meltem hastanesi haznedar-bağcılar BERBAT!!

pinarsare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
7
0
42
arkadaşlar mart 2015 de özle meltem hastanesinde sezeryanla doğum yaptım. enfeksiyon kaptırdılar ve defalarca aciline gititğim halde muayene etmediler oradan ölmek üzere bi halde acıbadem fulyaya götürdü ailem. 18 gün yoğun bakımda kaldım. özel meltem hastanesi bu konuda çok berbat sakın gitmeyin derim. nuray hanım ve fatma hanım berbatlar resmen kasap gibi davranıyorlar. hastaneyi ve doktorları savcılığa şikayet ettim. şu an dava aşamasındayız. maddı manevi tazminat davasına da hazırlanıyorum. ben kendim avukatım ve başıma nasıl böyle bir şey geldiğine inanamıyorum bile!! sakın oraya gitmeyin. özel hastaneyle sorun yaşayanlara da yardımcı olmaya hazırım. yardıma ihtiyacı olan bana ulaşabilir. sistem tamamen doktoru koruyor. tabipler odası bile dosyamı incelemeden karar vermişti ona da itiraz ettim gittim baktım verdiğim belgeler bile yok dosyada!! yeniden elimle sundum dosyaya! insan hayatı bu kadar ucuz meltem hastanesinde!!

bende aynı fıkırdeyım dava fılan acmadım ama sacma sapan seyler yasattılar bana da..Ama foruma bakarsan memnun olan da cok..denk mı gelıyor acaba bılemıyorum

Bugün bi tanıdığım nuray hanımı öve öve bitiremedi güngören ilgiye gidiyordum yarın melteme de bi bakayım diye dusunmustum şimdi kararsız kaldım :\

beni hasta ettikleri yetmezmiş gibi bir de tedavi etmeyerek morfinle uyuttular bir hafta çıkmak istediğimde de müdürleri filan engellediler polisler eşliğinde çıkmak zorunda kaldım. kesinlikle tavsiye etmiyorum sakın gitmeyin.

bana da nuray hanımıtavsiye etmişlerdi ancak nuray hanım adına kayıt açıp son dakikaya kadar fatma hanım ilgilendi. ameliyatıma ikisi berabaer girmiş ancak polisteki ifadelerinde inkar etmişler. bir de adıma sahte evrak düzenlemişler yerime imza filan atmışlar. hepsi savcılık dosyasında mevcut. su an adli tıp kurumundan rapor gelmesini bekliyoruz. 0 542 208 42 20 numaram isteyen arayabilir arkadaşlar bilgi verebilirim.

Aman allahım inanmiyorum yarın benimde orda randevum var hemde nuray hanima korkdum şimdi :KK43:

Bugün bi tanıdığım nuray hanımı öve öve bitiremedi güngören ilgiye gidiyordum yarın melteme de bi bakayım diye dusunmustum şimdi kararsız kaldım :\
Merhaba meltem hastanesi nuray hanimda bir normal birde sezeryen dogum yaptim harika bir dr dogumdan sonra ne agri ne sizi hemen ayaga kalktim digerhastalar agri cekerken benim hic agrim olmadi herseyini eksiksiz takip ediyor yine olsa yine gozu kapali nuray hanima giderim kesinlikle tavsiye ederim

X