Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah kahvaltım 07:15 : omega 3 ( solgar 700 den 2 adet ), yarım Lt karbonatlı su,
07:40 : 2 k.k. Yumurta (özgür tavuk yumurtası) ,3 ceviz ici, 1 bardak çay, 1 dilim pastırma,1 kibrit kts beyaz peynir,10 siyah -2 yeşil zeytin
Sabah ( 07: 30 ) : ceviz, 2 k.k. Yumurta ( özgür tavuk yumurtası ) 1 dilim pastırma,peynir( avuç icim kadar ) ,fındık,çay, Omega 3 ( solgar 700 den 2 tane )
Bugün antioksidan olarak e vitamini alacağım. Hocamız devamlı Omega 3 un güçlü bir antioksidanla birlikte alınmasını söylüyor.
Epeydir uğrayamadım çok özledim buraları... Nazfiliz geçenlerde kulağımı çınlatmış Kilom 61 civarında geziniyor. Aslında 57-58'e inmek istiyorum ama bakalım.
Bu arada geçen haftalarda bir metabolizma doktoru ile tanıştım. Bana kilo verme-koruma için bazı ipuçları verdi, sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim
- Öğüne protein ile başlamak
- Mümkünse 1 öğünde tek çeşit protein tüketmek
- Bir öğünde tüketilen proteini başka öğünlerde tüketmemek
- Öğün aralarını en az 5 saat tutmak(buna hepimiz aşinayız)
Bir de uzun süre 2 öğün beslenmek metabolizmayı yavaşlatıp kilo vermeyi durdurabilir dedi. sağlık açısından 2 öğün çok iyidir ama kilo vermek isteniyorsa 3 öğün(miktarlar dengeli ve yukarıdaki kurallara uygun) beslenmek metabolzimayı canlandırır dedi....
Baslangıc tarihi: 19 Ekim 2012
Baslangıc kilo: 80,300 gr
Gecen haftaki kg: 76,500gr
Bu hafta: 75, 800gr
Fark : - 700 gr
Fark yüzdesi : % 0.9150
Toplam fark: 4,500 gr
Spor : merdiven in çık, mağaza dolaş,))))!
Gece uyumadiimdan sabaha karsı uyudum.Oglen 13:00 da kahvaltı yaptım : 2 k.k. ( özgür ) yumurta, beyaz peynir, 1 siyah -4 yeşil zeytin, yeşil çay,ceviz, badem, kırmızı kozlenmis biber,1 siyah erik56:
Sabah (08:45) dışarıda serpme kahvaltı, sahanda yumurta,binbir çeşit peynir,8 zeytin,ceviz,badem,Omega 3 ,domates, e vitamini
Aksam (17:00) 3 kanat ızgara, az patlicanli kebap,az salata
Spor ( yine yok ama 6 saat süren alışveriş maratonu )