırığı görmek isterim
karpuzcum benim kızda seninki gibi aşırı ağlıyo meme emmeyi 1 daakka geç alsın kıyamet kopuyo inşallah bugünlerimizde geçer
jasmin iyiceağırlaşmışsın bende son anlarda öyleydim allah kolaylık versin hayatım

selam canım faydam dokunuyorsa ne mutlu bana canım.tabi yollarım yolluyorum şimdi.bak bakalım teyzesi meleğime.ama yenı en son hallerı degıl .yakın zamanda son halınıde eklerım.bende senın meleğine bakayım tabı albumde varsa..

merhaba hanımlar hayırlı hafta sonları hepinize sevdiklerinizle ve meleklerinizle birlikte opuyorumnanaktan konunun en başlarında yazmıştım sonra bir sürü sıkıntı yaşadımmmm bu arada sayfalarda baya ilerlemiş geçmişi okumaya da pek fırsatım yok bağırsak enfeksiyonu yüzünden kızıma sütümü veremiyorum daha doğrusu çok az vermek zorundayım eski halimize dönmek için cebelleşiyorummm dualarınızı eksik etmeyin lütfen en azından altı ay bile olsa emzirebiliyim kızımı yaşadığım sorunuda konu olarak açmıştım bilmek isteyen olursa burdan bakabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...erinize-ihtiyacim-var-olsaniz-yapardiniz.html

mafoldumben mafoldumben allahımmmm hiç bir anneyi böyle sıkıntıya düşürmesin :Saruboceq:

Beyazcım Çok Şekersİnn ya maŞallahhhh gÜzelİmmm
sağol cnmopuyorumnanaktan
kıss delii ben tanıyorum beyazı meraklanma yavrum sen :):):)

hoş geldin vede güle güle canım :):)
:he beni gülçin iyi tanırzemuszemus
sağol cnm
sen naıslsın güzelim kuzun nasıl uyutmamaış seni gecenin bi vakti burdaymışssın
kolay gelsin sana cnm
merhaba hanımlar hayırlı hafta sonları hepinize sevdiklerinizle ve meleklerinizle birlikte opuyorumnanaktan konunun en başlarında yazmıştım sonra bir sürü sıkıntı yaşadımmmm bu arada sayfalarda baya ilerlemiş geçmişi okumaya da pek fırsatım yok bağırsak enfeksiyonu yüzünden kızıma sütümü veremiyorum daha doğrusu çok az vermek zorundayım eski halimize dönmek için cebelleşiyorummm dualarınızı eksik etmeyin lütfen en azından altı ay bile olsa emzirebiliyim kızımı yaşadığım sorunuda konu olarak açmıştım bilmek isteyen olursa burdan bakabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...erinize-ihtiyacim-var-olsaniz-yapardiniz.html

mafoldumben mafoldumben allahımmmm hiç bir anneyi böyle sıkıntıya düşürmesin :Saruboceq:

geçmiş olsun cnma.s.

slm kızlar evimize geldik biz ...biraz sıkıntımız oldu ama atlattık şükür.faceye foto koymuş eşim bilenler bilir kısa zmandada burayada koyacagım ..ben kaçtım grş..

slm kızlar evimize geldik biz ...biraz sıkıntımız oldu ama atlattık şükür.faceye foto koymuş eşim bilenler bilir kısa zmandada burayada koyacagım ..ben kaçtım grş..

tatlım doğum mu yaptın hiç habrim olmadı cnm ya
10 kasımda değil miydi
bende ekleleyeim seni hemen faceden
hayırlı olsun demeyi unuttum heyecandan Allah analı babalı büyütsün cnma.s.

slm canım öncelikle geçmiş olsun.bebegıne sütünü veremeyen anne nın nekadar ızdırap çektıgını ıyı bılırım.ama şunu unutma tek emzıremeyen yada sutu yetmeyen anne sen degılsın.allahtan formul mamalar var eskıden onlarda yoktu dusunsene şanslı dönemdeyız bız.bende emzıremedım 2ay zar zor.sen bunu kafana takıp sorun etıkçe sutun varsada azalır.iyi ve olumlu dusun senı çok ıyı anlıyorum ben ama olmayınca veremeyınce elden gelen bısey yok.umarım en kısa zamanda saglıgına kavusursun canım.süreklı sağ göğüslerini.gereken yerlere elbette şikayette bulun durman kabahat.bebegıne mama verıyor olsaydın osudan kullansaydın ne olurdu dersın allah korusun hiç durma bence.

Son düzenleme:

allah analı babalı büyütsün canım.ailesine vatanına mılletıne hayırlı bir evlat olsun.rabbim sağlıkı, hayırlı ,mutlu ,huzurlu, uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Back
X