Merhabalar,
34 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve inşaallah kasım ayında meme büyütme ameliyatı olacağım. Evlenir evlenmez çok şükür hemen evlat sahibi olduğumuz ve çocuk telaşına düştüğümüz için cinsel hayatımız çok ön plana çıkmadı... Ama artık bazı sorunlar olduğunu farkettim . (Çünkü eşimin benim göğüslerimin olmayışının eksikliğini hissettiğini farkediyorum).. Açıkça söylim hiçbir bilgim yoktu ama burdan oldukça fazla bilgi sahibi oldum. Ama herkesin yaşadığı ikilemde ben de kaldım şuan. Damla mı yoksa yuvarlak protez mi diye... Bende meme dokusu çok az daha doğrusu asimetri sorunu olduğu için birinde nerdeyse hiç yok diğerinde var az buçuk ..
Benim sizden ricam 1 -2 soruma tecrübelerinize dayanarak cevaplarınızla yardımcı olmanız.
1-) Ben örtülü bir bayanım. Eşim dışında herhangi bir yerde bütün vücudum kapalı, dolayısıyla herhangi bir dekolte sıkıntım yok.. Ben protezin daha çok yatarken nasıl göründüğü ile ilgileniyorum. Eşimle başbaşayken :) Yuvarlak protezi tercih ettim. 275- 300 cc arası önerdi doktor. (Doktorum Tuba Erdoğan Demiray... )
2-) 1,60 boyunda 48 kg ağırlığındayım. Kilo almak istiyorum. Bu ameliyatı olduktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Doktora sorum. Hayır herhangi bir sıkıntı olmaz dedi.Ama yine de endişeliyim.
3-) Masa başında fazlasıyla bilgisayar kullanarak çalışıyorum. Ameliyattan sonra bunun bir sakıncası olur mu?
Sevgilerimle...