Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaydam nasıl gazı geçtimi rahatladımı annesi
nurum ben didiyorum canımcım evde yalnız başıma canım sıkıldı cerende uyuyor yapacak bişi yok topiğe geldim burasıda terk edilmiş e bende gideyimde bari evde kendime yapacak bişeyler blayım haydin iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın anacım iyi tatiller byeeeee
canım sana ne sorcam doğumdan sonra tansiyonun düzeldimi hala ilaç kullanıyonmu
heee oyun parkı yani park yatak diyorsun anladım canımcım
valla belli bir süre duryorlar içinde sonra dediğin gibi çıkmak istiyorlar ordan haklılar hapishane gibi aynı yerde hep onlar napsın bizi bir odanın içne kapatsalar ve bütün gün burda dur deseler durabilirmiyiz asla ne mümkün. kaldıki onlar dünyayı yeni yeni tanıyorlar keşifteler nasıl dursunlar içerlerde. :):):)
demek senide bırakmıyor hee kaçma bir yere diye şuan onun oyun arkadaşısın sen annesi :):)
kızlar selam ben geldim tabi ne alaka saate bakk diceniz fakat ben geceleri kızımı sallarken müsait oluyom ve 179 sayfayı okuyup bitirdim geçmişi okumasam çatlardım bi eksiklik hissederdim
hilalcim aman canım dikkat et kendine rabbim sağlıcakla bebişe kavuştursun
neşem geçmiş olsun allahımın sayesinde herşey yolunda gidecektir tasalanma iyi haberlerini okuyucam
arifem çok yoğun çalışıyosun aman bu yoğunlukta hasta olma dikkat et bol vitamin al
mavim allah analı babalı büyütsün gözün aydın berramız gelmiş hoşgelmiş melek
filiz ablam senin yazılarını okurken senin doğum heyecanın bana da geçti valla içim güp güp atarak okudum valla
burcu canım paşamız gazlı imiş seni çok iii anlıyorum bende cemreden çok çektim şimdi azaldı ben babuline ve sab sumpleks diye bi damlayı beraber kullandım dr verdi sab çok iyi geldi kabız olmasın diyede babuline devam dedi dr um çünkü sab gazı keser ama kabız yapabilir her ihtimale karşı babuline deam ettik sorun olmadı çok şükür
gülçin ve nur prensesleriniz çok tatlı ve kocaman olmuşlar cemrede onları takip ediyo nede olsa 1 ay var aralarında ablalarını örnek alıyo
beyazcım öncelikle sen çok tatlı çıkmışın fotolarda maşallah kuzunda büyümüş dişi çıkmışdarısı başımıza
özsev canım senin tecrübelerini anlatman beni çok mutlu ediyo faydalanıyom valla bana arkadaşlık yoıllarsan senin bıcırığı görmek isterim
karpuzcum benim kızda seninki gibi aşırı ağlıyo meme emmeyi 1 daakka geç alsın kıyamet kopuyo inşallah bugünlerimizde geçer
özgecim bi aralar efkarlanmışsın boşver hayatım fıstık gibisin geleceğe bak
jasmin iyiceağırlaşmışsın bende son anlarda öyleydim allah kolaylık versin hayatım
ismini yazamadığım tüm candan arkadaşlarım hepinize selamlar
özsev çok saol canım senle konuşmak benide rahatlatıyor
sağol cnmopuyorumnanaktanBeyazcım Çok Şekersİnn ya maŞallahhhh gÜzelİmmm
:he beni gülçin iyi tanırzemuszemuskıss delii ben tanıyorum beyazı meraklanma yavrum sen :):):)
hoş geldin vede güle güle canım :):)
sağol cnmkızlar selam ben geldim tabi ne alaka saate bakk diceniz fakat ben geceleri kızımı sallarken müsait oluyom ve 179 sayfayı okuyup bitirdim geçmişi okumasam çatlardım bi eksiklik hissederdim
hilalcim aman canım dikkat et kendine rabbim sağlıcakla bebişe kavuştursun
neşem geçmiş olsun allahımın sayesinde herşey yolunda gidecektir tasalanma iyi haberlerini okuyucam
arifem çok yoğun çalışıyosun aman bu yoğunlukta hasta olma dikkat et bol vitamin al
mavim allah analı babalı büyütsün gözün aydın berramız gelmiş hoşgelmiş melek
filiz ablam senin yazılarını okurken senin doğum heyecanın bana da geçti valla içim güp güp atarak okudum valla
burcu canım paşamız gazlı imiş seni çok iii anlıyorum bende cemreden çok çektim şimdi azaldı ben babuline ve sab sumpleks diye bi damlayı beraber kullandım dr verdi sab çok iyi geldi kabız olmasın diyede babuline devam dedi dr um çünkü sab gazı keser ama kabız yapabilir her ihtimale karşı babuline deam ettik sorun olmadı çok şükür
gülçin ve nur prensesleriniz çok tatlı ve kocaman olmuşlar cemrede onları takip ediyo nede olsa 1 ay var aralarında ablalarını örnek alıyo
beyazcım öncelikle sen çok tatlı çıkmışın fotolarda maşallah kuzunda büyümüş dişi çıkmışdarısı başımıza
özsev canım senin tecrübelerini anlatman beni çok mutlu ediyo faydalanıyom valla bana arkadaşlık yoıllarsan senin bıcırığı görmek isterim
karpuzcum benim kızda seninki gibi aşırı ağlıyo meme emmeyi 1 daakka geç alsın kıyamet kopuyo inşallah bugünlerimizde geçer
özgecim bi aralar efkarlanmışsın boşver hayatım fıstık gibisin geleceğe bak
jasmin iyiceağırlaşmışsın bende son anlarda öyleydim allah kolaylık versin hayatım
ismini yazamadığım tüm candan arkadaşlarım hepinize selamlar
merhaba hanımlar hayırlı hafta sonları hepinize sevdiklerinizle ve meleklerinizle birlikte opuyorumnanaktan konunun en başlarında yazmıştım sonra bir sürü sıkıntı yaşadımmmm bu arada sayfalarda baya ilerlemiş geçmişi okumaya da pek fırsatım yok bağırsak enfeksiyonu yüzünden kızıma sütümü veremiyorum daha doğrusu çok az vermek zorundayım eski halimize dönmek için cebelleşiyorummm dualarınızı eksik etmeyin lütfen en azından altı ay bile olsa emzirebiliyim kızımı yaşadığım sorunuda konu olarak açmıştım bilmek isteyen olursa burdan bakabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...erinize-ihtiyacim-var-olsaniz-yapardiniz.html
mafoldumben mafoldumben allahımmmm hiç bir anneyi böyle sıkıntıya düşürmesin :Saruboceq:
slm kızlar evimize geldik biz ...biraz sıkıntımız oldu ama atlattık şükür.faceye foto koymuş eşim bilenler bilir kısa zmandada burayada koyacagım ..ben kaçtım grş..
merhaba hanımlar hayırlı hafta sonları hepinize sevdiklerinizle ve meleklerinizle birlikte opuyorumnanaktan konunun en başlarında yazmıştım sonra bir sürü sıkıntı yaşadımmmm bu arada sayfalarda baya ilerlemiş geçmişi okumaya da pek fırsatım yok bağırsak enfeksiyonu yüzünden kızıma sütümü veremiyorum daha doğrusu çok az vermek zorundayım eski halimize dönmek için cebelleşiyorummm dualarınızı eksik etmeyin lütfen en azından altı ay bile olsa emzirebiliyim kızımı yaşadığım sorunuda konu olarak açmıştım bilmek isteyen olursa burdan bakabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...erinize-ihtiyacim-var-olsaniz-yapardiniz.html
mafoldumben mafoldumben allahımmmm hiç bir anneyi böyle sıkıntıya düşürmesin :Saruboceq:
slm kızlar evimize geldik biz ...biraz sıkıntımız oldu ama atlattık şükür.faceye foto koymuş eşim bilenler bilir kısa zmandada burayada koyacagım ..ben kaçtım grş..