Meme büyütme ameliyatı oldum

alindax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
17
6
1
26
18 eylülde meme büyütme ameliyatı oldum kafamda soru işaretleri var bana yardımcı olur musunuz bu toparlanacak mı meme uçlarının yeri simetrik olacak mı yoksa başarısız bir ameliyat mı?

Son düzenleme:
Sizi korkutmak istemem ama yanlış operasyon yapılmış sizin gb (tübüler) meme yapısına sahip kişilerin dikleştime ile birlikte büyütme yapılması gerekiyor. Memelerin yapısı birbirinden farklı olmasından dolayı izlenecek yol farklı olmalıydı.

Korseden böyle duruyor olabilir mi bir de dik değilim gerçekten çok kötüyüm

Korseden böyle duruyor olabilir mi bir de dik değilim gerçekten çok kötüyüm
Süreç gerçekten zorlayıcı 2 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum 1 cm sarkmam olduğu için dr. silikon koyunca toparlayacaktır dedi ve dikleştirme yapmadı . 1 sene sonra silikon ağırlığı ile memem dahada sarktı. Şimdi ise dikleştirme ile birlikte protez ameliyatı oldum. Süreç dahada zor daha 1 hafta oldu. Ama yaşadığım tecrübeye dayanaraktan korse yada duruş ile alakalı değil bu durmunuz. 3 ay sonra meme başınız yukarı kalkacak silikon cebe oturup aşağı inecek ama iki meme arasında farklılık olacaktır. İnşallah istediğiniz gb olur. Çektiğiniz acılara değer

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun doktorum inatla oturacak ufak bir fark olur dedi ama bakalım tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…