Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
​Sabah(08:00) 2 yumurta ,3 zeytin,4 badem,1 ceviz,1 dilim hellim,çay
öğlen 1 lokma çikolata
akşam (16:45) 3 kaşık kadar et kavurma , 3 tane içli köfte sonrasında 1 avuç çiğdem
Merhabacanım sen öğlen yemiyorsun sanırım yemek nasıl dayanıyorsun sabah 8 den akşam 5 ekadar aç kalarak..ekimden beri 10 kilo vermişsin ama sanırım arada bozdun di mi yoksa bu şekilde ekimden beri 20 kilo verirdin..
Merhabaevet canım genelde ben iki öğün yiyiyorum.Çoğunlukla mecburiyetten 2 öğün yemek zorunda kalıyorum.Ben Karatay diyeti uyguluyorum.Çok sıkı bir diyet değil.Genel bir kaç kuralı var onları uyguluyorum.Evet ekimin 19 unda başladım diyete, aralarda bozduğum zamanlar oldu.Ama ben bu diyeti yaşam tarzım olarak benimsedim.Çok sevdim bu diyeti.En önemlisi kendimi daha sağlıklı hissediyorum.Yaşım 36 ve çocuk sahibi bir bayanım.Metobolizmam haliyle biraz yavaş.Üstelik ben bu 11 kiloyu hiç ama hiç spor yapmadan verdim.Hiç bir zorluk yaşamadım.2 öğün yapıyorum ama aralarda hiç acıkmıyorum desem yeridir.Ben zaten oldum olası çok yiyen biri olmadım.
Çok acelem yok.Daha önce ki deneyimlerimden biliyorum ki (27 kilo bile vermiştim ) hızla ve de sağlıksızca verilen kilolar hızla geri alınıyor.Ben sabitleyerek kilo veriyorum.Ben çok memnunum bu yaşam tarzından.Eğer sende uygulamak istersen karatay topiğine gel.Kolay gelsin.Yardımcı olabileceğim birşey olursa yazabilirsin
![]()
evet haklısın aslında yaşam tarzımızı yani beslenme tarzımızı değiştirince arada ufak kaçamaklar yapsak bile ideal kiloda kalırız ..cok iyi gidiyorsun darısı basıma sağ olasın..