- 2 Haziran 2015
- 423
- 168
- 33
- Konu Sahibi dishekimim
-
Canım ameliyat sonrası dr kaç gün hastanede yatırıcak. Bana 3 Gün yatırıyorum demişti çünkü devlet hastanesine görüşmeye gittiğimdeİzmirdeyim canım devlet hastanesinde olucam ben doktorum Emin Sır 3500 fiyat
Bir gece yatıcam canım..bazı ender durumlarda iki gece yatılabiliyormuş ama sanmam dedi doktorum..Canım ameliyat sonrası dr kaç gün hastanede yatırıcak. Bana 3 Gün yatırıyorum demişti çünkü devlet hastanesine görüşmeye gittiğimde
Anladim Canım Kaç gün kaldı ameliyata heyecan durumun nasılBir gece yatıcam canım..bazı ender durumlarda iki gece yatılabiliyormuş ama sanmam dedi doktorum..
Son 11 gün canım...heyecanı hiç sorma gitsin uyku uyuyamıyorum ya psikolojim bozuldu yeminleAnladim Canım yç gün kaldı ameliyata heyecan durumun nasıl
Inanirim canım inanırımSon 11 gün canım...heyecanı hiç sorma gitsin uyku uyuyamıyorum ya psikolojim bozuldu yeminle
İnsallah canım sagol...evet var fotografım bakabilirsincicolozsat: 43341976 .!.:Inanirim canım inanırımAllah in izniyle herşey çok güzel olur inşallah şimdiki halinin fotoğrafı varm i canim
Sen ne yaptın bu arada karar veremedinmi dahaİnsallah canım sagol...evet var fotografım bakabilirsin
Ben varya korkağın tekinin bu gidişle 2 3 ayı bulur benim doktor bulmamSen ne yaptın bu arada karar veremedinmi daha
Ben varya korkağın tekinin bu gidişle 2 3 ayı bulur benim doktor bulmamrandevu bekliyorum canım bi dr var aklımda eskişehirde onla görüşücem bakalım. Devlet hastanesi bana 250 cc dedi. Bide arasirmayla görüşücem
ayy sen korkaklığı bide bana sor hala inanamıyorum ve cevremdeki kimsede inanmıyo bu ameliyati yaptırabilecegime..ben kan tahlili yaptırırken diş çektirirken bayılan insanım ama nasıl cesaret ettim bilmiyorum inşallah sonucu iyi oluricoloz, post: 43342685, member: 683149"]Ben varya korkağın tekinin bu gidişle 2 3 ayı bulur benim doktor bulmamrandevu bekliyorum canım bi dr var aklımda eskişehirde onla görüşücem bakalım. Devlet hastanesi bana 250 cc dedi. Bide arasirmayla görüşücem
Yaa bu meme aşkı kadına neler yaptırıyo görüyomusunayy sen korkaklığı bide bana sor hala inanamıyorum ve cevremdeki kimsede inanmıyo bu ameliyati yaptırabilecegime..ben kan tahlili yaptırırken diş çektirirken bayılan insanım ama nasıl cesaret ettim bilmiyorum inşallah sonucu iyi olur
seninle doktorum aynı ve bir sürü sorum var sana ama sen artık hiç girmiyorsun siteye galiba@gezegenx @hayalim_3_kelime @ezgulasor @silver5 sizleri takibe aldım fotoğraflarıma bakabilirsiniz yorumlarınızı bekliyor olacağım. Ayrıca @ezgulasor seninle doktorumuz aynı olduğu için özel olarak ilgilenmek isterim,istediğin her şeyi sorabilirsin bana.Senin için daha sık gireceğim foruma ameliyatına kadar.
Ya bu hasan fındık çok met ediliyor .fakat randevu sıkıntısı varmış galiba bide kaça maloluyor.ahh inşallah canım ya bende evliyim henüz çocuğum yok bı kaç yıl sonra düşünüyorum ilerde çocuğum olunca emzirmede ne sorun yaşarım artık allah bilir ayrıca sütümüzün olup olmayacağını bilemiyoruz hıc amelıyat olmayan ınsanın bile sütü olmayabılıyor doktorum sorun olmayacağını söyledi ama bi kısmı zarar görebilir okuduklarımda o yönde ben o kadar takıgım ki ize yani belli olmasında ne olursa olsun durumundayım yabancı bır sıteden btun süreçlerin fotoğrafları var izlerin de.. ben ingilizce cok iyi biliyorum yabancı sıtelerden yorumları cok okudum iz süreçlerine bakınca göğüs ucu belli olmuyor ama evet dedıgın gbi göğüs altı kesisi onden bakınca hıc bışey gözükmüyor ama yatınca durum farklı doktorumla dun yıne telefonda konuştum bana en kötü senaryoyu düşünmemi önerdi bazı izler pembe de kalabılıyormuş kışının ten kalıtesıne gore ama bu cok düşük bir ihtımalmiş tabii.. yani hastalarıma bırakıyor özellikle bi yer önermiyor kesınlıkle..bı arkadaşım 21 yaşında 10 ay once amelıyat oldu gerçekten cok güzel oldular meme ucundan bana resmını gonderdı gecenler de baya izler geçmiş ilk gordugum halıne gore bu iz işi artık şansa kalıyor dıye düşünüyorum ama daha fazla kafamı karıştırmakta ıstemıyorum içimize ne siniyorsa onu yaptırıcaz artık gerısını süreçte görücez.. benım doktorum Hasan Fındık.
Beni izlermisiniz fitograflari gormek istiyorum vende yeni ameliyat aldim sonucdan memnun degilim cok yayik duruyolarEVEEET BAŞINIZIN TATLI BELASI YİNE GELDİ VE BU SEFER GİTMEYE NİYETİM YOK:) Ameliyatı olup kaçıp gitmiş gibi olmuşum resmen ama vefasızlık yapmak istemem. Ameliyat öncesinde burada bana yardımı dokunan çok arkadaşım olmuştu şimdi de yardım zamanı bende. Ne isterseniz sorabilirsiniz özelden ya da buradan. İsterseniz fotoğraf da yükleyebilirim yakında :) Malum 2 yıla yaklaşıyoruz neredeyse :))
profil fotoğrafı size mi ait herkes görüyor yazmak istedim.bazen insanlar bilmeden yüklüyorlar.onun için yazdım.Beni izlermisiniz fitograflari gormek istiyorum vende yeni ameliyat aldim sonucdan memnun degilim cok yayik duruyolar
Evet bana ait yrni olduğum icin b8lmeden yukledim kaldiramiyorumprofil fotoğrafı size mi ait herkes görüyor yazmak istedim.bazen insanlar bilmeden yüklüyorlar.onun için yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?