- 26 Ekim 2025
- 18
- 1
- 1
- 24
Doktorunuz bir şey dedi mi diyorda açıkcası
Düzeleceğini söylüyorDoktorunuz bir şey dedi mi
Bu daha mı anormal geliyor size kendiniz daha iyi bilirsinizAşşağıdaydı da 1/2 tık
7.günümdeyimKusura bakmayın daha önce sorduğumu unutmuşum. Ne kadar sürede peki? Bence 1ayda düzelmiş olmalıydı
Yani o kadar para verdim neden daha iyisi olmasın ki meme ıcu aşşağıda olunca sarkık gibi duruyor benceBu daha mı anormal geliyor size kendiniz daha iyi bilirsiniz
Üzmek istemem ama maalesef öyle duruyor görünüyorYani o kadar para verdim neden daha iyisi olmasın ki meme ıcu aşşağıda olunca sarkık gibi duruyor bence
Doktorum geçeceğini söylediÜzmek istemem ama maalesef öyle duruyor görünüyor
İnşallah geçerDoktorum geçeceğini söyledi
Düzeleceğini söylediDoktorunuz bir şey dedi mi
Evet sarkma varmis
Merhaba ,sarkma baya varmış uçlar çünkü alt çizgi hizasında, buna göre çok iyi olmuş ama üstte arkadaşın dediği gibi protezler cebe indikçe uçlar ortalanır gibi geliyor bana da çünkü daha çok yeni ve şekil değişecek 3.aya kadar bariz ,sabırlı olup süreci beklemek gerekiyor ,geçmiş olsun .
220 cc yuvarlak motiva sağ taraf 235 yok henüz evlenmedim 25 yaşındayım çok kilo aldım bir ara birden verincede böyle iğrenç bir görüntü oldu ve doğal istedim yani tek derdim bir şey giydiğimde sarkık olmaması ama şuan o meme uçları aşşağıda durması çok canımı sıkıyorKaç cc ve hangi şekil protez koyuldu yuvarlak mı? Emzirdiniz mi acaba?
Şekil olarak öncekine göre çok iyi olmuş görünüyor 7. Gün çok erken protezler cebe indikçe uçların daha yukarı kalkar senin protezlerin de çok yukarda gibi durmuyor.. Zaman istiyor sonuç görmek için
Doktorumda alt çizgi ile meme ucum mesafesinin çok az olduğunu söylemişti yani sarkmam çok ilerlemişti galibaMerhaba ,sarkma baya varmış uçlar çünkü alt çizgi hizasında, buna göre çok iyi olmuş ama üstte arkadaşın dediği gibi protezler cebe indikçe uçlar ortalanır gibi geliyor bana da çünkü daha çok yeni ve şekil değişecek 3.aya kadar bariz ,sabırlı olup süreci beklemek gerekiyor ,geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?