Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a gece yarısı bombası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a: Hesabını mahkemede vereceksin
Arınç ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yaşanan 'İzleme Heyeti' polemiğinde Arınç'a yönelik 'Cemaat ile bağlantısı olduğu' yönünde iddialar dile getiren ve kendisini istifaya çağıran Gökçek, Arınç'ın Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı sert açıklamaların ardından geri adım atmadı. Arınç'a yönelik Cemaat iddialarını sürdüren Gökçek, kendisine yönelik ithamları nedeniyle de Arınç'ı dava edeceğini belirtti, "Hesabını mahkemede vereceksin" dedi.
Sitene Ekle
melih-gokcek-ten-bulent-arinc-a-hesabini-mahkemede-vereceksin-5443823.Jpeg

Gökçek, Twitter hesabı üzerinden yaptığı "Bülent Arınç'a açık mektup" sözleriyle başlayan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Senelerdir yaptığın açıklamalarla hep partinin başına dert oldun. Partide 10 kişiye sor 9'u bunu teyid eder. Her kırdığın potu parti temizlemek için günlerini harcar."

"Ben seni paralel yapıdan talimat aldığın için tenkit ettim. Sana hakaret etmedim. Fikrimi söyledim. Delillerimi söyledim. Kızının ve damadının paralel yapının hâlâ üst seviyelerinde görev yaptığını açıkladım ve onların tesirinde kaldığını söyledim. Aynı sözlerimi tekrar ediyorum."

"Keşke bana takındığın bu yiğitliğin onda birini gezi olaylarında gösterseydin... Hakan Fidan'ın tutuklanma girişiminde gösterseydin... Ama sanma ki hakaretlerin karşılıksız kalacak. Ben sana hakaret etmeyeceğim. Çünkü hakaret eden kişi kendi seviyesini ortaya koyar. Ancak seni dava edeceğim. Hesabını mahkemede vereceksin.

"Son sözleriniz bardağı taşırdı"

Konuşmanda bana tetikçi dedin... Ben Cumhurbaşkanıma veya Başbakanıma bir saldırı olduğunda tetikçi değil gücümün yettiğince kalkan olurum... Senin gibi alttan almam, yiğitçe kavgamı veririm... Gidip Gezicilere yaranmaya çalışmam...
Bugüne kadar kendi beyanınızla da sabittir ki benim adaylığıma her zaman itiraz ettiniz... Ama ben hiçbir yerde ve hiçbir zaman şahsımla uğraştığınız için sizin hakkınızda tek kelime etmedim...
Ancak liderime karşı sürekli olumsuz beyanlarda bulundunuz... Son sözleriniz artık bardağı taşırdı... Ve beni konuşmak zorunda bıraktınız...

Konuşmanda şöyle bir cümle kullandın; "Gökçek'le ilgili 100 konuyu seçimden sonra konuşmak isterim." Kastının ne olduğunu ve delillerini mahkemede senden öğreneceğim... Sen bir adım geri kalırsan sana yazıklar olsun... Mahkemede hesap sormayan Gökçek namerttir.

"Gönlümün yarısı hâlâ paralelde değil"

Son olarak paralel işine tekrar dönelim... Beni paralel yapıya yardım yapmakla suçluyorsun... Bu bir suç ise kabul ediyorum. Herkes bilir ki (Özellikle sen çok iyi bilirsin) ben hayır kurumu olan herkese ayrım yapmadan yardımcı olurum.... Seninle bu tip hayır müesseselerinde çok kez bir arada bulunmuşumdur... Her şey yasaldır ve adı üzerinde hayırdır... Ancak bizi istismar eden ve devletin temellerine dinamit koyan birilerini gördüğüm anda ona karşı olmak boynumun borcudur... Ben şimdi bu paralel hesabın yapanlardan sorulmasını istiyorum... Senin gibi hala gönlümün yarısı paralel yapıda değil...

Bu arada Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız arasına fitne soktuğun fikrimi aynen muhafaza ettiğimi bir kez daha ifade ediyorum...
Kibrini mütevaziliğinin ardına saklayan Sayın Arınç, bir daha paralelin talimatıyla Cumhurbaşkanım ve Başbakanım arasında yeni bir fitne çıkarmaya kalkarsan karşında gene beni bulacağını unutma...

Bundan sonra partimin prensipleri gereği konuyla ilgili konuşmayacağım..."

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'te şok sözler

Osman Gökçek'ten adaylık açıklaması

Ahmet Hakan Melih Gökçek'in neden programa katılmadığını açıkladı

fft16_mf5443509.Jpeg

fft16_mf5443510.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/melih-gokcek-ten-bulent-arinc-a-he/siyaset/detay/2033057/default.htm

madem arınç gökçek in tüm yolsuzluklarını biliyordu ki zaten bilmeyen yok,neden o zaman ben çok namuslu ve dürüst bir insanım böyle bir adam bizim partimizden aday olamaz diye çıkış yapmadı? neyi bekledi?

offf beter olsunlar,ikisi de aynı hatta hepsi aynı.

eee gelde halat koptu sorumlusu benim diye intihar eden japon mühendisi düşünme

eee gelde halat koptu sorumlusu benim diye intihar eden japon mühendisi düşünme

Japonlar gururlu insanlar çünkü..

geçen gün bdv de bir konu vardı Türk milletini eleştiren bir konuydu.en ufak eleştiride ne mutlu Türküm diyen diyeneydi.ancak çalana,satana da oy veren yine biziz değil mi?en ufak eleştiriye gelemeyen bizler ülke elden gidiyor susuyoruz.

gökçek efendi,seçim öncesi tv kanalında salya sümük ağlayarak cemaate yalvardığını unutamıyorum.aklıma geldikçe kahkaha atıyorum.ühühühüüü benim çocuklarım sizin okullarınızda okudu.ühühühüü akrabalarımın çocukları halen sizin okullarda okuyor.biz ayrılamayız:KK53:

Japonlar gururlu insanlar çünkü..

geçen gün bdv de bir konu vardı Türk milletini eleştiren bir konuydu.en ufak eleştiride ne mutlu Türküm diyen diyeneydi.ancak çalana,satana da oy veren yine biziz değil mi?en ufak eleştiriye gelemeyen bizler ülke elden gidiyor susuyoruz.

hemen vatan millet sakarya, tamam herkes milletini sever herkes belirli seviyelerde milliyetçi, ama yanlış varsa hata varsa bunu eleştirmek çözüm üretmek yerine, verilen gazlarla hurra ne mutlu türküm diyene, Allahu Ekber falan diyerek sorunların üstünü kapatmanın kimseye faydası yok, gerilemekten, olduğumuz yerde saymaktan başka bişey değil

UMUT YAVUZ / ROTAHABER - ÖZEL - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki kavga Ankara kulislerini karıştırdı. Hatırlanacağı üzere sözkonusu tartışma Bülent Arınç'ın, Erdoğan'ın çözüm sürecindeki "izleme heyeti" ile ilgili olumsuz açıklamalarına tepki göstermesi üzerine başlamıştı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açık bir şekilde ”Bundan hoşlanmadım, hoşuma gitmedi, soğuk veya sıcak karşıladım” beyanları kendi hissi beyanlarıdır. Sorumluluk hükümetin üstündedir, bunları kendi özgün düşünceleri olarak kabul edebiliriz. Cumhurbaşkanımızın böyle konuşması hatta hükümetimizi eleştiriyor noktaya gelmesi elbette hükümetimizi de yıpratabilir. Sayın cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimiz için bu konuşmaları hükümetimiz adına değil ama kendisini yıpratabilir diye düşünüyoruz” sözleriyle Erdoğan'ı hedef almıştı. Erdoğan da bu tepkiye "Ben konu mankeni değilim" diyerek yanıt vermiş ve açıklamadan rahatsız olduğunu beyan etmişti. Ancak Erdoğan'ınkinden daha sert bir tepki dün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Her zamanki sert üslubuyla twitler atan Gökçek, özetle Bülent Arınç'ı "paralelci" ilan etti. Bülent Arınç da bunun altında kalmayarak Çankaya'daki Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarında Gökçek'e "terbiyesiz, haysiyetsiz, havlıyor" gibi tabirler içeren zehir zemberek bir cevap verdi. Erdoğan ile Arınç arasında geçmesi beklenen düello böylece Arınç-Gökçek düellosuna dönüştü. GÖKÇEK SARAY'DAN ONAY ALDI! Ancak bu noktada Ankara kulislerinde konuşulan en bomba bilgi, Gökçek'in, Arınç'ın bu sert açıklaması sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak sert bir açıklama ile Arınç’ın “ağzının payını vereceğini” belirtmesi ve bu cevap için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan onay alması oldu. SARAY ATIŞ SERBEST DEDİ Ankara kulislerini çalkalayan bilgiye göre Gökçek, Arınç’ın bakanlar kurulu toplantısı sonrası çok öfkelendi ancak kavgayı devam ettirip ettirmemek konusunda tereddüte düşünce çareyi Erdoğan’ı arayarak vereceği cevaba onay almakta buldu. Gökçek, Saray’dan “atış serbest” onayı alınca dün geceyi daha da sallayan “Mektubu” yayınladı. Gökçek, Arınç’a hitaben yazdığı iki sayfalık açık mektupta Arınç’ı “paralelden talimat almakla” itham etti ve dava açacağını açıkladı. Gökçek bu son darbeyi vurduktan sonra da “partimin prensipleri gereği konuyla ilgili bir daha konuşmayacağım” diyerek son sözünü söylemiş oldu. Ankara kulislerinde konuşulan şey ise Gökçek’in bu metnin içeriğiyle ilgili de Saray’dan “onay aldığı” yönündeydi.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.rotahaber.com/siyaset/gokcek-erdogan-i-aradi-erdogan-atis-serbest-dedi-h521247.html

Rota Haber

Bu kavga devam ederse Türkiye de bir dönem biter , ama ben hiç uzayacağını zannetmiyorum partimize zarar veriyorsunuz diyerek sustururlar , hatta can ciğer olurlarsa da şaşmam yani :)

Beter olsunlar, umarım böyle devam ederler de kendi kendilerinin ipi olurlar.

Okyanus otesindeki zat gelişmeleri ellerini ovusturarak izliyordur :))
bu insanlar bizleri yönetiyor ve suçlamalar çok ciddi,delil saklama ve zimmet deniliyor,daha öncede 4 bakan istifa etti benzer suçlardan bizleri yöneten insanlara bakarmısın,ellerini ovuştursa ne ovuşturmasa ne hal böyleyken..

Bunlar tükürdüklerini her daim yalayan insanlar. Bir şey olmaz iki gün sonra biz demedik, desekte öyle demedik, öyle demek istemedik, yanlış anlaşıldı falan feşmekan derler. Canciğer kuzu sarması oluverirler. Zaten efendileri azarlamıştır onları. Susarlar şimdi.

Bunlar tükürdüklerini her daim yalayan insanlar. Bir şey olmaz iki gün sonra biz demedik, desekte öyle demedik, öyle demek istemedik, yanlış anlaşıldı falan feşmekan derler. Canciğer kuzu sarması oluverirler. Zaten efendileri azarlamıştır onları. Susarlar şimdi.
paralel yapının işleri bunlar:KK45::KK45:

Mesut yılmaz ile ,özalın kavgalarıyla 2 batmıştı , bunlarında sonuda geliyor , kendi gücünün dengelerini dengelemeyen kendi güçsüzlüyle kendini batırır bunların hikayeside bu birbirlerini bitirecekler zamanları doldu

X