Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, geçtiyse eğer sizden bulmanızı çok rica ederimm. bekliyorum cvpnızı, teşekkr ederim.. :)bir ara benim arkadaşımda da vardı resmini felan attı ona bir krem verdim hemen geçti ama resmi bulamıyorum bulursam sana atacam ona göre kremi söylicem
Kremden sonra geçti ama resim bulur gönderirsem, bakın resme sizdeki gibi mi ona göre söyleyim, resmi araştırıyorum bulduğum an göndericem.Merhaba, geçtiyse eğer sizden bulmanızı çok rica ederimm. bekliyorum cvpnızı, teşekkr ederim.. :)
Benim bu şekildeKremden sonra geçti ama resim bulur gönderirsem, bakın resme sizdeki gibi mi ona göre söyleyim, resmi araştırıyorum bulduğum an göndericem.
Mantara benziyor, Zalain krem kullanın geçmezse cildiyeye görünün.Benim bu şekilde
Tamam inşallah geçer teşekkür ederimmMantara benziyor, Zalain krem kullanın geçmezse cildiyeye görünün.
İnşallah geçmiş olsun, benim boyun ense ve göğüs bölgemde vardı aynıları, bakar bakmaz mantar dedi doktor, şampuan ve dediğim kremi verdi hemen geçti bidaha da tekrarlamadı, şampuanın adını hatırlamıyorum ama krem ZalainTamam inşallah geçer teşekkür ederimm![]()
teşekkür ederim. kremi sabah akşammı sürüyüoruz. sadece yatarkenmi ?İnşallah geçmiş olsun, benim boyun ense ve göğüs bölgemde vardı aynıları, bakar bakmaz mantar dedi doktor, şampuan ve dediğim kremi verdi hemen geçti bidaha da tekrarlamadı, şampuanın adını hatırlamıyorum ama krem Zalain
Ne demek rica ederimteşekkür ederim. kremi sabah akşammı sürüyüoruz. sadece yatarkenmi ?
Bugün aldım başlıyorum tamamdırNe demek rica ederimSabah,Akşam
böyle değildi daha çok sivilce gibiydi ama sizinki önemli değil gibi görünüyorBenim bu şekilde